Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

[Lazer Plugini Hata]

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
DostlarAilesi

[Lazer Plugini Hata]

Mesaj gönderen DostlarAilesi »

lasermine_023yeni.sma(60) : warning 201: redefinition of constant/macro (symbol "CsTeams")
lasermine_023yeni.sma(253) : warning 233: symbol "plugin_modules" is marked as deprecated: Module dependency is now automatically handled by the compiler. This forward is no longer called.
lasermine_023yeni.sma(254) : warning 233: symbol "require_module" is marked as deprecated: Module dependency is now automatically handled by the compiler. This native has no effect.
lasermine_023yeni.sma(255) : warning 233: symbol "require_module" is marked as deprecated: Module dependency is now automatically handled by the compiler. T

Birde ufak bir isteğim daha olucak paraşütle kurma tuşu aynı atanmış bind ekleme şansımız var ise
bind v +setlaser
bind c +dellaser

ekleyebilirsek mutlu olurum yapamadım :(
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

OPC Line
Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
Clan İsmi: *YouKnowMyName*

[Lazer Plugini Hata]

Mesaj gönderen OPC Line »

Mobilden yaptım deneyip dönüş yapın.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
DostlarAilesi

[Lazer Plugini Hata]

Mesaj gönderen DostlarAilesi »

Kanka sen supersin tek problem bind tuslamasi yapamadim bi o var ya e den kuruyo ama e dede parasutte var adamsın sen ya ama oldu tesekkurler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

OPC Line
Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
Clan İsmi: *YouKnowMyName*

[Lazer Plugini Hata]

Mesaj gönderen OPC Line »

DostlarAilesi yazdı: Pzr Ağu 16, 2020 6:19 pm Kanka sen supersin tek problem bind tuslamasi yapamadim bi o var ya e den kuruyo ama e dede parasutte var adamsın sen ya ama oldu tesekkurler
Eve geçince detaylı bakıyım. Mobilden anca bu kadar. Rica ederim. Akşam yapar atarım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala