Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

rock the vote derlenemedi hatası

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Colditz

Mesaj gönderen Colditz »

7-8 önemiyorum. Oyuncular 5 ten fazlasını okumadan direkt seçiyor. 75 oranını değiştirmen için dediğin gibi bir satırın değişmesi lazım fakat ben eklenti işini bıraktım onun için kendiniz değiştirmeniz gerekmekte. Map uzatma olayını ise kendim istemedim. Zaten 40-45 dakika aynı haritada oynuyorlar, bir harita ne kadar oynanırsa o kadar sıkar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
feyzullahpro
Server Ip/DNS: New York
İletişim:

Mesaj gönderen feyzullahpro »

Colditz yazdı: Pzr Nis 11, 2021 1:47 pm 7-8 önemiyorum. Oyuncular 5 ten fazlasını okumadan direkt seçiyor. 75 oranını değiştirmen için dediğin gibi bir satırın değişmesi lazım fakat ben eklenti işini bıraktım onun için kendiniz değiştirmeniz gerekmekte. Map uzatma olayını ise kendim istemedim. Zaten 40-45 dakika aynı haritada oynuyorlar, bir harita ne kadar oynanırsa o kadar sıkar.
Map uzatma seçeneği eklemek bilmeyen biri için çok mu zor olur? Java öğreniyorum da bu Pawn falan bana uzak geldi.

Bu yüzdeleri muhtemelen ilk satırdan değiştiriyoruz baktım biraz. Ama karşık geldi anlayamadım :D Teşekkür ederim

new iRTV_PercentCount = g_iValues[iRTVCount] * 10 / 5;
if(iRTV_PercentCount >= iNum) {
client_print_prefix(0, print_team_red, "%L", LANG_PLAYER, "RMC_PRINT_RTV_PERCENT", g_iValues[iRTVCount]);
@Task_Start_Vote();
}
else {
client_print_prefix(0, print_team_red, "%L", LANG_PLAYER, "RMC_PRINT_RTV_ENOUGH", iNum - iRTV_PercentCount);
}

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala