kill_assist.sma
burada kill + asist şeklinde gözüküyor. Ben sadece kill alanın sağ üste yazmasını istiyorumkill asist eklenti
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 10
kill asist eklenti
burada kill + asist şeklinde gözüküyor. Ben sadece kill alanın sağ üste yazmasını istiyorum
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
kill asist eklenti
Kardeşim bunun için eklenti kurmana gerek yok ki zaten bunu kullanmaz isen sadece kill alan kişi sağ üstte gözüküyor
Linklerini gizle |
-
kill asist eklenti
o zaman da asist olmuyorÖzcan Örs yazdı: Cmt Şub 27, 2021 2:04 pm Kardeşim bunun için eklenti kurmana gerek yok ki zaten bunu kullanmaz isen sadece kill alan kişi sağ üstte gözüküyor
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
kill asist eklenti
Kardeşim sen kill asist istiyor isen zaten eklentiler kısmında mevcut ordan aktif edebiliyorsunjg_titanium1 yazdı: Cmt Şub 27, 2021 2:55 pmo zaman da asist olmuyorÖzcan Örs yazdı: Cmt Şub 27, 2021 2:04 pm Kardeşim bunun için eklenti kurmana gerek yok ki zaten bunu kullanmaz isen sadece kill alan kişi sağ üstte gözüküyor
Linklerini gizle |
-
kill asist eklenti
Dener misin?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
kill asist eklenti
Reis bak şimdi; Cs durağı açınca kill asist çalışıyor. Fakat sağ üstte ahmet+mehmet yazıyor. Ben bunu istemiyorum. Kapatınca da asist saymıyor. Benim istediğim hem asist sayacak hem de sağ üstte sadece kill alan yazacakÖzcan Örs yazdı: Cmt Şub 27, 2021 3:07 pmKardeşim sen kill asist istiyor isen zaten eklentiler kısmında mevcut ordan aktif edebiliyorsunjg_titanium1 yazdı: Cmt Şub 27, 2021 2:55 pmo zaman da asist olmuyorÖzcan Örs yazdı: Cmt Şub 27, 2021 2:04 pm Kardeşim bunun için eklenti kurmana gerek yok ki zaten bunu kullanmaz isen sadece kill alan kişi sağ üstte gözüküyor
Linklerini gizle |
-