Csduragi Paneli Aldatmaya Hareket ( Panelim Açılmıyor )
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 36
- Server Ip/DNS: CS23,CS33
- Clan İsmi: CoverYCLaN
Merhaba ben csduraginda 3 yıldır ( Rapidmix , CoverY..) Bu klanlarin ve eski olanların olmak üzere kuruculuk yapıp uzun zamandır playerlerinden ve hizmet alan birisiyim 3 yıldır ilk kez csduraginda bir sıkıntı ile karşılaştim büyük ihtimal bunuda en kısa zamanda çözüceğiz. "Cs22.csduragi.com " düştüğünü görünce panelime paramı yükleyip bende almak için beklemeye girdim ip düştüğünde ise f5 atarken girdim ve kodu yazdım serveri kiralayamadim sinirlendim birdaha nasıl olabilir ya anlamında sinirden birdaha kirala dedim. "Panel beni sistemi aldatmaya yönelik hareket yaptığımı sağ alt köşede söyledi" WhatsApp numarasına yazdım 2 gün içersinde incelenceği ve dönülceği söylendi bende 2 gün içersinde yazdım cevap alamadım konumu buraya taşımak istedim panelimde 1 ürünüm var süresi yaklaşıyor bu sorunumun çözülmesini en kısa zamanda istiyorum log kayıtlarına baktığınızda illegal bişey olmadığını sizde farkediceksiniz en kısa zamanda çözülmesini istiyorum veya ürünüme en azından ek süre verilmesi benim incelmem bitene kadar birşey cikmicak biliyorum ama ürününün düşmesinden + beklediğim ipler var kaçırmaktan korkuyorum mailimi paylaşırsam sıkıntı olurmu bilmiyorum ama bişey olmazsa yetkililere veririm teşekkürler.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Kendiyseyle 7 8 Aylık Bir Ortaklığımız Var Bi An Önce İlgilenilirse Çok Güzel Olur Gene İyisini Ömer Bey Bilir
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Mağdur edilmezsiniz diye düşünüyorum, ilk defa duydum değişik.
Linklerini gizle |
-
SağolJoseeF* yazdı: Prş Nis 22, 2021 2:16 am Kendiyseyle 7 8 Aylık Bir Ortaklığımız Var Bi An Önce İlgilenilirse Çok Güzel Olur Gene İyisini Ömer Bey Bilir

Linklerini gizle |
-
Şöyle söyleyeyim bende bilmiyordum yeni öğrendim Enter spam yapınca ve boş kod yazmadan kirala diyince vs böyle şeylerde panelini sistem şüphelenip alıyormuş yeni gelmiş sanırım daha tam bilgim yok
Linklerini gizle |
-
Sistem otomatik banlamıyor, "kayıt altına alındı derken zaten incelendikten sonra belirli bir işlem uygulanıyor" diye biliyorum çünkü aynısını bende yaşadım bana herhangi bir panel erişmeme sorunu olmadı, başka bir nedenden dolayı yasak yemiş olabilirsiniz.
Linklerini gizle |
-
Yaptığım birşey yok ortada bende onu soyliyorum 22 ipsi olunca daha farklı bakıyoalr hani ya olaya dostum incelemeye aldın dendi ama geri dönüş olmuyor sadece panelime giriş yapılmıyor serverim vs herşeyim duruyor alt paneli vs bilgi almak için buraya yazdımpatronbeyys yazdı: Prş Nis 22, 2021 4:18 am Sistem otomatik banlamıyor, "kayıt altına alındı derken zaten incelendikten sonra belirli bir işlem uygulanıyor" diye biliyorum çünkü aynısını bende yaşadım bana herhangi bir panel erişmeme sorunu olmadı, başka bir nedenden dolayı yasak yemiş olabilirsiniz.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5457
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
İncelemeler bitince whatsapp üzerinden size dönüş yapılır, bu süreçte hesabınız maalesef ki kapalı kalacak.
Yarına sonuçlanacaktır
Yarına sonuçlanacaktır
Linklerini gizle |