oyuncu sayısına göre map hk
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 147
merhaba serverime oto map kuruyorum ama şöyle birşey var serverimde modundan dolayı roundun bitmemesi gerekiyor 1-1 kalınca terorist win dememesi gerekiyor ama az kişi olduğu zamanda istediğim bir mapin açılmasını istiyorum forumdakini kurup yaptığımda bi türlü ayarlıymadım her el başı peş peşe açıyor benim istediğim 4 kişiden az olduğu zaman örnek gg_fest açsın 12 kişi ve üzeri olduğunda gg_smoka açmasını istiyorum ama başka maptede 12 kişdien fazla olunca o mapi açmasın istiyorum yardımcı olabilcek varmı ? cvar komudu olduğundan dolayı serverde el bitmediğinden dolayı oto map kuramıyorum ama pluginin içinden fazla anlamadığım içinde buraya yazmakla buldum rica etsem birisi yapabilir mi?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: *YouKnowMyName*
eklentiler-pluginler/harita-alan-kisitl ... 43006.html
Deneyin derim saydan /box yazarak kısıtlama oluşturabilirsiniz 10 kişide kısıtı açar
Deneyin derim saydan /box yazarak kısıtlama oluşturabilirsiniz 10 kişide kısıtı açar
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs1453.CSDuragi.COM
Bir duanı alırım kardeşim. Buyur.cihan3112 yazdı: Sal Haz 09, 2020 2:44 am merhaba serverime oto map kuruyorum ama şöyle birşey var serverimde modundan dolayı roundun bitmemesi gerekiyor 1-1 kalınca terorist win dememesi gerekiyor ama az kişi olduğu zamanda istediğim bir mapin açılmasını istiyorum forumdakini kurup yaptığımda bi türlü ayarlıymadım her el başı peş peşe açıyor benim istediğim 4 kişiden az olduğu zaman örnek gg_fest açsın 12 kişi ve üzeri olduğunda gg_smoka açmasını istiyorum ama başka maptede 12 kişdien fazla olunca o mapi açmasın istiyorum yardımcı olabilcek varmı ? cvar komudu olduğundan dolayı serverde el bitmediğinden dolayı oto map kuramıyorum ama pluginin içinden fazla anlamadığım içinde buraya yazmakla buldum rica etsem birisi yapabilir mi?
4 kişiden az olduğunda "gg_fest" açar.
Kod: Tümünü seç
/**
* Created by AMXX-Stuido
* DTRGaming
* Date: 03.08.2019
* Time 13.40
*/
#include <amxmodx>
#if AMXX_VERSION_NUM > 182
#include <engine>
#endif
#define dMinPlayer 4
#define dChoosenMap "0"
public plugin_init(){
register_plugin
("Change Map For Players",
"1.0",
"Berk");
set_task(180.0,"pCheckServer",0);
}
public pCheckServer(){
new map[32]
get_mapname(map,31);
if((containi(map,dChoosenMap) == -1) ) {
new lTotalUsers = get_playersnum(0);
if(lTotalUsers <dMinPlayer){
#if AMXX_VERSION_NUM > 182
engine_changelevel(dChoosenMap);
#else
server_changelevel(dChoosenMap);
#endif
}
}
}
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: *YouKnowMyName*
sürekli map değişirse oyuncu kaybedersin ama yukarıda attığımla engel oluşturup map 10 un altına düştümü haritayı kısıtlaması daha iyi olur senin için. Oyuncular etkilenmez
Linklerini gizle |
-
belirtilen harita açıldığında, farklı bir harita açılana kadar haritayı değişmez.OPC Line yazdı: Sal Haz 09, 2020 7:01 pm sürekli map değişirse oyuncu kaybedersin ama yukarıda attığımla engel oluşturup map 10 un altına düştümü haritayı kısıtlaması daha iyi olur senin için. Oyuncular etkilenmez
Linklerini gizle |
-
` White* yazdı: Sal Haz 09, 2020 6:53 pmBir duanı alırım kardeşim. Buyur.cihan3112 yazdı: Sal Haz 09, 2020 2:44 am merhaba serverime oto map kuruyorum ama şöyle birşey var serverimde modundan dolayı roundun bitmemesi gerekiyor 1-1 kalınca terorist win dememesi gerekiyor ama az kişi olduğu zamanda istediğim bir mapin açılmasını istiyorum forumdakini kurup yaptığımda bi türlü ayarlıymadım her el başı peş peşe açıyor benim istediğim 4 kişiden az olduğu zaman örnek gg_fest açsın 12 kişi ve üzeri olduğunda gg_smoka açmasını istiyorum ama başka maptede 12 kişdien fazla olunca o mapi açmasın istiyorum yardımcı olabilcek varmı ? cvar komudu olduğundan dolayı serverde el bitmediğinden dolayı oto map kuramıyorum ama pluginin içinden fazla anlamadığım içinde buraya yazmakla buldum rica etsem birisi yapabilir mi?
/** * Created by AMXX-Stuido * DTRGaming * Date: 03.08.2019 * Time 13.40 */ #include <amxmodx> #if AMXX_VERSION_NUM > 182 #include <engine> #endif #define dMinPlayer 4 #define dChoosenMap "0" public plugin_init(){ register_plugin ("Change Map For Players", "1.0", "Berk"); set_task(180.0,"pCheckServer",0); } public pCheckServer(){ new map[32] get_mapname(map,31); if((containi(map,dChoosenMap) == -1) ) { new lTotalUsers = get_playersnum(0); if(lTotalUsers <dMinPlayer){ #if AMXX_VERSION_NUM > 182 engine_changelevel(dChoosenMap); #else server_changelevel(dChoosenMap); #endif } } }
peki sadece az kişi olduğu zamanmı map değişiyor oyunun ortasında değişmez dimi?
Linklerini gizle |
-
peki birşey daha sormak istiyorum bunu plugins.iniden maplerin en üstüne yazsam yeterli olur dimi ?` White* yazdı: Sal Haz 09, 2020 7:18 pmbelirtilen harita açıldığında, farklı bir harita açılana kadar haritayı değişmez.OPC Line yazdı: Sal Haz 09, 2020 7:01 pm sürekli map değişirse oyuncu kaybedersin ama yukarıda attığımla engel oluşturup map 10 un altına düştümü haritayı kısıtlaması daha iyi olur senin için. Oyuncular etkilenmez
Linklerini gizle |
-
4+3(botlar) olduğunda belirtilen mapı açar.cihan3112 yazdı: Sal Haz 09, 2020 7:33 pm` White* yazdı: Sal Haz 09, 2020 6:53 pmBir duanı alırım kardeşim. Buyur.cihan3112 yazdı: Sal Haz 09, 2020 2:44 am merhaba serverime oto map kuruyorum ama şöyle birşey var serverimde modundan dolayı roundun bitmemesi gerekiyor 1-1 kalınca terorist win dememesi gerekiyor ama az kişi olduğu zamanda istediğim bir mapin açılmasını istiyorum forumdakini kurup yaptığımda bi türlü ayarlıymadım her el başı peş peşe açıyor benim istediğim 4 kişiden az olduğu zaman örnek gg_fest açsın 12 kişi ve üzeri olduğunda gg_smoka açmasını istiyorum ama başka maptede 12 kişdien fazla olunca o mapi açmasın istiyorum yardımcı olabilcek varmı ? cvar komudu olduğundan dolayı serverde el bitmediğinden dolayı oto map kuramıyorum ama pluginin içinden fazla anlamadığım içinde buraya yazmakla buldum rica etsem birisi yapabilir mi?
/** * Created by AMXX-Stuido * DTRGaming * Date: 03.08.2019 * Time 13.40 */ #include <amxmodx> #if AMXX_VERSION_NUM > 182 #include <engine> #endif #define dMinPlayer 4 #define dChoosenMap "0" public plugin_init(){ register_plugin ("Change Map For Players", "1.0", "Berk"); set_task(180.0,"pCheckServer",0); } public pCheckServer(){ new map[32] get_mapname(map,31); if((containi(map,dChoosenMap) == -1) ) { new lTotalUsers = get_playersnum(0); if(lTotalUsers <dMinPlayer){ #if AMXX_VERSION_NUM > 182 engine_changelevel(dChoosenMap); #else server_changelevel(dChoosenMap); #endif } } }
peki sadece az kişi olduğu zamanmı map değişiyor oyunun ortasında değişmez dimi?
Linklerini gizle |
-
intenetten eklenti nasıl kurulur, yazarak öğrenebilirsiniz.cihan3112 yazdı: Sal Haz 09, 2020 7:39 pmpeki birşey daha sormak istiyorum bunu plugins.iniden maplerin en üstüne yazsam yeterli olur dimi ?` White* yazdı: Sal Haz 09, 2020 7:18 pmbelirtilen harita açıldığında, farklı bir harita açılana kadar haritayı değişmez.OPC Line yazdı: Sal Haz 09, 2020 7:01 pm sürekli map değişirse oyuncu kaybedersin ama yukarıda attığımla engel oluşturup map 10 un altına düştümü haritayı kısıtlaması daha iyi olur senin için. Oyuncular etkilenmez
Linklerini gizle |
-
` White* yazdı: Sal Haz 09, 2020 10:03 pm4+3(botlar) olduğunda belirtilen mapı açar.cihan3112 yazdı: Sal Haz 09, 2020 7:33 pm` White* yazdı: Sal Haz 09, 2020 6:53 pm
Bir duanı alırım kardeşim. Buyur.
kardeşim eklenti mapi açmadı bu arada haberin olsun
Linklerini gizle |