Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Yön hakkinda

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
MarkWeLL
Server Ip/DNS: 213.238.173.xx

Yön hakkinda

Mesaj gönderen MarkWeLL »

Selamün aleykum arkadaşlar bı ara forumda stok fazlalığından yonlendirmelerin aylık alınabileceği duyurulmuştu 100 TL 1 ay olarak stok halen varmı var ise herhangi bi fun uzantılı ip alsak oraya alsak olurmu #DeathMatch *Ffa*Fun# Gaming Geri Dönmenin zamanı gelmedi mi ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

JB[EREN]JB

Yön hakkinda

Mesaj gönderen JB[EREN]JB »

Sunucunu açarsan rekabete bekleriz :).

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
Clan İsmi: TIMGaming
İletişim:

Yön hakkinda

Mesaj gönderen Özcan Örs »

Vay vay vay kimler gelmiş sen ölmedin mı kanka 🤭🤭 o geçici yönlendirme ler bitti ilk 30 a veriyorlar sadece bir de .net lere gene de yanlışım varsa duzeltin ama böyle biliyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
MarkWeLL

Yön hakkinda

Özcan Örs yazdı: Pzt Haz 15, 2020 4:43 am Vay vay vay kimler gelmiş sen ölmedin mı kanka 🤭🤭 o geçici yönlendirme ler bitti ilk 30 a veriyorlar sadece bir de .net lere gene de yanlışım varsa duzeltin ama böyle biliyorum
Biraktiysak tamamen bırakmadık kanki dönüşüm muhteşem olacak sabırla bekle eski düzeni aratmicam :)) sadece oyun değişikliği yaptiydim zuladaydim bı sure

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
Clan İsmi: TIMGaming
İletişim:

Yön hakkinda

Mesaj gönderen Özcan Örs »

MarkWeLL yazdı: Pzt Haz 15, 2020 12:50 pm
Özcan Örs yazdı: Pzt Haz 15, 2020 4:43 am Vay vay vay kimler gelmiş sen ölmedin mı kanka 🤭🤭 o geçici yönlendirme ler bitti ilk 30 a veriyorlar sadece bir de .net lere gene de yanlışım varsa duzeltin ama böyle biliyorum
Biraktiysak tamamen bırakmadık kanki dönüşüm muhteşem olacak sabırla bekle eski düzeni aratmicam :)) sadece oyun değişikliği yaptiydim zuladaydim bı sure
Güzel güzel geri gelmenin vakti gelmişti zaten kanka ama geriden ip değil de ileriden ip almaya bak sıkıntı yaşayıp bırakma gene

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
MarkWeLL

Yön hakkinda

Özcan Örs yazdı: Pzt Haz 15, 2020 2:46 pm
MarkWeLL yazdı: Pzt Haz 15, 2020 12:50 pm
Güzel güzel geri gelmenin vakti gelmişti zaten kanka ama geriden ip değil de ileriden ip almaya bak sıkıntı yaşayıp bırakma gene
Nasip bakalım kanki bekleme surecindeyim şimdilik aklımda on ip var

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala