Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

GameTracker'da Ban Kaldırma & Yememe

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Mesaj gönderen ENESIZM »

selamlar, herkesin yakındığı GT ban olayını biraz tartışalım:

Nasıl ban yemekten kaçınırım ?

- 3 veya 3'ten fazla oyuncunun süresinin aynı olmamasına dikkat edin. (Spec botlar dahil değildir.)
- oyuncu sürelerinin 10 saati aşmayacak biçimde olmasına dikkat edin.
- oyuncuların skorlarının -1 veya daha fazla olmasından kaçının. mümkünse bütün oyuncularınız 1 veya daha fazla skor almalı.

tabii ki bu söylediklerim sizlere %100 ban yememe olanağı sağlamıyor. sonuçta her reporta bir yapay zeka değil, admin yani bir insan bakıyor. bu söylediklerimi yaparak aylardır ban yemiyoruz.

Bunların hepsini yaptım yine de ban yedim ?

- muhtemelen hesabınız kara listeye alınmıştır. bu gözle görünür bir şey değil, çok ban kaldırma postu atıp banınız yine de kalkmıyorsa bilinki kara listedesiniz. bunun da bir çözümü var. oyuncularınız veya kurucularınız arasından 3-5 aylık (kesinlikle hesap yeni açılmamış olacaktır.) bir hesap alıyorsunuz. bu aldığınız hesap ile sunucuyu tekrar üstünüze alıyorsunuz.

Banı nasıl kaldırırım ?

- öncelikle sunucunun uzun süredir o hesapta olması gerekiyor. değilse de bunu açıklamada ingilizce olarak belirtin. ancak sürekli "ben yeni sahibiyim. kaldırın" demeyin. çünkü karşınızda ki insan salak değil. siz ne kadar akıllıysanız onlarda o kadar akıllı.
- hesabınızın eski olması size fayda sağlayacaktır.
- gametracker formunu düzgün, eksiksiz ve özenli bir şekilde doldurun. açıklamaya kesinlikle fevri bir cümle yazmayın. sakin ve usluca kendinizi savunun/anlatın.
benim genellikle kullandığım açıklama budur, isterseniz sizde bunu kullanabilirsiniz:
"we're not using bot or idle/fake player. please check my server again and remove this ban."
- açıklamanızı yandex/google çevirinden yazacaksanız eğer lütfen 3-5 cümleyi tek seferde çevirmeyin. çünkü cümleniz çok saçma oluyor. karşı tarafında anlaması çok güç oluyor. benim tercihim kısa ve öz yazmanızdır. uzun uzun yazmanız kimsenin umurunda olmayacaktır.

İşlem yapılmadan sadece benim mesajım siliniyor ?

*biraz üstte belirttiğim gibi hesabınız kara listeye alınmıştır. bunun çözümü ise şöyledir:
eski bir hesap buluyorsunuz ve sunucu adında ufak bir değişiklik yapıyorsunuz (MoonGaming | Jailbreak ise bunu MGaming | Jailbreak yapınız veya buna benzer.) ardından gametrackerı üstünüze alıp 1-2 hafta bekleyiniz. sonra tekrar post açabilirsiniz. büyük olasılıkla 1 gün içerisinde de banınız kalkacaktır.

biraz uzun ve karmaşık oldu fakat anlayacağınızdan eminim. yardımcı olabilirsem bu posttan sonra ne mutlu bana.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

bilalgecer47

Mesaj gönderen bilalgecer47 »

Sanırım aynı hesabın üstüne 2-3tane ip varsa daha kolay banınız kalkıyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

tekbirlik
Server Ip/DNS: Cs2.Csduragi.Net
Clan İsmi: Selected-Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen tekbirlik »

Dediklerinin hepsini yaptım ancak hiçbir şekilde kaldırmıyorlar ne yapabilirim önerisi olan var mı ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ENESIZM
İletişim:

Mesaj gönderen ENESIZM »

tekbirlik yazdı: Sal Haz 22, 2021 6:43 pm Dediklerinin hepsini yaptım ancak hiçbir şekilde kaldırmıyorlar ne yapabilirim önerisi olan var mı ?
bu dediklerimi yaparak sıra 2'ye oturmuştuk. tabii yine onlarca report yedik ancak ban yemedik.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
Clan İsmi: TIMGaming
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Örs »

ENESIZM yazdı: Prş Tem 01, 2021 3:10 am
tekbirlik yazdı: Sal Haz 22, 2021 6:43 pm Dediklerinin hepsini yaptım ancak hiçbir şekilde kaldırmıyorlar ne yapabilirim önerisi olan var mı ?
bu dediklerimi yaparak sıra 2'ye oturmuştuk. tabii yine onlarca report yedik ancak ban yemedik.
Enes merak ettiğim bir durum var bilgin var mı sormak istedim de geçen gün ve ondan önce ki günler de 2 3 defa gametracker server verisini çekmiyordu sabit 30 da kalmııştı oynamıyordu yerinde oyuncu saatleri hepsi birbiri ile aynı kalmıştı rakı balık ve bizde olmuştu sadece diğer bütün csd ve oyt serverleri anlık veri çekiyordu

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

BoSs*
Clan İsmi: PatronClan

Mesaj gönderen BoSs* »

vallah eline sağlık enesim ama genede ban yiyoz anlamadım türküz diye herhalde :lol: ama konu cok yararlı olmuş teşekkür ederiz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
İletişim:

BoSs* yazdı: Prş Tem 01, 2021 11:12 am vallah eline sağlık enesim ama genede ban yiyoz anlamadım türküz diye herhalde :lol: ama konu cok yararlı olmuş teşekkür ederiz
Alakası yok afk bırakıyor musunuz hiç?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

BoSs*
Clan İsmi: PatronClan

Mesaj gönderen BoSs* »

Özcan Örs yazdı: Prş Tem 01, 2021 11:48 am
BoSs* yazdı: Prş Tem 01, 2021 11:12 am vallah eline sağlık enesim ama genede ban yiyoz anlamadım türküz diye herhalde :lol: ama konu cok yararlı olmuş teşekkür ederiz
jail serverıyız kanka adamlar dısarı cıkarken 1 2 saatlık afk salıyo ama oto slay var + olarakta genelde ts de adamlarla uğraştıgım ıcın cs de pek aktıf olamuyom 2 dk oynuyosam 20 dk afk kalıyom

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
İletişim:

BoSs* yazdı: Prş Tem 01, 2021 6:31 pm
Özcan Örs yazdı: Prş Tem 01, 2021 11:48 am
jail serverıyız kanka adamlar dısarı cıkarken 1 2 saatlık afk salıyo ama oto slay var + olarakta genelde ts de adamlarla uğraştıgım ıcın cs de pek aktıf olamuyom 2 dk oynuyosam 20 dk afk kalıyom
En büyük hata bu kardeşim sizin fraglar eksilere indiği için o yüzden ban yiyorsunzu eminim afk eklentisi kullanın bana kalırsa eksilere inmez

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ENESIZM
İletişim:

Mesaj gönderen ENESIZM »

Özcan Örs yazdı: Prş Tem 01, 2021 8:53 am
ENESIZM yazdı: Prş Tem 01, 2021 3:10 am
Enes merak ettiğim bir durum var bilgin var mı sormak istedim de geçen gün ve ondan önce ki günler de 2 3 defa gametracker server verisini çekmiyordu sabit 30 da kalmııştı oynamıyordu yerinde oyuncu saatleri hepsi birbiri ile aynı kalmıştı rakı balık ve bizde olmuştu sadece diğer bütün csd ve oyt serverleri anlık veri çekiyordu
veri muhabbetini tam olarak Ömer Telli cevap verebilir. o muhabbet yüzünden çok ağladık biz. zamanında jetaime ile rank kasarken başımıza geldi, vahim bi durum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala