Oyuncu modeli nasıl değiştirilir?
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 29
Merhabalar, forumda çok aradım ama herkes sorunlarını dile getirmiş kimse tam olarak nasıl yapılacağını anlatmamış acaba bilgi sahibi bi arkadaşımız detaylı fotoğraflı adım adım nasıl oluyor paylaşma şansı varmıdır?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Turkish Empire
- İletişim:
Knk'm bunlar sana yeter. Plugini Attım. players_models.ini'nin içinde "artic" yazan yerleri kendi skinlerinin ismiyle değiştir olur biter <3
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
Hangi mod için değiştireceksiniz ilk olarak onu belirtin. players_models.ini dosyasının içine yüklediğiniz modelleri yazın. arkadaşın attığı sma dosyasını yüklemeden plugins.ini ye ya da map prefix dosyasının içerisine players_models.amxx yazıp sunucuyu yeniden başlatın.(Hatırladığım kadarı ile. Model değiştirme konusu biraz teferruatlı)Bloody Gaming yazdı: Cum Tem 10, 2020 2:56 pm Merhabalar, forumda çok aradım ama herkes sorunlarını dile getirmiş kimse tam olarak nasıl yapılacağını anlatmamış acaba bilgi sahibi bi arkadaşımız detaylı fotoğraflı adım adım nasıl oluyor paylaşma şansı varmıdır?
Linklerini gizle |