Model
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 29
- Server Ip/DNS: #213.238.173.177#
- Clan İsmi: ParsGaming
Model
t modelı yukledım map degıstıgınde model calısıyordu sonra oyuna bırdaha gırdıgımde model gıtmıstı farklı bı model yuklemeye calısınca prodakı terorıst modellerı olmaya basladı t modelı nasıl 0 layabılırım yada degıstırebılırım yardımcı olurmusunuz
ts3:ParsTR.tsdeyiz.biz
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Model
Pars Gaming yazdı: Cmt Haz 20, 2020 2:15 pm t modelı yukledım map degıstıgınde model calısıyordu sonra oyuna bırdaha gırdıgımde model gıtmıstı farklı bı model yuklemeye calısınca prodakı terorıst modellerı olmaya basladı t modelı nasıl 0 layabılırım yada degıstırebılırım yardımcı olurmusunuz
Linklerini gizle |
-
Model
Modeli nerden yükledin ?Pars Gaming yazdı: Cmt Haz 20, 2020 2:15 pm t modelı yukledım map degıstıgınde model calısıyordu sonra oyuna bırdaha gırdıgımde model gıtmıstı farklı bı model yuklemeye calısınca prodakı terorıst modellerı olmaya basladı t modelı nasıl 0 layabılırım yada degıstırebılırım yardımcı olurmusunuz
Modlar mı yoksa webftp'den orjinal karakterler üzerindemi oynadın ?
Linklerini gizle |
-
-
Model
o zaman ilk önce "models/player" e gir ordan kendi yüklemiş olduğun modelin adı neyse o adla bir klasör olacak. ilk önce onu sil ardından tekrar haritayı değiştiğinde eski t modelleri gelicek ondan sonra "plugins-jail.ini" ye bak orda şöyle bişey yazması lazım "players_models.amxx" eğer bu yazmıyorsa bunu yaz halen olmuyorsa yapabileceğim birşey yok kusura bakma elimden gelen bu.
Player Klasörü : https://panel.csduragi.com/cstrike/webf ... els/player
Jail.ini : https://panel.csduragi.com/cstrike/webf ... nfigs/maps
Linklerini gizle |
-
Model
Son olarak aklıma şu geldi yukarda yazdıklarım işe yaramaz ise şu konuya git "silinmis-konular/player-model-degistirm ... t4778.html" burda Taha Demirbaş güzel anlatmış ona bakarak yap. Ama "plugins-jail.ini" de ki "players_models.amxx" i silemyi unutma.
NOT : Atmış olduğum konudaki anlatım sadece jail için değil tüm haritalar içindir.
NOT : Atmış olduğum konudaki anlatım sadece jail için değil tüm haritalar içindir.
Linklerini gizle |
-
-
Model
playerda yukledıklerımı temızledım yenı model yuklemek ıcın bastıgımda assagıda uyarı verıyor yesıl renk hata yazıyor neden oluyordur acaba?FatihBey21512 yazdı: Cmt Haz 20, 2020 5:43 pm Son olarak aklıma şu geldi yukarda yazdıklarım işe yaramaz ise şu konuya git "silinmis-konular/player-model-degistirm ... t4778.html" burda Taha Demirbaş güzel anlatmış ona bakarak yap. Ama "plugins-jail.ini" de ki "players_models.amxx" i silemyi unutma.
Linklerini gizle |