Merhaba yeni bir sunucu açacağım öncesinde ekibimle eklentileri test etmek için cs231.com serverini açtık. Eklentileri çoğunu kurdum sorunsuz çalışmakta fakat oyunsu***** aldı firmadan indirilen cs 1.6'da servere giriş yüklenirken bir anda oyunu kapatıyor. Bunun sebebi nedir ve nasıl anlayabilirim? +ek olarak sunucuda fastdl çalışmakta mı şuan? çünkü eklentiler 5-10dk arası bekletme yaptı ben ve ekibimde ki 2-3 kişide. ( csduragı cs1.6 ) Eklentileri yüklediğim dosya yolları;
- Sound/BlueGaming/
- Models/BlueGaming/
Sunucu Giris Sorunu + FastDL
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 298
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 26
-
Steam giriş yaptığımda bende de çok hızlı indirdi fakat csdurağının 1.6sıyla girdiğimde fazla bekletti dediğim gibi nedense. Bu arada siz hangi 1.6 ile giriş yaptınız?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 26
Steamla girmedim normal steamsiz girdimvburakustunel yazdı: Prş Nis 22, 2021 12:33 am Steam giriş yaptığımda bende de çok hızlı indirdi fakat csdurağının 1.6sıyla girdiğimde fazla bekletti dediğim gibi nedense. Bu arada siz hangi 1.6 ile giriş yaptınız?
Linklerini gizle |
-
Csdurağı cssinden mi giriş yaptınız yoksa oyuns****** adlı firmadan mı? ben test ettiğimde oyuns****** adlı firmadan girerken oyundan atmıştı.
Linklerini gizle |