Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Bu modeller açtıgımda oyuna 6 7 kişi hızlı girdi specte 10 15 kişi bekledik aşşa yukarı 15 dakikada yukledi 2 admin hızlı girdi ve bi kaç oyuncu hızlı girebildi.
Ömer TELLİ yazdı: Pzr Nis 11, 2021 12:56 pm
ip adresi ve yanına sorunlu olan model ismini yazmamaya herkes yemin etti sanırım, arkadaşlar çok zor bir şey talep etmiyoruz
Bir kaç düzenleme yaptık, sorun devam ediyorsa bu dediğim bilgileri vermeniz gerekiyor
Tek tek bakamam ama dün yüklediğim hiçbir klasör'de fast ftp yok cs89.csduragi.com
Ömer TELLİ yazdı: Pzr Nis 11, 2021 12:56 pm
ip adresi ve yanına sorunlu olan model ismini yazmamaya herkes yemin etti sanırım, arkadaşlar çok zor bir şey talep etmiyoruz
Bir kaç düzenleme yaptık, sorun devam ediyorsa bu dediğim bilgileri vermeniz gerekiyor
Gördüğünüz gibi yüklemede kalıyorlar önceden'de dediğim gibi 10 nisan ve 11 nisan olan klasörlerin hiçbiri fast ftp olmadı malesef cs89.com
Bakın mesela bu videodaki gibi inmeyen dosyalar sürekli değişiklik gösteriyor. Videodaki dosyaları panelden kontrol ediyorum ve zaten FDL'de diyor. Bu saatlerde full olan sunucum şuan bu sorun nedeniyle 20-27 bandında geziyor.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
cs10.csduragi.com bu modellerin yüklenme süresi 3 gün önce max 30 saniye iken şimdi 3.5 dakika ve üzeri. bizzat test edildi. kontrol edebilirseniz memnun oluruz teşekkürler. (fast ftp atıldı hepsine o halde bu şekilde)
Ömer TELLİ yazdı: Pzr Nis 11, 2021 5:04 pm
Tekrar deneyip bilgi verebilir misiniz ?
Sorun var denilen 2-3 servera girip test yaptığımda dosyalar hızlı şekilde inmekte
Ömer Bey Tekrardan Denedim Malesef Yine Aynı Sorun Geç Yüklüyor Ve Fast Ftp Sorunu cs89.com
Aynı sorun benim serverimde de var cs114.csduragi.com
Önceden 1 saniyede hızlıca yüklenen westwood mapi 3 dakika veriyor fakat 3 dakika değil 10 dakika gibi sürüyor çok geç yükleniyor
Ömer TELLİ yazdı: Pzr Nis 11, 2021 5:04 pm
Tekrar deneyip bilgi verebilir misiniz ?
Sorun var denilen 2-3 servera girip test yaptığımda dosyalar hızlı şekilde inmekte
Ömer Bey Tekrardan Denedim Malesef Yine Aynı Sorun Geç Yüklüyor Ve Fast Ftp Sorunu cs89.com
Sunucunuza girdiğimde herhangi bir geç yükleme gözükmüyor, ancak o kadar çok model var ki insanların specte takılıyor gözükmesi çok normal
sunucuya giriş yaparken bir video kaydı alıp atabilir misiniz ?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Ömer bey sorun sadece modeller değil, map dosylarıda aynı şekilde benimle birlikte çoğu kişi bu sorundan şikayetçi önceden yoktu bu olay 3 gündür falan var. Önceden 2 saniyede yüklenene mape 4 dakika süre koyuyor