Plugın derleme hatası
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Plugın derleme hatası
Merhabalar, dün bir arkadaşımızla form uzerinden uzun uzun plugin hakkında konusmustuk, sql olayını hallettim fakat plugın derleme hataları ve yasaklı kodları duzelttıkten sonra harita rekorlarını kaydetmedi malesef.
Kısaca plugını acıklayım : Plugın deathrunda en hızlı bitiren kişiden en yavasa dogru bir sıralama yapmakta[/best yazinca sıralamayı gosterir], yani rekor plugını dıyebılırız. Plugın newgamede amxx mod ıle comlie edince duzgun calısmakta [1.sma] Rekorları msqle gönderiyor ve alttan ingilizce rekor kırıldı veya rekorunu kırman için -0.336 saniye yapman lazım tarzında yazılar gecıyor
Csduragi paneli için duzenlenmıs sma da [2.sma] Sadece mapı su surede bitirdin diyor rekor kırdın veya rekor kırman ıcın şu süre tarzında seyler de yazmamakta. Rekor olmayan map acılsa bile msqle göndermiyor daha dogrusu rekor kırıldı demiyor ve phpye göndermiyor. Sorunum tam olarak bu extra olarak cozulebilirse mapta kaydedilen start stop butonları map degısınce kayboluyor sanırım bı dosyası eksık verılmıs plugın ıcındende çeken bi kısım goremedım. Yardımcı olursanız cok sevınırım
Kısaca plugını acıklayım : Plugın deathrunda en hızlı bitiren kişiden en yavasa dogru bir sıralama yapmakta[/best yazinca sıralamayı gosterir], yani rekor plugını dıyebılırız. Plugın newgamede amxx mod ıle comlie edince duzgun calısmakta [1.sma] Rekorları msqle gönderiyor ve alttan ingilizce rekor kırıldı veya rekorunu kırman için -0.336 saniye yapman lazım tarzında yazılar gecıyor
Csduragi paneli için duzenlenmıs sma da [2.sma] Sadece mapı su surede bitirdin diyor rekor kırdın veya rekor kırman ıcın şu süre tarzında seyler de yazmamakta. Rekor olmayan map acılsa bile msqle göndermiyor daha dogrusu rekor kırıldı demiyor ve phpye göndermiyor. Sorunum tam olarak bu extra olarak cozulebilirse mapta kaydedilen start stop butonları map degısınce kayboluyor sanırım bı dosyası eksık verılmıs plugın ıcındende çeken bi kısım goremedım. Yardımcı olursanız cok sevınırım
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Plugın derleme hatası
Eklentide küçük sorgu hataları yapıldığından dolayı kaydetmiyor, şimdi sorun olmaması gerek.
Düğmelerin kaydedilmesi için amxmodx>data>vault klasörü içerisine deathrun klasörü oluştur deathrun klasörü içerisine de timer klasörü oluştur bu klasör bulunamadığından dolayı kaydedemiyor o veriler buraya otomatik kaydedilecek.
Düğmelerin kaydedilmesi için amxmodx>data>vault klasörü içerisine deathrun klasörü oluştur deathrun klasörü içerisine de timer klasörü oluştur bu klasör bulunamadığından dolayı kaydedemiyor o veriler buraya otomatik kaydedilecek.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Plugın derleme hatası
Timer buttonları kaydetme sorunu duzeldi ama rekor kaydetmeme sorunu hala aynı. bu arada bahsettiğim olması gereken orneklerı ekledimF.T.H yazdı: Cum Oca 15, 2021 2:30 am Eklentide küçük sorgu hataları yapıldığından dolayı kaydetmiyor, şimdi sorun olmaması gerek.
2 olması gereken 1 düzenlemede olan problem
Linklerini gizle |
Plugın derleme hatası
Emin miyiz olmadığına? Çünkü denedim ve rekor kaydetmede sorun yoktu.1DelTA1 yazdı: Cum Oca 15, 2021 3:29 am Timer buttonları kaydetme sorunu duzeldi ama rekor kaydetmeme sorunu hala aynı. bu arada bahsettiğim olması gereken orneklerı ekledim
Eklentinin başında tablo ismini değiştirebiliyorsun, oraya herhangi bir isim ile değiştirip tekrar dener misin. Statsın sonuna 2 koyabilirsin mesela.
new const g_szTableName[] = "DEATHRUN_STATS";
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Plugın derleme hatası
F.T.H yazdı: Cum Oca 15, 2021 3:40 amEmin miyiz olmadığına? Çünkü denedim ve rekor kaydetmede sorun yoktu.1DelTA1 yazdı: Cum Oca 15, 2021 3:29 am Timer buttonları kaydetme sorunu duzeldi ama rekor kaydetmeme sorunu hala aynı. bu arada bahsettiğim olması gereken orneklerı ekledim
Eklentinin başında tablo ismini değiştirebiliyorsun, oraya herhangi bir isim ile değiştirip tekrar dener misin. Statsın sonuna 2 koyabilirsin mesela.
new const g_szTableName[] = "DEATHRUN_STATS";
Kod: Tümünü seç
new const g_szVersion[] = "0.1";
new const g_szTableName[] = "DEATHRUN_STATS2";
[ 1] SQLite 1.10.0.12 AMX Mod X Dev Team running
[ 2] Fun 1.10.0.12 AMX Mod X Dev Team running
[ 3] Engine 1.10.0.12 AMX Mod X Dev Team running
[ 4] FakeMeta 1.10.0.12 AMX Mod X Dev Team running
[ 5] nVault 1.10.0.12 AMX Mod X Dev Team running
[ 6] CStrike 1.10.0.12 AMX Mod X Dev Team running
[ 7] CSX 1.10.0.12 AMX Mod X Dev Team running
[ 8] Ham Sandwich 1.10.0.12 AMX Mod X Dev Team running
[ 9] ReAPI 5.12.0.192 Asmodai & s1lent running
[10] ReAimDetector 0.1.7 ReHLDS Team running
[11] GeoIP 1.10.0.12 AMX Mod X Dev Team running
[12] MySQL 1.8.3-dev+ AMX Mod X Dev Team running
12 modules, 12 correct
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Plugın derleme hatası
1DelTA1 yazdı: Cum Oca 15, 2021 3:50 amF.T.H yazdı: Cum Oca 15, 2021 3:40 amEmin miyiz olmadığına? Çünkü denedim ve rekor kaydetmede sorun yoktu.1DelTA1 yazdı: Cum Oca 15, 2021 3:29 am Timer buttonları kaydetme sorunu duzeldi ama rekor kaydetmeme sorunu hala aynı. bu arada bahsettiğim olması gereken orneklerı ekledim
new const g_szTableName[] = "DEATHRUN_STATS";Bu şekilde değiştirdim ama resimdeki gibi hala kaydetmıyor maptan mı diye değiştirip denedim aynı oldu sunucudan mı dıye moduleslere baktım onlarda calısıyor new game testi yapıcam ama bu duzenlemeyıde studıoda complie etmiyorKod: Tümünü seç
new const g_szVersion[] = "0.1"; new const g_szTableName[] = "DEATHRUN_STATS2";
[ 1] SQLite 1.10.0.12 AMX Mod X Dev Team running [ 2] Fun 1.10.0.12 AMX Mod X Dev Team running [ 3] Engine 1.10.0.12 AMX Mod X Dev Team running [ 4] FakeMeta 1.10.0.12 AMX Mod X Dev Team running [ 5] nVault 1.10.0.12 AMX Mod X Dev Team running [ 6] CStrike 1.10.0.12 AMX Mod X Dev Team running [ 7] CSX 1.10.0.12 AMX Mod X Dev Team running [ 8] Ham Sandwich 1.10.0.12 AMX Mod X Dev Team running [ 9] ReAPI 5.12.0.192 Asmodai & s1lent running [10] ReAimDetector 0.1.7 ReHLDS Team running [11] GeoIP 1.10.0.12 AMX Mod X Dev Team running [12] MySQL 1.8.3-dev+ AMX Mod X Dev Team running 12 modules, 12 correct
Linklerini gizle |
Plugın derleme hatası
//const MAX_PLAYERS = 32; yazan kısmın başındaki iki slash işaretini kaldırıp tekrar derle1DelTA1 yazdı: Cum Oca 15, 2021 3:50 am Bu şekilde değiştirdim ama resimdeki gibi hala kaydetmıyor maptan mı diye değiştirip denedim aynı oldu sunucudan mı dıye moduleslere baktım onlarda calısıyor new game testi yapıcam ama bu duzenlemeyıde studıoda complie etmiyor
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Plugın derleme hatası
F.T.H yazdı: Cum Oca 15, 2021 3:54 am//const MAX_PLAYERS = 32; yazan kısmın başındaki iki slash işaretini kaldırıp tekrar derle1DelTA1 yazdı: Cum Oca 15, 2021 3:50 am Bu şekilde değiştirdim ama resimdeki gibi hala kaydetmıyor maptan mı diye değiştirip denedim aynı oldu sunucudan mı dıye moduleslere baktım onlarda calısıyor new game testi yapıcam ama bu duzenlemeyıde studıoda complie etmiyor
Welcome to the AMX Mod X 1.8.1-300 Compiler.
Copyright (c) 1997-2013 ITB CompuPhase, AMX Mod X Team
Error: Undefined symbol "geoip_country_ex" on line 490
Error: Number of arguments does not match definition on line 490
2 Errors.
Could not locate output file C:\Users\aslan\Desktop\timer.amx (compile failed).
geoip_country_ex >> geoip_country dönüştürünce coplie etti new game denedim rekorları kaydedıyor databasede deathrun_stats2 de olustu
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Plugın derleme hatası
1DelTA1 yazdı: Cum Oca 15, 2021 4:01 amF.T.H yazdı: Cum Oca 15, 2021 3:54 am//const MAX_PLAYERS = 32; yazan kısmın başındaki iki slash işaretini kaldırıp tekrar derle1DelTA1 yazdı: Cum Oca 15, 2021 3:50 am Bu şekilde değiştirdim ama resimdeki gibi hala kaydetmıyor maptan mı diye değiştirip denedim aynı oldu sunucudan mı dıye moduleslere baktım onlarda calısıyor new game testi yapıcam ama bu duzenlemeyıde studıoda complie etmiyorBu hatayı verdi.Kod: Tümünü seç
Welcome to the AMX Mod X 1.8.1-300 Compiler. Copyright (c) 1997-2013 ITB CompuPhase, AMX Mod X Team Error: Undefined symbol "geoip_country_ex" on line 490 Error: Number of arguments does not match definition on line 490 2 Errors. Could not locate output file C:\Users\aslan\Desktop\timer.amx (compile failed).
geoip_country_ex >> geoip_country dönüştürünce coplie etti new game denedim rekorları kaydedıyor databasede deathrun_stats2 de olustu sorun ya serverde ya da geoip_country_ex kodunda yanlıs anlamadıysam
Panel bilgilerini verebilirim kendin kontrol etmen ıcın
En son 1DelTA1 tarafından Cum Oca 15, 2021 4:09 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |