cs153.csduragi.fun serverlistte gözükmüyor.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 108
cs153.csduragi.fun ip adresi server listte gözükmemekte. düzeltir iseniz seviniriz
Link: | |
Linklerini gizle |
Bir kaç kişiden daha teyit alabiliyorsanız çok iyi olur. Ben yinede bildiriyorum.
Linklerini gizle |
-
ne teyiti anlamadım ? https://www.csduragi.com/cs-1.6-server- ... erlar.html adresinden bakabilirsinizTaha Demirbaş yazdı: Cum Haz 26, 2020 11:20 pm Bir kaç kişiden daha teyit alabiliyorsanız çok iyi olur. Ben yinede bildiriyorum.
Linklerini gizle |
-
-
Bildiğim kadarı ile, .fun ve .gen.tr adresleri server listte yoklar zaten. Ancak teyit muhabbeti şudur ki diğer iplere de bakın bir tane bile var mı server lsitte olan denmek istemiş.
Sonrasında ise Ömer bey'e konunun linki yollanmış, müsait olunca cevap verir Ömer bey.
Linklerini gizle |
-
bir sürü fun ipsi gözükmekte cs153 gözükmemekteulyoS yazdı: Pzr Haz 28, 2020 12:55 amBildiğim kadarı ile, .fun ve .gen.tr adresleri server listte yoklar zaten. Ancak teyit muhabbeti şudur ki diğer iplere de bakın bir tane bile var mı server lsitte olan denmek istemiş.
Sonrasında ise Ömer bey'e konunun linki yollanmış, müsait olunca cevap verir Ömer bey.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
Eskiden Gen.tr Dahil hepsi gözükmekteydi , şimdi ise bazıları gözüküyor sadece.ulyoS yazdı: Pzr Haz 28, 2020 12:55 am Bildiğim kadarı ile, .fun ve .gen.tr adresleri server listte yoklar zaten. Ancak teyit muhabbeti şudur ki diğer iplere de bakın bir tane bile var mı server lsitte olan denmek istemiş.
Linklerini gizle |