Hudmessage düzenleme
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 61
Hudmessage düzenleme
Bunny veya bhop yaparken aldığınız anlık hız oranları ekrana yansıtıyor.Örneğin;
(250+55) (245-55) tarzı + olanlar yeşil ile - olanlar kırmızı ile ekrana yansıtılıyor.
Sorun şu bhop yaparken yazılar iç içe giriyor kırmızı ve yeşil aynı yerde çıkıyor ve bazen 2 tane yeşil aynı yerde ve ortak bir zaman dilimi içerisinde çıkıyor ve yazıların birbirine girmesine yol açıyor.Eğer düzeltme kısmında ya iç içe girmeyecek şekilde çıkması ya da 1. anlık hız çıktığında ekrandan gitme süresi 2.hız çıkma süresine kadar olması.Bunu yapabilecek varsa şimdiden teşekkür ediyorum iyi akşamlar.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
Hudmessage düzenleme
Hali hazırda speed pluginim var zaten.Bu ek olan birşey daha güzel ve daha kaliteli sadece birkaç hatası var.Düzeltilmesini istedim sadece.
Linklerini gizle |
-
Hudmessage düzenleme
Eklentide aşırı fazla sorgu var, sunucuyu yormaktan başka bir şey yapmayacaktır. Yine de kullanacağım dersen sorun yok, ben eski eklentilere destek vermiyorum artık.m3t3hann yazdı: Çrş Şub 24, 2021 10:22 pm Hali hazırda speed pluginim var zaten.Bu ek olan birşey daha güzel ve daha kaliteli sadece birkaç hatası var.Düzeltilmesini istedim sadece.
Linklerini gizle |
-
Hudmessage düzenleme
Tamam bilgilendirme için teşekkürler.Colditz yazdı: Çrş Şub 24, 2021 10:41 pmEklentide aşırı fazla sorgu var, sunucuyu yormaktan başka bir şey yapmayacaktır. Yine de kullanacağım dersen sorun yok, ben eski eklentilere destek vermiyorum artık.m3t3hann yazdı: Çrş Şub 24, 2021 10:22 pm Hali hazırda speed pluginim var zaten.Bu ek olan birşey daha güzel ve daha kaliteli sadece birkaç hatası var.Düzeltilmesini istedim sadece.
Linklerini gizle |
-