CSDurağını geliştirmek adına önerilerinizi , şikayetlerinizi , taleplerinizi buradan dile getirebilirsiniz.
Aklınıza gelebilecek her konuda CSDurağını ileriye taşıyabilmek için fikirlerinizi bekliyoruz.
Panel,ödeme yöntemleri,mesailer, forum içi yönetim şekli, serverlar,modlar keşke şu olsaydı daha güzel olurdu diyebileceğiniz her fikire açığız.
vagnessi yazdı: Pzt May 04, 2020 12:59 pm
Sayın Urmicca Kardeşimin serverimızda bir vac ban çalışması oldu ve başarıyla da işliyor. Atılan ban sahibi arkadaş ne kadar zorlarsa zorlasin servera giremiyor. Steam ID changer programı da dahil. Ömer beyin görüşü ve düşünceleri ile CS durağına yardımcı olmaya seviniriz.
EXPENDABLES Deathmatch
"Atılan ban sahibi arkadaş ne kadar zorlarsa zorlasin servera giremiyor." Bu VAC banı sizin attığınızı mı söylemek istediniz. (Lütfen öyle değil yanlış anladın de.)
1) Attığınız eklenti source mod yani csgo da kullanılan eklenti.
2) VAC banlı olan oyuncular zaten VAC korumalı sunuculara giremiyor. CSDurağı sunucularıda VAC korumasını kullanıyor.
sm olduğuna hiç bakmadan attım , eskiden 1.6 içinde vardı diye hatırlıyorum. csd vac açık ama ben oyun esnasında bazı arkadaşların steam profillerinden baktığımda vac banlı olanları görüyordum.
"Atılan ban sahibi arkadaş ne kadar zorlarsa zorlasin servera giremiyor." Bu VAC banı sizin attığınızı mı söylemek istediniz. (Lütfen öyle değil yanlış anladın de.)
1) Attığınız eklenti source mod yani csgo da kullanılan eklenti.
2) VAC banlı olan oyuncular zaten VAC korumalı sunuculara giremiyor. CSDurağı sunucularıda VAC korumasını kullanıyor.
sm olduğuna hiç bakmadan attım , eskiden 1.6 içinde vardı diye hatırlıyorum. csd vac açık ama ben oyun esnasında bazı arkadaşların steam profillerinden baktığımda vac banlı olanları görüyordum.