CSDurağını geliştirmek adına önerilerinizi , şikayetlerinizi , taleplerinizi buradan dile getirebilirsiniz.
Aklınıza gelebilecek her konuda CSDurağını ileriye taşıyabilmek için fikirlerinizi bekliyoruz.
Panel,ödeme yöntemleri,mesailer, forum içi yönetim şekli, serverlar,modlar keşke şu olsaydı daha güzel olurdu diyebileceğiniz her fikire açığız.
Muhammet Yusufbey yazdı: Cmt Ara 05, 2020 3:11 pm
yok anladım da sadece anlatamadım d dediğiniz olur ama bunun için bir plugin var zaten biliyorsunuz
açılış haritasını değiştiren hiçbir eklenti işe yaramıyor maalesef tek bir yöntemi var svde haritayı kontrol ettirip fy_iceworld16 ise belirli bir haritayı açtırarak anca yapılabilir
Açılış haritasını değiştiren eklenti var ve sorunsuz çalışıyor fakat bunun için bir eklentiye gerek olduğunu sanmıyorum. Bildiğime göre açılacak harita hlds dosyasının ayrıntılarına yazılıyor ve bu şekilde direkt o harita açılıyor, ne eklentiye ihtiyaç var ne de başka bir şeye. Ben bunun getirilmesi taraftarıyım, çünkü zaten birçok eklentisi olan sunucu var ve küçük eklentilerle uğraşmalarını istemem.
Colditz yazdı: Cmt Ara 05, 2020 4:24 pm
Açılış haritasını değiştiren eklenti var ve sorunsuz çalışıyor fakat bunun için bir eklentiye gerek olduğunu sanmıyorum. Bildiğime göre açılacak harita hlds dosyasının ayrıntılarına yazılıyor ve bu şekilde direkt o harita açılıyor, ne eklentiye ihtiyaç var ne de başka bir şeye. Ben bunun getirilmesi taraftarıyım, çünkü zaten birçok eklentisi olan sunucu var ve küçük eklentilerle uğraşmalarını istemem.
Aynı düşünüyorum bende. Panelde böyle bir seçenek olmalı.