merhaba ilkkez csduragi kullanıcısıyım, server açtık ve yardıma ihtiyacımız var pluginler var kurmayı bilmiyoruz. yardımcı olabilecek bana ulaşabilir mi
TS3 = zeroates.tsdns.org
server ip = cs192.csduragi.com
Server Bugün Açıldı. Yardımcı Olacaklar Buradan Yada Özel Mesajla Ulaşırsa Sevinirim.
ZeroAtes - Plugin Yardımı
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2
-
- Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
- Clan İsmi: DarkThrone Jail
- İletişim:
Hangi mod kurucaksiniz ?shirrr yazdı: Prş Ağu 27, 2020 10:52 pm merhaba ilkkez csduragi kullanıcısıyım, server açtık ve yardıma ihtiyacımız var pluginler var kurmayı bilmiyoruz. yardımcı olabilecek bana ulaşabilir mi
TS3 = zeroates.tsdns.org
Server Bugün Açıldı. Yardımcı Olacaklar Buradan Yada Özel Mesajla Ulaşırsa Sevinirim.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2
csgo modDarkThrone yazdı: Prş Ağu 27, 2020 11:07 pmHangi mod kurucaksiniz ?shirrr yazdı: Prş Ağu 27, 2020 10:52 pm merhaba ilkkez csduragi kullanıcısıyım, server açtık ve yardıma ihtiyacımız var pluginler var kurmayı bilmiyoruz. yardımcı olabilecek bana ulaşabilir mi
TS3 = zeroates.tsdns.org
Link: | |
Linklerini gizle |