Cs 1.6 steam kasma
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 25
Cs 1.6 steam kasma
MERHABALAR dun bır steam aldım cs 1.6 ıcın oynarken bır sıkınıt yok ama karsıma adam gelıyor adam da sankı Pıng varmıs gıbı gosterıyor bomba atıyorum lag varmıs gıbı atıyor mermıler de sankı lag varmıs gıbı gıdıyor ama normal yururken hıc bısey yok ve bu olay sadece csduragının serverlerınde oluyor bende 2 aydır hdgamıngte takılıyorum ortamını cok sevıyorum oranın sımdı sunucuların ısmını vermeyım reklam olmasın farklı sunucuların serverlerınde boyle bır sorunum yok ve bu olaylar olurken de FPS sabıt 99 fPs max yazınca 999 felan 300 lere felan cıkıyor anlamadım yardımcı olacak bırı varmı rıca etsem
Link: | |
Linklerini gizle |
Cs 1.6 steam kasma
Bildigim farklı bir sunucu, sunucusuna giren oyuncuların rate ayarlarını bozduğu için bu sorunla karsılaşmanız normal. dm.csduragi.com sunucusuna girip biraz oynayin, sonra /rate yazarak size en uygun rate ayarını deneyin.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 25
Cs 1.6 steam kasma
cok tesekkurler oldu tamamaıdrYek'-ta yazdı: Cmt May 30, 2020 1:26 pm Bildigim farklı bir sunucu, sunucusuna giren oyuncuların rate ayarlarını bozduğu için bu sorunla karsılaşmanız normal. dm.csduragi.com sunucusuna girip biraz oynayin, sonra /rate yazarak size en uygun rate ayarını deneyin.
Linklerini gizle |