Merhabalar, ben /rtv yazınca otomatik map oylamasına girilmesini sağlayan plugini arıyorum. forums.alliedsmodsta araştırdım birkaç tane aradığım gibi plugin buldum ancak csduragi paneline yüklenmiyor. "Eklenti kaynak kod scripting klasörüne yüklendi ancak derlenemedi.Eklenti içeriğinde yasaklı kod(lar) mevcut" hatası alıyorum. Eğer csduragi için uygun bir plugin varsa atabilir misiniz?
eklentiler-pluginler/remapchooser-t45140.html
Bu arada bunu da denedim. 3 eklentiyi söylendiği gibi kapatmama rağmen olmadı. Derlemede de hata çıkmamıştı halbuki. Ama /rtv yazınca çalışmıyor...
rock the vote plugini
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 37
- Server Ip/DNS: New York
- İletişim:
-
rock the vote plugini
Rtv yazınca oyuncu sayısının %70 i rtv ye oy verince harita oylaması başlıyor.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
rock the vote plugini
Peki serverda 1 kişi varsa rtv yazıp mapi dönebiliyor mu?
Linklerini gizle |
-
rock the vote plugini
İni dosyasını kontrol etmek zor değil. Buradan ayarlıyorsunuz minimum kişi sayısını. Eğer %75i oy verirse map değişir.
Kod: Tümünü seç
// [en] Minimum number of clients required to participate in voting (RTV)
// [tr] Oylamaya katılmak için gerekli olan minimum oyuncu sayısı (RTV)
RMC_CV_INUM_RTV = 5
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
rock the vote plugini
Merhabalar öncelikle teşekkürler, zaten ben bu değeri "1" olarak değiştirdim ini dosyasından. Ve yeniden başlattım serverı ancak çalışmadı. O yüzden foruma yazdım acaba ben mi bir şeyi yanlış yaptım. Öyle bir şey mümkün değil mi diye sormak istedimColditz yazdı: Pzt Mar 22, 2021 4:12 pm İni dosyasını kontrol etmek zor değil. Buradan ayarlıyorsunuz minimum kişi sayısını. Eğer %75i oy verirse map değişir.
Kod: Tümünü seç
// [en] Minimum number of clients required to participate in voting (RTV) // [tr] Oylamaya katılmak için gerekli olan minimum oyuncu sayısı (RTV) RMC_CV_INUM_RTV = 5
Linklerini gizle |