Special | BaseBuilder Haritası | bb_special
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1625
Harita ismi ; bb_Special
Harita Yapımcısı ; BesTCore
Harita Modu ; BaseBuilder
Harita Görüntüleri ;
Harita Dosyası ;
Harita Yapımcısı ; BesTCore
Harita Modu ; BaseBuilder
Harita Görüntüleri ;
Harita Dosyası ;
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: *YouKnowMyName*
-
Taşlar çalıntı, textureler çalıntı t base komple çalıntı kz çalıntı, keşke 0 dan çizseydiniz hep çalıntı olmuş teşekkürler.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MoonGaming
-
- Clan İsmi: RedDawn
Arkadaş forumda gördüğüm kadarıyla yeni öğrendi ilk yapmasına göre başarılı olmuş ellerine sağlık sizdende yeni haritalar bekliyoruz.oliwer14531 yazdı: Prş Tem 30, 2020 10:31 pm Taşlar çalıntı, textureler çalıntı t base komple çalıntı kz çalıntı, keşke 0 dan çizseydiniz hep çalıntı olmuş teşekkürler.
Linklerini gizle |
-
Yorumun için teşekkür ederim.
Taşlar kendi çizimim , textureleri internetten aratırsan bulabilirsin , kz rmflerinide internette paylaşmışlar neden boşuna birdaha uğraşayım ? Boşuna laf atmaya gerek yok teşekkür edip geçebilirdin.oliwer14531 yazdı: Prş Tem 30, 2020 10:31 pm Taşlar çalıntı, textureler çalıntı t base komple çalıntı kz çalıntı, keşke 0 dan çizseydiniz hep çalıntı olmuş teşekkürler.

Teşekkürler
Teşekkürler.
Teşekkür ederim, Evet yeni başladım , bu işlere merak sardım bakalım ne olacak ileride.Kaybetmeyen yazdı: Prş Tem 30, 2020 10:34 pm Arkadaş forumda gördüğüm kadarıyla yeni öğrendi ilk yapmasına göre başarılı olmuş ellerine sağlık sizdende yeni haritalar bekliyoruz.
Linklerini gizle |
-
Taşlar çalıntı serhat öndeşin haritasının taşları boşuna burada yalan söylemeyin.

Linklerini gizle |
-
Arkadaşın haritalarını beğenipte bakarak yapmak diye birşey yokmudur acaba ? Bu arada Hesabınızı yeni açmışsınız , buraya tartışmaya mı geldiniz ?
Yetkili arkadaşlar tartışma yorumlarını silme şansımız var mı ?
Linklerini gizle |
-
Tartışmaya falan gelmedim emek hırsızlığı yapıyosunuz gerçekleri söylüyorum.bestcore yazdı: Prş Tem 30, 2020 10:56 pm Arkadaşın haritalarını beğenipte bakarak yapmak diye birşey yokmudur acaba ? Bu arada Hesabınızı yeni açmışsınız , buraya tartışmaya mı geldiniz ?
Linklerini gizle |
Boşuna çaba sarfetmeyin bir insan, bir diğer kişinin emeğine göz dikmiş ise bil ki onda ne hasiyet vardır nede şeref vardır. Bu cümleleri zaten kendisi tamamlamış oluyor.oliwer14531 yazdı: Prş Tem 30, 2020 10:59 pmTartışmaya falan gelmedim emek hırsızlığı yapıyosunuz gerçekleri söylüyorum.bestcore yazdı: Prş Tem 30, 2020 10:56 pm Arkadaşın haritalarını beğenipte bakarak yapmak diye birşey yokmudur acaba ? Bu arada Hesabınızı yeni açmışsınız , buraya tartışmaya mı geldiniz ?
Linklerini gizle |