Adam Ne ban Ne Gag Yiyor
Moderatör: Moderatörler
-
Adam Ne ban Ne Gag Yiyor
Bunun şuan çözumu suan yok diye biliyorum, ban cfg kullaniyor arkadaş banlasanda saniyesinde geri gelebilir, tek çozumu arkadasin steamdan girmesi ancak oyle steam idsinden banlayabilirsin ki bunu yapan hiyar zaten steamle gelmez, oda ayri tabi bizdede var ayni problem
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 837
- Server Ip/DNS: 213.238.173.144
- Clan İsmi: BLacK MasK Bas
Adam Ne ban Ne Gag Yiyor
Konu hala güncel ve adam gelip gag da yese ban da yese bir şekilde gelebiliyor oyuna CFG ile mi artık başka bir yolla mı anlamadım bunu çözmek lazım gerçekten.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: LasTShoT | Clan
- İletişim:
Adam Ne ban Ne Gag Yiyor
daha önce bu konu açıldı biraz araştırmanızı öneririm altına gerekli çözümleri yorum olarak atmıştık.
Linklerini gizle |
Adam Ne ban Ne Gag Yiyor
IP adresiniz ne? Koruma eklentisi yazdım, test amaçlı sizin ip ye kurdurabilirim.
Linklerini gizle |
-
Adam Ne ban Ne Gag Yiyor
Yekta bey ip adresi cs80 iyi olur fakat olumsuz bir durum yaratmaz değil mi server için.Yek'-ta yazdı: Pzr Haz 07, 2020 12:22 pm IP adresiniz ne? Koruma eklentisi yazdım, test amaçlı sizin ip ye kurdurabilirim.
Linklerini gizle |
Adam Ne ban Ne Gag Yiyor
Onu siz test edeceksiniz. Baktınız ters giden bir şey var yazacaksınız. Eklenti atıldığı vakit yazarım buradan aktif edersiniz.
Linklerini gizle |
-
Adam Ne ban Ne Gag Yiyor
Tamamdır Yekta Bey TeşekkürlerYek'-ta yazdı: Pzr Haz 07, 2020 1:25 pm Onu siz test edeceksiniz. Baktınız ters giden bir şey var yazacaksınız. Eklenti atıldığı vakit yazarım buradan aktif edersiniz.
Linklerini gizle |
Adam Ne ban Ne Gag Yiyor
csd_antishield.amxx
plugins.ini ye yazın açık kalsın. Kişi geldiği zaman zaten belli olur.
----
Ufak bir yerde fix istiyor, ona bakmam lazım. Tek başıma test ettim, bir yerde patlama yapıyor oyuncuyu hafızaya almıyor, dosya kontrolünü başlatamıyor.
plugins.ini ye yazın açık kalsın. Kişi geldiği zaman zaten belli olur.
----
Ufak bir yerde fix istiyor, ona bakmam lazım. Tek başıma test ettim, bir yerde patlama yapıyor oyuncuyu hafızaya almıyor, dosya kontrolünü başlatamıyor.
Linklerini gizle |
-
Adam Ne ban Ne Gag Yiyor
Yekta bey kurdum fakat hala etki etmedi tekrar geri gelebiliyor servere bu şahıs gerçekten dadandı yaniYek'-ta yazdı: Pzr Haz 07, 2020 1:25 pm Onu siz test edeceksiniz. Baktınız ters giden bir şey var yazacaksınız. Eklenti atıldığı vakit yazarım buradan aktif edersiniz.
Linklerini gizle |
-
Adam Ne ban Ne Gag Yiyor
O kadar tahrik ediyor ki ne yaparsak yapalım durduramıyoruz gerçekten bu kişiye bir yaptırım yapılmali yani csduragi için oldukça önemli olduğunu düşünüyorum çünkü başka serverlarada böyle şeyler olabilir
Linklerini gizle |