CS Durağı Kablonet Sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 7
23 Nisan 2021 de yaşanan sorunlardan sonra csdurağı sunucularına özel olarak Kablonet/Uydunet internet sağlayıcısı kullanan oyuncuların pingi ortalama 10-20 ten 70+ ya yükseldi ve düşmüyor, dediğim gibi diğer sunucularda test edildi sadece csdurağında problem var bilgi alabilirsem sevinirim.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
+1
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Bende kablonet kullanıcısıyım.Cuma günü akşamından itibaren pingim 10-18 arası seyrederken aniden 55-60 'a sabitlenmiş durumda . hız testinde değerler normal olarak çıkıyor. Csdurağına özel ping olayı nedir anlamadım yardımcı olursanız sevirinim.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs6.csduragi.com
- Clan İsmi: RAK! BAL!K
- İletişim:
Yakın zaman da düzeltilir muhtemelen
Bende kablonet - uydunet im

Linklerini gizle |
-
Bu konuda bi bilgi verebilir misiniz ? veri-merkezli sıkıntı olduğu çok belli. Tracert sorgulamaları da gayet normal, başka sunucularda da sorun yok . Forumda bakım vs bi yazı da göremedim .
Linklerini gizle |
-
hocam ben kablotvbilgi@turksat.com.tr adresine mail attım bana bu mesajı göndermişler anlamadım csduragı yurtdışı kaynaklı server mı ?Tarafımıza iletmiş olduğunuz talebinize istinaden göndermiş olduğunuz ekran görüntüsü üzerinde yapılan detaylı kontrollerde hattınızla ilgili olarak Türkiye içi internet çıkışlarında bir problem bulunmadığı tespit edilmiş olup yurtdışı rotasyonlarına müdahale sağlanılamamaktadır .
Ping testindeki yükselmenin olduğu ilgili hop-ta yurt dışı serverleri olduğu için tarafımızca herhangi bir işlem sağlanamamaktadır
Ping yapılan sunucu cografi olarak uzaklaştıkça ping değerleri artar. Yurt içi 20-50 ms, yurt dışı Avrupa (50-100 ms), Amerika 150-300 ms değerleri normal sürelerdir.
Ping testindeki yükselmenin olduğu ilgili hop-ta yurt dışı serverleri olduğu için tarafımızca herhangi bir işlem sağlanamamaktadır
Ping yapılan sunucu cografi olarak uzaklaştıkça ping değerleri artar. Yurt içi 20-50 ms, yurt dışı Avrupa (50-100 ms), Amerika 150-300 ms değerleri normal sürelerdir.
Linklerini gizle |
-
50 mpbs 5 gb upload kullanıyorum netimdeki değerler gayet normal tracer kaydı ve oyundaki ping ss'lerini'de gönderdim.neden sadece csdurağında ping sorunu var bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi ?
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
Benim sunucumda da bu sorunu yaşayan arkadaşlar mevcut. Düzeltilmesini rica ediyorum.
Linklerini gizle |
-
Kablonet müşt. hizmetlerini aradığımda sorunun server kaynaklı olduğunu belirttiler.Yetkili birisi yardımcı olsun artık.!
Linklerini gizle |
-