Selamlar, @VPRDEVTG öncülüğünde ' Hack VS Hack ' adı altında HVH sunucusu kurmuş bulunmaktayız.
CS:GO oyunundan aşina olabileceğiniz bir moddur, her çeşit kuralın serbest olduğu hile açılıp stress giderildiği bir moddur.
Ancak, tabii ki de biz bu kadar zıvanadan çıkmadık ve bir adet kural koyduk.
1- Client tabanlı, .dll, .exe gibi hileler yasaktır.
Bunun dışında bir kuralımız bulunmamakta. Evet geçelim bu modu nasıl yaptığımıza..
Mod yapım aşamasında iken aklımızdaki fikir tam olarak belli değildi, bu yüzden biz de öneri almaya başladık.
Şu anki halinde olması için bize öneriler veren ; @Taha Demirbaş'a teşekkürlerimizi iletiriz.
Sunucumuza, steam id bazlı level sistemi ekledik. Bununla beraber Chat eklentimizi ise buna göre entegre etmiş bulunmaktayız, ayrıca her silaha özel HD Skin Modeli yükledik..
SAY MESAJLARI ;

SAĞ ÜST HUD ;

Ana menümüz ise M ve N tuşlarına bindli şekildedir. /cheats, /cheatsmenu, /hack, /hackmenu, /hvh, /hvhmenu kısayollarındadır.

Ayrıca, eğer "ben yine de menü içerisinde görmek istiyorum" derseniz ;

Yeni gelen arkadaşlarımıza direkt Ana Menümüz altında modumuz hakkında bilgi alabilir ;

Bazı arkadaşlarımız silahı sol elde kullanabiliyorlar, bu yüzden kısayol olarak böyle bir menümüz de var ;

HİLE MENÜMÜZ ;

HİLE MENÜMÜZ 2. SAYFA ;

Tabi ki de bu hileler hemen açılmıyor, bu hileler için rütbe almanız gerekmekte, her hile için ayrı rütbe mevcut.
Şu anlık sunucumuz sadece önerilere açıktır, tamamen bitince tanıtım konusu ile beraber aktif bir şekilde oynanacaktır.
Biliyoruz, CS1.6 'da hileleri hiç sevmezsiniz ancak burası tamamen eklenti ile bu şeyleri sağlayan bir sunucu. Yani o Bordo Klavyeleri yere bırakın.
Sunucu Adresi : CS62.CSDuragi.COM