amad 'ın Yapay zekasındaki bazı oyunlar çalışmıyor t sustum deagle sayıyı bilen kazanır gibi oyunlar semiclip ile ilgili bişeyler yazmış ama anlamadım CSD GUARD ANTİ HİLE yerindeki semiclip açtım olmadı kapattım yine olmadım nasıl yapcam eklentiyi full çalıştıra bilen yardımcı olabilirmi
Eklenti serveri çökertiyor mu yoksa sadece çalışmıyor mu ? Eklentiyi yüklediğiniz yerde ekstra dosyalar olacak onlarıda hatasız bir şekilde yükleyin.
Plugins.ini'ye dosyaismi.amxx şeklinde yazın sonra oyunda amx_plugins yazın ve eklenti çalışıyor mu diye kontrol edin, bu adımları yaptıktan sonra dönüş yapar mısın?
bestcore yazdı: Prş Nis 15, 2021 6:56 pm
Eklenti serveri çökertiyor mu yoksa sadece çalışmıyor mu ? Eklentiyi yüklediğiniz yerde ekstra dosyalar olacak onlarıda hatasız bir şekilde yükleyin.
Plugins.ini'ye dosyaismi.amxx şeklinde yazın sonra oyunda amx_plugins yazın ve eklenti çalışıyor mu diye kontrol edin, bu adımları yaptıktan sonra dönüş yapar mısın?
çökme felan yok 2 tane oyunu oynatmıyor sadece diğer oyunları oynatıyor ( sayıyı bilen kazanır t sustum deagle ) neyse önemi yok bazı hatalar var yapay zekada teşekürler ilgin için