Eklenti kaynak kod scripting klasörüne yüklendi ancak derlenemedi.Eklenti derlenemed
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 23
Eklenti kaynak kod scripting klasörüne yüklendi ancak derlenemedi.Eklenti derlenemed
Günaydın
Eklenti kaynak kod scripting klasörüne yüklendi ancak derlenemedi.Eklenti derlenemedİ HATASI Alıyorum yardımcı olurmusunuz
Eklenti kaynak kod scripting klasörüne yüklendi ancak derlenemedi.Eklenti derlenemedİ HATASI Alıyorum yardımcı olurmusunuz
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
normalde böyle deyince hatalar verir. Hataları atabilir misiniz?
Linklerini gizle |
CSDurağı Google Chrome Uzantısıyla yasaklı kod testi yapabilirsin.
gelistirme-arac-gerecler/google-chrome- ... 34589.html

Linklerini gizle |
-
Otokomut eklentisinin ilk satırında bi işaret var onu silin.Bide 18.ci satırı düzeltin.Aynı şekilde lr eklentisinin ilk satırında bi işaret var onuda silin tekrar derleyin düzelir.
Linklerini gizle |
-
Merhaba çıkan sayfaya yazdım plugini fakat birşey gözükmedi herşey aynıFatih ~ EjderYa yazdı: Cum Oca 15, 2021 1:07 pm CSDurağı Google Chrome Uzantısıyla yasaklı kod testi yapabilirsin.
![]()
Linklerini gizle |
-
Merhaba Bilalbilalgecer47 yazdı: Cum Oca 15, 2021 5:23 pm Otokomut eklentisinin ilk satırında bi işaret var onu silin.Bide 18.ci satırı düzeltin.Aynı şekilde lr eklentisinin ilk satırında bi işaret var onuda silin tekrar derleyin düzelir.
Denedim sildim tekrar derledim fakat oto komut çalışmıyor aktif etmek mi gerekiyor bi komut ile
Linklerini gizle |
-
Ct yokken otomatik aktif oluyor.Serverde en az 2kişi olması lazım.Devreye girmesse 1-2 kez rr at.Relax4fwa yazdı: Cum Oca 15, 2021 5:38 pmMerhaba Bilalbilalgecer47 yazdı: Cum Oca 15, 2021 5:23 pm Otokomut eklentisinin ilk satırında bi işaret var onu silin.Bide 18.ci satırı düzeltin.Aynı şekilde lr eklentisinin ilk satırında bi işaret var onuda silin tekrar derleyin düzelir.
Denedim sildim tekrar derledim fakat oto komut çalışmıyor aktif etmek mi gerekiyor bi komut ile
Linklerini gizle |
-
Toplam 5 Kişyiiz Ct yok RR Attım ama olmadıbilalgecer47 yazdı: Cum Oca 15, 2021 5:41 pmCt yokken otomatik aktif oluyor.Serverde en az 2kişi olması lazım.Devreye girmesse 1-2 kez rr at.Relax4fwa yazdı: Cum Oca 15, 2021 5:38 pmMerhaba Bilalbilalgecer47 yazdı: Cum Oca 15, 2021 5:23 pm Otokomut eklentisinin ilk satırında bi işaret var onu silin.Bide 18.ci satırı düzeltin.Aynı şekilde lr eklentisinin ilk satırında bi işaret var onuda silin tekrar derleyin düzelir.
Linklerini gizle |
-
panelden konsol komutu gönderme kısmına girin eklenti listesine basıp orda çıkan listeyi atarmısınız.Relax4fwa yazdı: Cum Oca 15, 2021 5:46 pmToplam 5 Kişyiiz Ct yok RR Attım ama olmadıbilalgecer47 yazdı: Cum Oca 15, 2021 5:41 pmCt yokken otomatik aktif oluyor.Serverde en az 2kişi olması lazım.Devreye girmesse 1-2 kez rr at.Relax4fwa yazdı: Cum Oca 15, 2021 5:38 pm
Merhaba Bilal
Linklerini gizle |
-
Kurmaya çalıştığım pller şöylebilalgecer47 yazdı: Cum Oca 15, 2021 5:49 pmpanelden konsol komutu gönderme kısmına girin eklenti listesine basıp orda çıkan listeyi atarmısınız.Relax4fwa yazdı: Cum Oca 15, 2021 5:46 pmToplam 5 Kişyiiz Ct yok RR Attım ama olmadıbilalgecer47 yazdı: Cum Oca 15, 2021 5:41 pm
Ct yokken otomatik aktif oluyor.Serverde en az 2kişi olması lazım.Devreye girmesse 1-2 kez rr at.
[ 57] unknown unknown unknown lrForOtoKomut.a bad load
[ 58] unknown unknown unknown otoKomut.amxx bad load
Linklerini gizle |