Pubbot taki yazıların görünmemesi
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 188
Saydan /map /team gibi yazdığımız komutlar önceden görünmüyordu yani /map de_dust2 yazınca sayda direk map değişirdi benim yazdığım yazı görünmezdi. Şimdi yazı da görünüyor nasıl kaldırabilirim? Yani velhasıl / isaretiyle baslayan hiçbir şey görünmüyordu önceden şimdi ise görünüyor.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: *YouKnowMyName*
Bunun pubbotla alakası yoktur. Kullandığınız tag pluginiyle alakalı. Dışarıdan harici eklenti ile tag plugini kullanıyorsanız foruma yükleyin içerisinden gizleyelim. Eğer CSD nin kendi plugini ise aşağıya bırakıyorum bunu kullanabilirsiniz.
Ben denemedim deneyip dönüş yaparsanız sevinirim
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 188
Bilgisayara geçince deneyeceğim fakat önceden sıkıntı yoktu 1 gün sonra aniden adminliklere girilmiyor ve sayda yazılanlar görünüyor slash koysak bile yani aniden oldu acaba bir kodu falan mı var ondan konu açmıştımOPC Line yazdı: Pzr Ara 06, 2020 12:50 am Bunun pubbotla alakası yoktur. Kullandığınız tag pluginiyle alakalı. Dışarıdan harici eklenti ile tag plugini kullanıyorsanız foruma yükleyin içerisinden gizleyelim. Eğer CSD nin kendi plugini ise aşağıya bırakıyorum bunu kullanabilirsiniz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: *YouKnowMyName*
o zaman serveri bi kapat aç yapın olmazsa bunları deneyinVictores yazdı: Pzr Ara 06, 2020 1:48 pmBilgisayara geçince deneyeceğim fakat önceden sıkıntı yoktu 1 gün sonra aniden adminliklere girilmiyor ve sayda yazılanlar görünüyor slash koysak bile yani aniden oldu acaba bir kodu falan mı var ondan konu açmıştımOPC Line yazdı: Pzr Ara 06, 2020 12:50 am Bunun pubbotla alakası yoktur. Kullandığınız tag pluginiyle alakalı. Dışarıdan harici eklenti ile tag plugini kullanıyorsanız foruma yükleyin içerisinden gizleyelim. Eğer CSD nin kendi plugini ise aşağıya bırakıyorum bunu kullanabilirsiniz.
Linklerini gizle |