Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Ping Sorunu !

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
-OkanBey*.
Server Ip/DNS: CS23,CS33
Clan İsmi: CoverYCLaN

Ping Sorunu !

Mesaj gönderen -OkanBey*. »

Kablonet Kullanıyorum ama bütün gün nerdeyse hiç oyun oynayamıyorum benim internet sağlayıcımlamı alakalı bi problem var bilgi alabilirmiyin ona göre çözmeye ççalışcam yoksa bendemi sadece bilmiyorum tüm herkes oynayabiliyor 20 ping falanlar ben oyunda ışınlanıyorum varmı bi çözümü olayın

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

specth7

Ping Sorunu !

Mesaj gönderen specth7 »

hocam bende kablonet kullanıyorum.Cuma gününden beri ping 55-60'a sabitlendi.Değerler normal olarak gözüküyor ama servis sağlayıcısında bi sorun var. Çözümü nedir bilmiyorum ama turksata gmail attım inş. erken dönüş yaparlar.Fiber kullanıyoruz çektiğimiz çileye bak.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
-OkanBey*.
Server Ip/DNS: CS23,CS33
Clan İsmi: CoverYCLaN

Ping Sorunu !

Mesaj gönderen -OkanBey*. »

specth7 yazdı: Pzr Nis 25, 2021 10:30 pm hocam bende kablonet kullanıyorum.Cuma gününden beri ping 55-60'a sabitlendi.Değerler normal olarak gözüküyor ama servis sağlayıcısında bi sorun var. Çözümü nedir bilmiyorum ama turksata gmail attım inş. erken dönüş yaparlar.Fiber kullanıyoruz çektiğimiz çileye bak.
Aynen öyle 100mbit hız alıyorum tek csduraginda oluyor ama belki bu iplerlede alakalı olabilir bilmiyorum 60-70 ping normal yine tr göre olamsada tamam etkiler falanda ben hiç oynayamıyorum oyunum ısınlanıyor boyle duz bile yuruyemiyorum 60-70 alıyor ısınlanıyor oyun yani

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Ping Sorunu !

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Tracert çıktısı alıp müşteri temsilcinize gönderin, kablonet tarafında problem var

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli