Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Türknet PING problemi

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
B4LK1R

Sadece csduragi sunucularında PING problem

Mesaj gönderen B4LK1R »

aimpassivepro yazdı: Sal Şub 16, 2021 12:13 am Bende aynı sorunu yaşıyordum müşteri hizmetlerini arıyıp İP değişikliği ve modem değerlerinizin resetlenmesini söyleyin yapınca geçiyor. yalnız bi kere daha oluyor ikinci defa dediğinizde sorun tamamen kalkıyor.
Dediğin gibi yaptım, şu anda eski değerlere döndüm bir sıkıntı yok, yine aynı problem olursa ikinci kez talep edeceğim dediğin gibi, yine güncelleme sunarım, eğer sunmazsan gerek kalmamıştır.. Teşekkürler bu arada . . .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

aimpassivepro

Mesaj gönderen aimpassivepro »

Rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu bana

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
B4LK1R

Mesaj gönderen B4LK1R »

aimpassivepro yazdı: Çrş Şub 17, 2021 10:16 pm Rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu bana
Sizin önerinize istinaden devam ettim 2. Kez de sıfırlattım, ancak nafile bir işe yaramadı. Bende daha önce ki yorumlara bakarak;
bAt.dll yazdı: Çrş Şub 17, 2021 2:26 pm Benim sorunumu çözdüler. Online işlemleri rahatsız edin. Bağlantım yurt dışına gidip ülkeye geri dönüyor diyin. Yukarıdaki IP'ye tracert testi yapın onu da ekleyin.
Bu arkadaşın dile getirdiği öneri ile devam ettim, bunun işe yaramış olması gerekiyor '1 Hafta'dır problem yok. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar, bu alıntıdan devam edebilirler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

bAt.dll

Mesaj gönderen bAt.dll »

Sorun geliyor, destek kaydı açıyorum çözülüyor ve 1 hafta sonra sorun tekrar başlıyor. Devamında tekrar destek kaydı açıyorum ve süreç bu şekilde ilerliyor. Sanırsam birileri bu bağlantıyı düzeltiyor; diğer görevli ise berbat ediyor. Yine ping sorunum başladı ve destek kaydı açtım, gerekli tracert görselini gönderdim ve sonuç bekliyorum bakalım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
B4LK1R

Mesaj gönderen B4LK1R »

bAt.dll yazdı: Pzr Şub 28, 2021 4:41 pm Sorun geliyor, destek kaydı açıyorum çözülüyor ve 1 hafta sonra sorun tekrar başlıyor. Devamında tekrar destek kaydı açıyorum ve süreç bu şekilde ilerliyor. Sanırsam birileri bu bağlantıyı düzeltiyor; diğer görevli ise berbat ediyor. Yine ping sorunum başladı ve destek kaydı açtım, gerekli tracert görselini gönderdim ve sonuç bekliyorum bakalım.
Şu anda aynen benim de başladı, bende açtım bekliyorum. Çözemedim gitti. :cry:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

bAt.dll

Türknet PING problemi

Mesaj gönderen bAt.dll »

Acaba kendi sunucularınızı kontrol edebilir misiniz? Sizden kaynaklı bir sorun yoksa bunu Türknet'e açtığım destek kaydına ileticem.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

beastun

Türknet PING problemi

Mesaj gönderen beastun »

aralıksız 1 haftadır çırpınıyorum söyledikleri tek şey.: Buna TürkNet müdahale edemez. Bağlantı sağladığınız sitenin sunucusu yurt dışında ise sistem sizi otomatik o sunucuya bağlamak için en optimal hizmeti alabilmeniz için otomatik bir şekilde yönlendirir. Bu konuda tarafımızdan yapılacak herhangi bir işlem bulunmamaktadır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
B4LK1R

Türknet PING problemi

Mesaj gönderen B4LK1R »

Benim durumum da hâlâ düzelmedi gitti, bunu nasıl çözeceğiz arkadaşlar? Anlamadım gitti ya! Harbi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

aimpassivepro yazdı: Sal Şub 16, 2021 12:13 am Bende aynı sorunu yaşıyordum müşteri hizmetlerini arıyıp İP değişikliği ve modem değerlerinizin resetlenmesini söyleyin yapınca geçiyor. yalnız bi kere daha oluyor ikinci defa dediğinizde sorun tamamen kalkıyor.
Bunu denediniz mi?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

beastun

Mesaj gönderen beastun »

ulyoS yazdı: Sal Mar 09, 2021 2:11 am
Bunu denediniz mi?
bir kere denedim sorunum çözülmedi, o yüzden ikinci kere yaptırmak istemedim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala