Cs 1.6 Yasaklı Kodlar
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 138
Cs 1.6 Yasaklı Kodlar
arkadaslar yasaklı kodlar var dıyor panele kurunca nasıl duzeltıcegım yardım edebılırmısınız sma boyutunu asagda bırakıyorum
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
- Clan İsmi: DarkThrone Jail
- İletişim:
Cs 1.6 Yasaklı Kodlar
reno yazdı: Çrş Tem 08, 2020 11:36 pm arkadaslar yasaklı kodlar var dıyor panele kurunca nasıl duzeltıcegım yardım edebılırmısınız sma boyutunu asagda bırakıyorum
Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#include <fakemeta>
#include <hamsandwich>
#include <xs>
#include <fun>
#include <adv_vault>
Linklerini gizle |
Cs 1.6 Yasaklı Kodlar
Bir dene bakalım hata verecek mi
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Cs 1.6 Yasaklı Kodlar
oldu saolun bıde sunu yaparsanız coksevınırımDarkThrone yazdı: Çrş Tem 08, 2020 11:40 pmreno yazdı: Çrş Tem 08, 2020 11:36 pm arkadaslar yasaklı kodlar var dıyor panele kurunca nasıl duzeltıcegım yardım edebılırmısınız sma boyutunu asagda bırakıyorumBu bölümün üstünde kalan bölümü silersen hatan çözülür.Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx> #include <amxmisc> #include <fakemeta> #include <hamsandwich> #include <xs> #include <fun> #include <adv_vault>

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
- Clan İsmi: DarkThrone Jail
- İletişim:
Cs 1.6 Yasaklı Kodlar
Ne hatası verıyor ? Yasaklı kod mu yıne ?reno yazdı: Prş Tem 09, 2020 1:42 pmoldu saolun bıde sunu yaparsanız coksevınırımDarkThrone yazdı: Çrş Tem 08, 2020 11:40 pmreno yazdı: Çrş Tem 08, 2020 11:36 pm arkadaslar yasaklı kodlar var dıyor panele kurunca nasıl duzeltıcegım yardım edebılırmısınız sma boyutunu asagda bırakıyorumBu bölümün üstünde kalan bölümü silersen hatan çözülür.Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx> #include <amxmisc> #include <fakemeta> #include <hamsandwich> #include <xs> #include <fun> #include <adv_vault>
![]()
Linklerini gizle |
-
Cs 1.6 Yasaklı Kodlar
aynDarkThrone yazdı: Prş Tem 09, 2020 2:58 pmNe hatası verıyor ? Yasaklı kod mu yıne ?reno yazdı: Prş Tem 09, 2020 1:42 pmoldu saolun bıde sunu yaparsanız coksevınırımDarkThrone yazdı: Çrş Tem 08, 2020 11:40 pm
Bu bölümün üstünde kalan bölümü silersen hatan çözülür.Kod: Tümünü seç
![]()
Linklerini gizle |