CS 1.6'da Mikrofon Ayarları
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 670
- Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
- Clan İsmi: DarkThrone Jail
- İletişim:
Arkadaşlar Yeni Kulaklık aldım sözde gaming kulaklığı. Fakat mikrofon her yerde çalışırken oyunlarda çalışmıyor. CS 1.6 daki voice ayarları full olmasına rağmen sesim hiç gitmiyor çok az gidiyor. 2 Kod yazılıyormuş konsola voice_enable 1 ve voice_look gibi birşey 1 onlarda yazılı. Steamdan gırsemde aynı yenı cs ındırsemde aynı bunu nasıl çözebilirim aklınıza gelen bir şey var mı acaba ? Program olur başka bir şey olur.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: [R]edWorse
Ses denetim masasından mikrofonunun basını artırmayı denedinmi?
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Aynen denedim fakat ses aynı kaldı bu sefer yankı yapmaya başladı[~ TABUTCU ~] yazdı: Cmt Ağu 08, 2020 3:19 pm Ses denetim masasından mikrofonunun basını artırmayı denedinmi?
Linklerini gizle |
-
DarkThrone yazdı: Cmt Ağu 08, 2020 3:24 pmAynen denedim fakat ses aynı kaldı bu sefer yankı yapmaya başladı[~ TABUTCU ~] yazdı: Cmt Ağu 08, 2020 3:19 pm Ses denetim masasından mikrofonunun basını artırmayı denedinmi?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Yine sorununuz çözülmez ise Aygıt yöneticisinden ses driver larınızı güncellemeyi deneyin.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Eğer burada bassı 20 veya 30 yaparsam tak tak tak tak diye cızırtı yapıyor ses yükseliyor[~ TABUTCU ~] yazdı: Cmt Ağu 08, 2020 3:32 pmDarkThrone yazdı: Cmt Ağu 08, 2020 3:24 pmAynen denedim fakat ses aynı kaldı bu sefer yankı yapmaya başladı[~ TABUTCU ~] yazdı: Cmt Ağu 08, 2020 3:19 pm Ses denetim masasından mikrofonunun basını artırmayı denedinmi?

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Arkadaşlar voice meeter ile bir kaç ayar yaptım. Şuanda mikrofon bastıgımda sagda adım cıkıyor fakat hala ses gitmiyor. TS3 ve discordda sorunsuz iletişim kurabiliyoruz. Ses girdi ve çıktıları kurcaladığıdma ise yankı şeklinde ses gidiyor fakat benim sesim gitmiyor. Hala öneri vermek isteyen varsa alabilirim
. Şimdiden Teşekkürler. İyi Forumlar.

Linklerini gizle |