Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Herkesi serverden atması

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
demirhaNNN

Herkesi serverden atması

Mesaj gönderen demirhaNNN »

Merhaba , 1-2 haftadan beri serverde bir anda herkesi oyundan atıyor . Günde 2-3 defa meydana gelebiliyor bazen hic olmuyor . Bu 1-2 hafta süre zarfında ek bir eklenti yüklememize rağmen oluyor bunlar. Sebebi ne olabilir ?

Hata :

Kod: Tümünü seç

Host error: CL_ParseServerMessage: Bad server message

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

PawNod
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Herkesi serverden atması

Mesaj gönderen PawNod »

Bana genelde eklenti denereken yanlış sprite kullanınımdan bu hatayı veriyordu spr kullanan ve sprite ile çalışan eklentilerinizi tek tek deneyin bulamazsanız tek tek kapatıp deneyin. Ek olarak extra silahlar da genelde spr kullanıyor onları da kontrol edin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
demirhaNNN

Herkesi serverden atması

Mesaj gönderen demirhaNNN »

PawNod yazdı: Cum Şub 05, 2021 9:17 pm Bana genelde eklenti denereken yanlış sprite kullanınımdan bu hatayı veriyordu spr kullanan ve sprite ile çalışan eklentilerinizi tek tek deneyin bulamazsanız tek tek kapatıp deneyin. Ek olarak extra silahlar da genelde spr kullanıyor onları da kontrol edin.
extra silahlardan kastı herhangi bir skin felansa silahlarlar ile ilgili böyle birşey yok zaten serverde , spr olarakta tek acık olan eklenti sanırım specbanner bunun sorun yaratacğaını düşünmüyorum ama genede tek tek sıkıntı yaratbilecek pluginleri kaldırıp deneriz .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

tekbirlik
Server Ip/DNS: Cs2.Csduragi.Net
Clan İsmi: Selected-Gaming
İletişim:

Herkesi serverden atması

Mesaj gönderen tekbirlik »

Merhaba, aynı sorunu bende yaşadım; bugün serveri sıfırladım. Eğer bir çözüm falan bulacak olursanız yazmanız çok iyi olur. Bende bulursam aynı şekilde geri dönüt yaparım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala