Merhabalar CSDURAGI Serverleri Arasinda Yaklasik %50 sine baglanti saglayamamaktayim aldigim hata :
Connecting to csxx.csduragi.com...
Connection accepted by 213.238.173.xx:27015
* Haklar onaylandi
Kicked :Error! Idle Timeout (2).
fakat bircok servere baglanti saglayabiliyorum,ama yinede girmem gereken servere girememekteyim cozumunu bilen biri yardim ederse gercekten cok memnun kalirim,sorunu cozmek icin su ana kadar birkac dns denedim ve modemede res attim fakat yinede cozemedim tesekkurler
time out :((
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 67
-
- Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
- Clan İsmi: DarkThrone Jail
- İletişim:
Genelde İnternet hızında dalgalanmalar olunca bu hatayı veriyor diye biliyorum. Farklı Sebepleri de vardı sanırım bazı kodların girilmesi gibi. Arkadaşlar yazar şimdi.
Link: | |
Linklerini gizle |
Temiz bir csd cs kurulumu yapın. configiniz biraz oynanmış olabilir. Sunucuya girmek için belirli zamanı dolduruyorsunuz ondan dolayı.
Linklerini gizle |
-
Daha şimdi üye olduğum için konu açamıyorum o yüzden bu konuda derdimi belirtmek istiyorum özür dilerim.
En sevdiğim surf serverinde durduk yere ban yedim sebep: ''aim decected'' ben daha bu kelimenin anlamını bilmiyorum
PC de hiçbir hack programı yüklü deil ve konsola hiç bi kod yazmadım ona rağmen ban yedim.
Oyuna tekrar nası girebilirim?
En sevdiğim surf serverinde durduk yere ban yedim sebep: ''aim decected'' ben daha bu kelimenin anlamını bilmiyorum

PC de hiçbir hack programı yüklü deil ve konsola hiç bi kod yazmadım ona rağmen ban yedim.
Oyuna tekrar nası girebilirim?
Linklerini gizle |
-
-
buyuk ihtimalle servere kurulan anti hack pluginlerinden biri tarafindan ban yemissinizdir
keske bende sorunumu cozebilsem komple format attim pc ye yinede giremiyorum csduragi moderatorlerinden biri benle iletisime gecse aslinad nasil cozulebileciginide anlatacagim :/

keske bende sorunumu cozebilsem komple format attim pc ye yinede giremiyorum csduragi moderatorlerinden biri benle iletisime gecse aslinad nasil cozulebileciginide anlatacagim :/
Linklerini gizle |
-
acaba girmeye çalıştığım sunucular yurtdışına kapanmış olabilirmi ?
Linklerini gizle |
-
[@Bilinmeyen Etiket] eğer buraya ip atmak yasak değilse atacağım iplerin yurtdışına kapalı olup olmadığını kontrol edermisiniz lütfen ?
Linklerini gizle |