birader istersem yönlendirme alır 32 çektiririm, istersem full afk attırır 32 çektiririm. benim sunucuma gelen oyunucunun adı "cs55 yeni ip" diye olursa bunun suçlusu sen olursun.
yönlendirme almadan öncede 32 idi klanım, neden o zamanda aynı kelimeleri kullanmadın ? gerçi sizin iftiralarınız bitmez ki bu ortamda. yönlendirmesi biter, botu başlar, botu biter, afksı başlar. sizene birader. bot atıyorsamda vebali bana ait, afk attırıyorsamda vebali bana ait. yönlendirmeyi de firma sahibi bana babamın hayrına vermiyor. sende paneline ücretini yükleyip kiralayabiliyorsun. oturduğun sandalyeden boş boş konuşma, yapabiliyorsan aynısını sen yap, biz seni tebrik etmeye geliriz.
böyle konuşan insanlara yemin ediyorum aşırı uyuz oluyorum. azıcık adam olunda laf atmak yerine gelin tebrik edin. afklı veya dğeil. bu zamana kadar sunucusunda afk attırmayan klan sayısı bir elin parmağını geçmez. şimdi biz bunu yapınca lafını yapmayın. eskiden daha güzeldi, yok eskiden klanlar çok iyiydi dediğiniz bütün klanlarda afk attırıyordu. jailbreak modu yönetip nasıl oyuncuyu sabit tutmamı bekliyorsun sen ? klan yönetimi hakkında bir bilgin yok, hiçbir şey hakkında bilgin yok, oturmuşsun oradan boş boş eleştiriyorsun.
gerçek eleştiri budur. biraz öğren bak.
gercekelestiri.PNG
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.