Herhangi bir nesneyi plugin ile kaldırma
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 92
Ben haritalardaki herhangi bir nesneyi plugin ile kaldırmak istiyorum elinde bu tarz bir plugin olan veya yardımcı olabilecek var mı?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=74680 nesneye nisan alarak konsola er_remove yazıyorsun ve karşına gelen menüden nesneyi kaldırıyorsun. Bu arada her nesneyi kaldıramaz sadece entityler kaldırılabilir
Linklerini gizle |
-
Jail maplarındaki futbol toplarını kaldırmak istiyorum
Ancak maptaki bazı oyunlar dolayısıyla birden fazla func_pushable taşıyan nesne bulunabiliyor ben sadece futboldaki topları kaldırmak istiyorum
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.29
- Clan İsmi: Pa$Ha PRO
Girilmeyen bölgeleri düzeltebiliyomuyuz
Linklerini gizle |
neden , sıkıntı mı çıkartıyorlar ?cbmarksman yazdı: Çrş Oca 27, 2021 2:14 amJail maplarındaki futbol toplarını kaldırmak istiyorum
Ancak maptaki bazı oyunlar dolayısıyla birden fazla func_pushable taşıyan nesne bulunabiliyor ben sadece futboldaki topları kaldırmak istiyorum
Linklerini gizle |
-
Soccerjam modundaki topun pluginini kullanıyorum. Yüklediğim yabancı yapım haritalarda o top yeri boş, yabancılar da soccerjam topu kullanıyor ancak bizim haritalarda top olduğu için soccerjam topu kullanamıyorum. Bizim haritalarda da futbolda sj topu kullanmak istiyorum.Fatih ~ EjderYa yazdı: Çrş Oca 27, 2021 8:17 amneden , sıkıntı mı çıkartıyorlar ?cbmarksman yazdı: Çrş Oca 27, 2021 2:14 amJail maplarındaki futbol toplarını kaldırmak istiyorum
Linklerini gizle |
Haritanın BSP’ni buraya atar mısınız? En azından koordinatını görme şansımız olur.
Linklerini gizle |
-
Tek bir haritada kaldırmak istemiyorum birden çok harita var dark, oyunhavuzu gibi gibi. Tüm haritalardaki futbolda kullanılan topu kaldırmak istiyorum. Eğer koordinat ile plugin içinden kaldırmak mümkünse koordinatları tek tek girebilirim.Serhat Öndeş yazdı: Çrş Oca 27, 2021 9:38 am Haritanın BSP’ni buraya atar mısınız? En azından koordinatını görme şansımız olur.
Örnek olması için denemek isterseniz oyunhavuzu_v2 kullanabilirsiniz.
Linklerini gizle |
Belirtiğiniz haritada sadece 1 adet push entysi var.
{
"model" "*168"
"buoyancy" "20"
"friction" "50"
"size" "3"
"health" "1"
"rendercolor" "0 0 0"
"renderamt" "255"
"classname" "func_pushable"
}
Silince düzeldi gibi ama 1 tane 3 tane varmış.
Topun bilgileri bu.{
"model" "*168"
"buoyancy" "20"
"friction" "50"
"size" "3"
"health" "1"
"rendercolor" "0 0 0"
"renderamt" "255"
"classname" "func_pushable"
}
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |