rock the vote derlenemedi hatası
Moderatör: Moderatörler
-
7-8 önemiyorum. Oyuncular 5 ten fazlasını okumadan direkt seçiyor. 75 oranını değiştirmen için dediğin gibi bir satırın değişmesi lazım fakat ben eklenti işini bıraktım onun için kendiniz değiştirmeniz gerekmekte. Map uzatma olayını ise kendim istemedim. Zaten 40-45 dakika aynı haritada oynuyorlar, bir harita ne kadar oynanırsa o kadar sıkar.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 37
- Server Ip/DNS: New York
- İletişim:
Map uzatma seçeneği eklemek bilmeyen biri için çok mu zor olur? Java öğreniyorum da bu Pawn falan bana uzak geldi.Colditz yazdı: Pzr Nis 11, 2021 1:47 pm 7-8 önemiyorum. Oyuncular 5 ten fazlasını okumadan direkt seçiyor. 75 oranını değiştirmen için dediğin gibi bir satırın değişmesi lazım fakat ben eklenti işini bıraktım onun için kendiniz değiştirmeniz gerekmekte. Map uzatma olayını ise kendim istemedim. Zaten 40-45 dakika aynı haritada oynuyorlar, bir harita ne kadar oynanırsa o kadar sıkar.
Bu yüzdeleri muhtemelen ilk satırdan değiştiriyoruz baktım biraz. Ama karşık geldi anlayamadım

new iRTV_PercentCount = g_iValues[iRTVCount] * 10 / 5;
if(iRTV_PercentCount >= iNum) {
client_print_prefix(0, print_team_red, "%L", LANG_PLAYER, "RMC_PRINT_RTV_PERCENT", g_iValues[iRTVCount]);
@Task_Start_Vote();
}
else {
client_print_prefix(0, print_team_red, "%L", LANG_PLAYER, "RMC_PRINT_RTV_ENOUGH", iNum - iRTV_PercentCount);
}
Link: | |
Linklerini gizle |