Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Cs 1.6 steam kasma

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
flawedjail

Cs 1.6 steam kasma

Mesaj gönderen flawedjail »

MERHABALAR dun bır steam aldım cs 1.6 ıcın oynarken bır sıkınıt yok ama karsıma adam gelıyor adam da sankı Pıng varmıs gıbı gosterıyor bomba atıyorum lag varmıs gıbı atıyor mermıler de sankı lag varmıs gıbı gıdıyor ama normal yururken hıc bısey yok ve bu olay sadece csduragının serverlerınde oluyor bende 2 aydır hdgamıngte takılıyorum ortamını cok sevıyorum oranın sımdı sunucuların ısmını vermeyım reklam olmasın farklı sunucuların serverlerınde boyle bır sorunum yok ve bu olaylar olurken de FPS sabıt 99 fPs max yazınca 999 felan 300 lere felan cıkıyor anlamadım yardımcı olacak bırı varmı rıca etsem

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Cs 1.6 steam kasma

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Bildigim farklı bir sunucu, sunucusuna giren oyuncuların rate ayarlarını bozduğu için bu sorunla karsılaşmanız normal. dm.csduragi.com sunucusuna girip biraz oynayin, sonra /rate yazarak size en uygun rate ayarını deneyin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
flawedjail

Cs 1.6 steam kasma

Mesaj gönderen flawedjail »

Yek'-ta yazdı: Cmt May 30, 2020 1:26 pm Bildigim farklı bir sunucu, sunucusuna giren oyuncuların rate ayarlarını bozduğu için bu sorunla karsılaşmanız normal. dm.csduragi.com sunucusuna girip biraz oynayin, sonra /rate yazarak size en uygun rate ayarını deneyin.
cok tesekkurler oldu tamamaıdr

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala