Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Zombie Giant Modu

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ulyoS

Zombie Giant Modu

Mesaj gönderen ulyoS »

Merhaba arkadaşlar, CS142.CSDuragi.COM'a Zombi Giant modu ekledim, yakın bir zamanda geliştirmeye başlayacağım konu altından geliştirmeme yardımcı olabilirsiniz. Aktif bir şekilde mod oynanıyor şu an.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ulyoS

Zombie Giant Modu

Mesaj gönderen ulyoS »

Mod için bana map önerileri atabilirsiniz bu konu altından gamebanana önceliğim. ZG_China ve ZG_Departmens mapları kurulu.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ulyoS

Zombie Giant Modu

Mesaj gönderen ulyoS »

Kontrollerim sonucunda yanılma ihtimalim olsa bile bir kaç şey buldum, sunucuda kişi sayısı artınca otomatik çökme meydana geliyor.

Bu sorun için ; 3 adet ana bossumuzu, tek adet boss'a düşürmeyi uygun gördük, 60K Can vereceğiz ve bu sayede ölmesi de zorlaşacak.

Ayrıca, tek adet giantımız sunucu kaç kişi olursa olsun artmayacak, normal şartlarda 10-13 kişi arasında iken 2. giantta ortaya çıkıyordu. Ancak CPU baya tavan yapıyordu.

CS:GO Modumuzda CPU Tavanda geziyoruz 32 kişi iken, bu modda 4 kişi iken tavanda geziyoruz. Modun kendi optimize sıkıntıları mevcut, ayrıyetten dediğimiz gibi Giantlardan bir tanesini optimize yapmak gereklidir.

Sunucuyu bakıma alacağım, eğer çok fazla uğraştıracak bir durumda ise modu "Zombie Galaxy" Modu ile değiştireceğim, amacım CSDurağındaki modların çoğalması, youtubeya içerik çıkması.

Sizlerin de yardımlarınızı beklemekteyim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Zombie Giant Modu

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Eklenti hata loglarını açıp giant ana modunu debug olarak çalıştırın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ulyoS

Zombie Giant Modu

Mesaj gönderen ulyoS »

Yek'-ta yazdı: Cum May 29, 2020 3:43 am Eklenti hata loglarını açıp giant ana modunu debug olarak çalıştırın.
Bastığı log ;

Kod: Tümünü seç

L 05/29/2020 - 03:59:19: Start of error session.
L 05/29/2020 - 03:59:19: Info (map "fy_iceworld16") (file "addons/amxmodx/logs/error_20200529.log")
L 05/29/2020 - 03:59:23: Start of error session.
L 05/29/2020 - 03:59:23: Info (map "zg_departments") (file "addons/amxmodx/logs/error_20200529.log")
L 05/29/2020 - 03:59:46: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "GiantMod3.amxx", version "1.0")
L 05/29/2020 - 03:59:46: [AMXX] Run time error 4: index out of bounds 
L 05/29/2020 - 03:59:46: [AMXX]    [0] GiantMod3.sma::Start_Game_Now (line 947)
L 05/29/2020 - 03:59:46: [AMXX]    [1] GiantMod3.sma::CountingDown (line 917)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

seypa
İletişim:

Zombie Giant Modu

Mesaj gönderen seypa »

Modu tek parça kurmak yerine eklentilerle böl. Daha verimli olur. Native kullanma kütüphane dosyasından çektir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ulyoS

Zombie Giant Modu

Mesaj gönderen ulyoS »

seypa yazdı: Cum May 29, 2020 8:19 am Modu tek parça kurmak yerine eklentilerle böl. Daha verimli olur. Native kullanma kütüphane dosyasından çektir.
maalesef bu mod için o nebze uğraşamam, minecraft sunucum ile ilgileniyorum 1 aydır açılışı yapamadık eklentileri yüzünden.

Bu yüzden bu moda bu kadar kafa yoramayacağım, bakalım bir kaç şey deneyeceğim olmazsa salacağım

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ulyoS

Zombie Giant Modu

Mesaj gönderen ulyoS »

Güncelleme ;

Moddaki CPU sorunu giantlar yüzündenmiş, giantları bire çektiğimde yine fazla da olsa 85-95 arası CPU'da seyrediyor. Ek olarak, 13 kişide normalde çökme yaşanıyordu ancak yaşanmadı tek giantta iken, ana eklentiyi birden fazla eklentiye bölüp, optimize edecek var ise sunucu felan sağlarım, şu anlık modu askıya alıyorum, Zombi Escape ve Zombi Galaxy modlarına yöneleceğiz. Akşama kadar sunucuya girip oynanabilir, kasma ve donma yok.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Zombie Giant Modu

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Eklentide bi ton hata var, sürekli log basıyor. Onları fixler isen cpuyu azaltırsın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ulyoS

Zombie Giant Modu

Mesaj gönderen ulyoS »

Yek'-ta yazdı: Cum May 29, 2020 5:46 pm Eklentide bi ton hata var, sürekli log basıyor. Onları fixler isen cpuyu azaltırsın.
Fixlenecek hatalar olduğuna eminim, zaten göz gezdirdiğimde gördüm. Ancak doğrusu Zombi eklentileri ile hiç içli dışlı olmadım, deneyerek öğrenmekte yoruyor beni, en mantıklısı @seypa Bey'in dediği gibi, ana mod eklentisini parçalara bölmek ve ondan sonrasında denemek. Güzel bir mod, ancak uğraş istiyor.

Bu arada arkadaşlar, Zombi Galaxy modu Rusçadan çevirme olacağı için (Tüm klasörler de dahil, hepsi rusça elimde şu an) çevirme işlemlerine gece başlayacağız şu anlık Zombi Escape sunucusu açıyoruz, Zombi Giant için verdiğiniz önerileri Localde deneyeceğim, güzel olursa eklenti paketine katacağım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala