Csgo Mod kuramadım yardım
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 4
Csgo Mod kuramadım yardım
Selamlar.Servere cs go mod kuramadım.Arkadaşın yazdığı şeyleri yaptım ama tam açıklayıcı değil.Tüm rarları indirdim amx kod felan fistan yazdım baştan sonra anlamadım aktif olmadı beceremedim kısacası.Yardımcı olur musunuz Allah rızası için.
En son Taha Demirbaş tarafından Pzr Mar 07, 2021 12:06 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: başlık düzenlendi.
Sebep: başlık düzenlendi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Acil Bakar mısınız
Kurmaya çalıştığınız eklentiyi ek'e koyar mısınız ?
Hangi arkadaşın dediği şeyleri yaptınız ?
Lütfen kurallara uyarak konu açınız.
Linklerini gizle |
-
Acil Bakar mısınız
Kardeşim yıllardır burada değilim kural felan bilmiyorum direk yazdım.Buyur ek;bestcore yazdı: Cmt Mar 06, 2021 10:45 pm Kurmaya çalıştığınız eklentiyi ek'e koyar mısınız ?
hazir-mod-paylasimi/mod-gelismis-t30394.html
Linklerini gizle |
-
Acil Bakar mısınız
sma dosyalarını acın ıcerısınden ***ailesi yazılarını degıstırın oyle kurun
Linklerini gizle |
-
Acil Bakar mısınız
diğer kodları nereye kopyalicaz bilgin varsa cevaplayabilir misinAresoa yazdı: Cmt Mar 06, 2021 10:50 pm sma dosyalarını acın ıcerısınden ***ailesi yazılarını degıstırın oyle kurun
Linklerini gizle |
-
Acil Bakar mısınız
kodları bır yere kopyalamayın sadece sma uzantılı dosyayı acıp yasaklı kelımelerı kaldırın yada degıstırın kaydetıp smayı panelınıze yukleyın aktıf ettıkden sonra calısıcaktır
Linklerini gizle |
Acil Bakar mısınız
Sırf başlığınızdan dolayı konunuza baktım çıktım. İşiniz acil olabilir ama konu içeriğiniz tamamen sonraya atılabilir şekilde yazılmış. Bir hata alıyorsanız ilk önce anlaşılmak için sizde açık açık yazmalısınız. Hata alıyorum bozuk bu demekle sorunlarınızı çözemiyoruz.
Şimdi neyden dolayı yükleyemiyorsunuz , hangi aşamada takılıyorsunuz? hangi konudaki sma yı kuruyorsunuz hepsini konuya yazın o şekilde bakalım.
Şimdi neyden dolayı yükleyemiyorsunuz , hangi aşamada takılıyorsunuz? hangi konudaki sma yı kuruyorsunuz hepsini konuya yazın o şekilde bakalım.
Linklerini gizle |