Non-steamden steame geçme
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 7
Öncelikle Selamün Aleyküm,
Oyunu 1 ay kadar bir süredir non-steam olarak oynuyorum. Oyunu steamden almaya karar verdim.
Non-steam cs 1.6 yı uninstall dosyasından sildim .
Başka bir şeyler silmem gerekli mi? Kayıt dosyaysı falan silmem gerekiyor mu ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Oyunu 1 ay kadar bir süredir non-steam olarak oynuyorum. Oyunu steamden almaya karar verdim.
Non-steam cs 1.6 yı uninstall dosyasından sildim .
Başka bir şeyler silmem gerekli mi? Kayıt dosyaysı falan silmem gerekiyor mu ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
İndirdiğiniz dosya yolundan kalan kısımları da siliniz, başka bir yerden bir şey silmenize gerek yok.
Linklerini gizle |
-
Steamden oynamak için hiç bir şeyi silmeniz gerekmiyor. Steam ' i açın ve cs yi başlatın.
Linklerini gizle |
-
Doğru yolu bulmuşun , bnde 40 50 fps le oynardim kotü bi laptop var , şimdi 150 200 fps sabit oynuyorum steam geçmemek pişmanlik.
Linklerini gizle |
-
Yani fps sıkintım yok da steam de indirim varmış 3.70 lira olmuş cs 1.6 alayım dedim
Linklerini gizle |
-
Her oyunu orijinal oynamak daha iyidir. 1.6 oyununda herkes steam olsa çözülemeyecek şey kalmaz.
Linklerini gizle |
Destekliyorum. Bir nonsteam cs birde steam cs aynı anda yüklü steam rahatlıkla çalışmakta.Fatih ~ EjderYa yazdı: Sal Tem 07, 2020 12:21 pm Steamden oynamak için hiç bir şeyi silmeniz gerekmiyor. Steam ' i açın ve cs yi başlatın.
Linklerini gizle |