Teşekkür ederim
<TÜRKMEN-GAMİNG>#[CS109]-[CS157]#
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 196
- Server Ip/DNS: 213.238.173.96
- Clan İsmi: Türkmen Gaming
-
-
Vatan abi merhaba.Belki ismiden beni tanımışsındır.Ben şuan cs indiriyorum.Senin serverine gelicem izninle.En son captan yetkisindeydim.Senin serverindeki ismine özenmişdim bir ara ismimi HaKaNN yapmıştım.Belki yetkimi yeniden verirsin amma yetki şuan önemsemiyorum seni özledim.Yetkiyi vermesende canın sağolsun abi 

Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: KULLANMIYORUM
kardeşim yeni sunucya gectik cs44.csduragi.com yuna Girip Ts3 bağlana bilirsinHaKaNN-xMertRekt yazdı: Çrş Ara 02, 2020 1:21 pm Vatan abi merhaba.Belki ismiden beni tanımışsındır.Ben şuan cs indiriyorum.Senin serverine gelicem izninle.En son captan yetkisindeydim.Senin serverindeki ismine özenmişdim bir ara ismimi HaKaNN yapmıştım.Belki yetkimi yeniden verirsin amma yetki şuan önemsemiyorum seni özledim.Yetkiyi vermesende canın sağolsun abi![]()
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 235
- Clan İsmi: Jesus Christ