Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

CSD Maç Botu hakkında

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Yek'-ta
İletişim:

CSD Maç Botu hakkında

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Teamswap olayında c4 gelmeme, nick değişmeme buglarını bilsem çoktan güncelleme atardım ama bu eklemeleri yapmazdım.
3 sene dememin sebebi ben bu olaydan tek kuruş kazanmıyorum, hobi sadece. Belki 3 sene sonra da hiç bakmayacağım. İşim olmadığı vakit kafa dağıtmak için yapıyorum. Bu sebep ile eklentiyi kapattığım vakit ondan sonrası Ömer TELLIdedir. Ömer TELLI de bütün işi gücü bırakıp stabil ve düzgün çalışan bir eklentiye bakmaz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
Clan İsmi: TIMGaming
İletişim:

CSD Maç Botu hakkında

Mesaj gönderen Özcan Örs »

Yek'-ta yazdı: Çrş May 27, 2020 4:27 am Teamswap olayında c4 gelmeme, nick değişmeme buglarını bilsem çoktan güncelleme atardım ama bu eklemeleri yapmazdım.
3 sene dememin sebebi ben bu olaydan tek kuruş kazanmıyorum, hobi sadece. Belki 3 sene sonra da hiç bakmayacağım. İşim olmadığı vakit kafa dağıtmak için yapıyorum. Bu sebep ile eklentiyi kapattığım vakit ondan sonrası Ömer TELLIdedir. Ömer TELLI de bütün işi gücü bırakıp stabil ve düzgün çalışan bir eklentiye bakmaz.
Peki yekta eklenti forumda sma olarak mevcut mu değil mi gerçekten hiç bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla değil. Direk panele eklenmiş her zaman da derim eklenti den hiç bir şekilde anlamam. Şunu bizler için yapabilir mısın eklentiyi paylaşır isen biz kendimiz ( biz dedigim eklenti yapanlar :) ) güncelleme yapabiliriz. Çünkü eklenti çok değerli biz de aklımıza gelen fikirleri güncelleriz. Şuan ki çok güncel ama ileride bir gün kimse bilemez ne olacağını o yüzden böyle birşey yapar isen memnun oluruz yapmazsan da canın sağolsun

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

specified
Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
Clan İsmi: FCS Gaming
İletişim:

CSD Maç Botu hakkında

Mesaj gönderen specified »

Özcan Örs yazdı: Çrş May 27, 2020 6:01 am
Yek'-ta yazdı: Çrş May 27, 2020 4:27 am Teamswap olayında c4 gelmeme, nick değişmeme buglarını bilsem çoktan güncelleme atardım ama bu eklemeleri yapmazdım.
Peki yekta eklenti forumda sma olarak mevcut mu değil mi gerçekten hiç bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla değil. Direk panele eklenmiş her zaman da derim eklenti den hiç bir şekilde anlamam. Şunu bizler için yapabilir mısın eklentiyi paylaşır isen biz kendimiz ( biz dedigim eklenti yapanlar :) ) güncelleme yapabiliriz. Çünkü eklenti çok değerli biz de aklımıza gelen fikirleri güncelleriz. Şuan ki çok güncel ama ileride bir gün kimse bilemez ne olacağını o yüzden böyle birşey yapar isen memnun oluruz yapmazsan da canın sağolsun
Bu forumu takip eden sadece csdurağı müşterileri değil
O yüzden paylaşmayacağını biliyorum ve paylaşmamasını destekliyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Yek'-ta
İletişim:

CSD Maç Botu hakkında

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Paylaşsam bile sma dosyası panelden geçmiyor, böyle bir düşüncemin olması çok zor. Yetistirebilir isem gece yeni sürümü Ömer TELLI ye atarım, test edersiniz gene.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Yek'-ta
İletişim:

CSD Maç Botu hakkında

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Eklentinin yapısında değişikliğe gittiğim için uzadı. Daha stabil, daha az cpu yiyebilecek kıvama getiriyorum. ReAPI olmayan, eski maç botu sürümlerinden kalan 2 fonksiyon vardı. Bu 2 fonksiyonda ReAPIye geçince maç botunda reapi olmayan 1 fonksiyon kalacak. ReAPIye çevirmemin sebebi tanıttığım fonksiyonları istediğim zaman açıp kapatabilmem.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala