Oncelikle Selamun aleykum 2 gundur serverımızın klan oyuncularında ve userlerden gelen sıkayetler dogrultusunda bu baslıgı acıyorum csduraginin diger serverlari gozukmekde ama bizim server dahil bir kaç server gozukmemekte hatasida failed to contact game server bunun sebebi nedir yardımcı olabılecek var mi ?
GSOGaming - cs1.csduragi.com
213.238.173.1
failed to contact game server HATASI
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 247
- Server Ip/DNS: cs.jetaimepro.com
- Clan İsmi: je t^aimeGaming
- İletişim:
-
Yönetici - Mesajlar: 5457
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
counter-strike-genel/serverlar-gozukmuyor-t33124.html
şurada da aynı bir konu var ve şuan itibari ile düzelmiş olması gerekiyor, arkadaşlarınız tekrar girmeyi denesin, bize olumlu olumsuz dönüş yaparsanız kontrol edebiliriz
şurada da aynı bir konu var ve şuan itibari ile düzelmiş olması gerekiyor, arkadaşlarınız tekrar girmeyi denesin, bize olumlu olumsuz dönüş yaparsanız kontrol edebiliriz
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
[@Bilinmeyen Etiket] Arkadaşlar steam serverlist inmez ama ?
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5457
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Herhangi bir şey kurmalarına gerek yok, normal bir şekilde sunucuya girmeye çalışsınlar
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
[@Bilinmeyen Etiket] İlginiz için teşekkurler arkadaşlar girdi
Linklerini gizle |
-
Bende aynı hatayı alıyorum 1 gün öncesine kadar hiçbirşey yoktu bir anda oyundyaken oyundan attı server listim yoktu servera konsol connect aracılıpıyla girmek istediğimde ise retrying connect to server diyip sonrasında ise failed to contact game server HATASInı vermektedir çoğu çözümlere baktım modem hard reset gerekiyormuş ama modem arayüz şifremi unuttum geri istesem bile çok geç cevap geliyor başka bir çözüm yokmu
Linklerini gizle |
-
Modemin üstünde reset yazan ufak bir delik olur oraya bir kürdan yardımıyla 5-10 saniye basılı tutarsan modem fabrika ayarlarına dönecektirRapTadoR yazdı: Sal Şub 23, 2021 3:49 pm Bende aynı hatayı alıyorum 1 gün öncesine kadar hiçbirşey yoktu bir anda oyundyaken oyundan attı server listim yoktu servera konsol connect aracılıpıyla girmek istediğimde ise retrying connect to server diyip sonrasında ise failed to contact game server HATASInı vermektedir çoğu çözümlere baktım modem hard reset gerekiyormuş ama modem arayüz şifremi unuttum geri istesem bile çok geç cevap geliyor başka bir çözüm yokmu
Linklerini gizle |