Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Ortak Clan & Alt Clan hk.

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
makarong

Mesaj gönderen makarong »

Selamün aleyküm. Arkadaşlar bir sorum olacak. Son zamanlarda sizlere de gelin bizimle ortak olun & alt clanımız olun diye teklifler geliyor mu? Artık bu konu sıkmaya başladı. Kendi clanını büyütmek için kendince küçük clanlara şu teklif yapmaları artık bırakın. Her hafta geliyorlar clandan HOCAM ;) Sıktı artık.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

Aklıma deli sorular

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

EnesReiS`
Clan İsmi: RESPECT CLAN

Mesaj gönderen EnesReiS` »

Bana baya geliyor,ama her geldiklerinde cevabım "kusura bakma olmaz" diyorum geçiyorum. Bende biliyorum bu gelenler kendi clanları açısından büyümek amacıyla bu tür şeyler var. Yok efendim bizim ts3'ümze gel felan bizim sunucumuza gel felan,uğraşılmaz vallahi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

DarkThrone
Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
Clan İsmi: DarkThrone Jail
İletişim:

Mesaj gönderen DarkThrone »

EnesReiS` yazdı: Çrş Tem 29, 2020 8:23 pm Bana baya geliyor,ama her geldiklerinde cevabım "kusura bakma olmaz" diyorum geçiyorum. Bende biliyorum bu gelenler kendi clanları açısından büyümek amacıyla bu tür şeyler var. Yok efendim bizim ts3'ümze gel felan bizim sunucumuza gel felan,uğraşılmaz vallahi.
+1 ben direk oyuncu çalıyorlar demek istiyorum o işe girenler zararlı çıkar bir serveriniz varsa vazgeçmeyin :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

OPC Line
Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
Clan İsmi: *YouKnowMyName*

Mesaj gönderen OPC Line »

makarong yazdı: Çrş Tem 29, 2020 6:43 pm Selamün aleyküm. Arkadaşlar bir sorum olacak. Son zamanlarda sizlere de gelin bizimle ortak olun & alt clanımız olun diye teklifler geliyor mu? Artık bu konu sıkmaya başladı. Kendi clanını büyütmek için kendince küçük clanlara şu teklif yapmaları artık bırakın. Her hafta geliyorlar clandan HOCAM ;) Sıktı artık.
Bunu engelleyemezsin. Eksiklik olur. Bir insanın serveri olmayıp klanı olup bir servere alt klan olarak girebilir. Veya tam tersi. Bu tür şeyler oyunun doğasında olan şeyler. Aslında serveri dolmayan server sahipleri içinde güzel bir fırsat değerlendirmesini bilene tabi

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

bibakimcikim

Mesaj gönderen bibakimcikim »

makarong yazdı: Çrş Tem 29, 2020 6:43 pm Selamün aleyküm. Arkadaşlar bir sorum olacak. Son zamanlarda sizlere de gelin bizimle ortak olun & alt clanımız olun diye teklifler geliyor mu? Artık bu konu sıkmaya başladı. Kendi clanını büyütmek için kendince küçük clanlara şu teklif yapmaları artık bırakın. Her hafta geliyorlar clandan HOCAM ;) Sıktı artık.
aynen HOCAM :D keşke engel olabilsek ama yapacak birşey yok 10 clan birleşiyolar 50 queryle 100 kişi olduk diye seviniyolar :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

bibakimcikim yazdı: Prş Tem 30, 2020 11:23 am aynen HOCAM :D keşke engel olabilsek ama yapacak birşey yok 10 clan birleşiyolar 50 queryle 100 kişi olduk diye seviniyolar :D
Yoo ben klanım 50 kişi 50side query diye seviniyom.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

FatihBey21512

Mesaj gönderen FatihBey21512 »

Zaten saçma bir olay gerek yok iki klan kurucuları anlaşıyor fakat oyuncular anlaşamıyor sonra ayrılınca aralarında kavga falan oluyor. Bunun için böyle bi olaya girmenin gereği yok bir tane klanda 4 5 tane sunucununda bana kalırsa mantığı yok aynı şekilde 10 tane veya 4 tane query'e de gerek yok max. 2 tane olsun kafi. Bu cs olayını klan birleşmeleri altklan olayı bitirdi zaten. Neymiş en iyi biz olucaz falan filan milleti yalanlarla kendi sunucuna toplayıp adamlarını çalarsan tabi en iyi sen olursun. Uzun lafın kısası birleşmeyin baba ne gerek var yaaa :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

bibakimcikim

ulyoS yazdı: Prş Tem 30, 2020 12:56 pm
bibakimcikim yazdı: Prş Tem 30, 2020 11:23 am aynen HOCAM :D keşke engel olabilsek ama yapacak birşey yok 10 clan birleşiyolar 50 queryle 100 kişi olduk diye seviniyolar :D
Yoo ben klanım 50 kişi 50side query diye seviniyom.
haha haklısın kanki oda iyiymiş

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

bibakimcikim

FatihBey21512 yazdı: Prş Tem 30, 2020 4:19 pm Zaten saçma bir olay gerek yok iki klan kurucuları anlaşıyor fakat oyuncular anlaşamıyor sonra ayrılınca aralarında kavga falan oluyor. Bunun için böyle bi olaya girmenin gereği yok bir tane klanda 4 5 tane sunucununda bana kalırsa mantığı yok aynı şekilde 10 tane veya 4 tane query'e de gerek yok max. 2 tane olsun kafi. Bu cs olayını klan birleşmeleri altklan olayı bitirdi zaten. Neymiş en iyi biz olucaz falan filan milleti yalanlarla kendi sunucuna toplayıp adamlarını çalarsan tabi en iyi sen olursun. Uzun lafın kısası birleşmeyin baba ne gerek var yaaa :D
+1 daha haklı bir yorum olamazdı

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala