Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Teamspeak durumu nedir?

Team Speak 3 hataları, server durumları ve bilgi paylaşımı

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

ulyoS

Teamspeak durumu nedir?

Mesaj gönderen ulyoS »

oCezaMelegi yazdı: Pzr Nis 05, 2020 12:59 am Konu başa gelmiş yorumumu yazayım. Teamspeak 3 açmayı düşünüyorum belirli siteler var aklımda fiyat olarak guncellenmemis sürümler daha cazip geliyor kara liste olayını soruyorum kapanma durumu yok diyorlar. Şuan kullanan klanlarda bulunuyor aslında. Şimdi teamspeak alsam birsuru oda kur yetki ayarla zamanımı alıcak CSDuragi acarsa buraya geçicem tekrar ayarlamak zorunda kalıcam. Keşke CSDuraginda birisi çıksa da arkadaşlar önümüzdeki ay içerisinde lisanslı veya lisanssız teamspeak 3 satışı yapmayı düşünüyoruz dese.
Discord kullan discord.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

oCezaMelegi
Server Ip/DNS: 213.238.173.18
Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
İletişim:

Teamspeak durumu nedir?

Mesaj gönderen oCezaMelegi »

ulyoS yazdı: Pzr Nis 05, 2020 1:01 am
oCezaMelegi yazdı: Pzr Nis 05, 2020 12:59 am Konu başa gelmiş yorumumu yazayım. Teamspeak 3 açmayı düşünüyorum belirli siteler var aklımda fiyat olarak guncellenmemis sürümler daha cazip geliyor kara liste olayını soruyorum kapanma durumu yok diyorlar. Şuan kullanan klanlarda bulunuyor aslında. Şimdi teamspeak alsam birsuru oda kur yetki ayarla zamanımı alıcak CSDuragi acarsa buraya geçicem tekrar ayarlamak zorunda kalıcam. Keşke CSDuraginda birisi çıksa da arkadaşlar önümüzdeki ay içerisinde lisanslı veya lisanssız teamspeak 3 satışı yapmayı düşünüyoruz dese.
Discord kullan discord.
Discordda kullanıyorum, kullanan arkadaslarimda var fakat ts sistemi benim daha çok hoşuma gidiyor. Zevk meselesi

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Teamspeak durumu nedir?

Mesaj gönderen ulyoS »

oCezaMelegi yazdı: Pzr Nis 05, 2020 1:07 am Discordda kullanıyorum, kullanan arkadaslarimda var fakat ts sistemi benim daha çok hoşuma gidiyor. Zevk meselesi
Harbi ya, dün Ts3 indirip girdim sunucuya duygulandım özlemişim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

AlperYilmazOfficial
Clan İsmi: TeamTR GaminG
İletişim:

Teamspeak durumu nedir?

Mesaj gönderen AlperYilmazOfficial »

ADOW yazdı: Pzr Nis 05, 2020 12:52 am Ömer abi tespeak3yetki sistemi berbat diyer lisanslarda pahlı birsinden el alti alsanda o çalinti kredi kartşiyla alıyor dolandırma olasıkları yuksek ayriyeten ddos korumasında hiç sıkıntım olmasada cpu yuksek sunucu açmak zorunda kalıyorum teaspeak yuzunden teamspeak3 craklisansda sıkıntılı her sey sıkıntı yani siz teamspeak3 de her sureme uyumlu bir ts3 acmanızı bekliyoruz ddosda zaten güvenimiz sonsuz size lisans konusundada zaten 128 kişilik 60 70 lira civari olursa bizim için sıkıntı olmaz ama boyle bişeyde imkansız gibi :cross:
açık konuşayım cc ile almayan hiç bir firma bana göre yok varsada 1-2 firmada vardır, 64 lisans kolaylıkla geçiliyor fakat 256 - 512 geçilmesi gerçekten imkansız artık 1 sene içerisinde kimsede lisans kalmayacak adım kadarda eminim.
Sponsorluk istiyorsanız fake bir şekilde kendinizi e Sport Takımı olarak gösterin logo, fake oyuncu isimleri vb anca öyle koparabilirsiniz ben 1 adet 128lik kaptım bu sayede, hepiniz için hepimiz için hayırlısı olsun, inşallah ömer abide satışlara başlar özlediik : )

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ADOW
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: cs.gokturkgaming.com
Clan İsmi: ɢoĸтυrĸ
İletişim:

Teamspeak durumu nedir?

Mesaj gönderen ADOW »

AlperYilmazOfficial yazdı: Pzr Nis 05, 2020 2:35 am
ADOW yazdı: Pzr Nis 05, 2020 12:52 am Ömer abi tespeak3yetki sistemi berbat diyer lisanslarda pahlı birsinden el alti alsanda o çalinti kredi kartşiyla alıyor dolandırma olasıkları yuksek ayriyeten ddos korumasında hiç sıkıntım olmasada cpu yuksek sunucu açmak zorunda kalıyorum teaspeak yuzunden teamspeak3 craklisansda sıkıntılı her sey sıkıntı yani siz teamspeak3 de her sureme uyumlu bir ts3 acmanızı bekliyoruz ddosda zaten güvenimiz sonsuz size lisans konusundada zaten 128 kişilik 60 70 lira civari olursa bizim için sıkıntı olmaz ama boyle bişeyde imkansız gibi :cross:
açık konuşayım cc ile almayan hiç bir firma bana göre yok varsada 1-2 firmada vardır, 64 lisans kolaylıkla geçiliyor fakat 256 - 512 geçilmesi gerçekten imkansız artık 1 sene içerisinde kimsede lisans kalmayacak adım kadarda eminim.
Sponsorluk istiyorsanız fake bir şekilde kendinizi e Sport Takımı olarak gösterin logo, fake oyuncu isimleri vb anca öyle koparabilirsiniz ben 1 adet 128lik kaptım bu sayede, hepiniz için hepimiz için hayırlısı olsun, inşallah ömer abide satışlara başlar özlediik : )
lisans olsada tüm sürümlere uygun kuruluması ımkansız biraz deme ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Soliders_Samet
Server Ip/DNS: cs198.csduragi.com
Clan İsmi: Renessans ZE

Teamspeak durumu nedir?

Mesaj gönderen Soliders_Samet »

İdare Ediyoruz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

0nurd0gann
Clan İsmi: BLOODY GAMING
İletişim:

Teamspeak durumu nedir?

Mesaj gönderen 0nurd0gann »

Ömer TELLİ yazdı: Sal Mar 24, 2020 11:07 am Evet arkadaşlar,
Biliyorsunuz çok uzun süre önce team speak 3 satışlarımızı durdurmuştuk.
Neler yaptınız merakımızdan ötürü bu konuyu açıyoruz.

Eski versiyon team speak 3 mü kullanıyorsunuz, yoksa son sürüm mü ?
Kiraladığınız yerlerden tea speak mi kiralıyorsunuz yoksa team speak mi ?

Kiraladığınız sunucularda DDOS koruması ne durumda, ts3leriniz düşüyor mu veya lag/ping oluyor mu ?
Yurt dışı ts3 mü tercih ediyorsunuz, yurt içi mi ? Yurt dışından giren oyuncuların sizler için bir önemi var mı ?

Genel olarak ne durumdasınız merak ettim, belki bir sürpriz yapabiliriz
Yokmu bizi sevindirecek bi haber ağaç olduk ömer abi :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

SIVASLI58*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Teamspeak durumu nedir?

Mesaj gönderen SIVASLI58* »

Ömer TELLİ yazdı: Sal Mar 24, 2020 1:36 pm Konunun ts3.csduragi.com ile bir alakası yok, orasını açmayı düşünmüyoruz

Şuan hizmet aldığınız ts3lerden genel anlamı ile memnun musunuz, bir ön araştırma yapıyoruz
Eski ts3 ortamını özledik çok istiyoruz bekliyoruz inşallah gelir

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
Clan İsmi: TIMGaming
İletişim:

Teamspeak durumu nedir?

Mesaj gönderen Özcan Örs »

Maga be şu eski ts ortamı gelse ne iyi olurdu.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ARZ*
Clan İsmi: MRPatron GaminG

Teamspeak durumu nedir?

Mesaj gönderen ARZ* »

Sırf lisansa 100$ ücret ödedim kaçak göçek değil, zaten kaçak çekenlerin hepsinin lisansı patladı. Şimdi çoğu klan teaspeak kullanıyor. Koruma yönünden beğendiğim bir firmadanda aylık 80TL gibi bir ücrete ts3 hizmeti alıp lisansımı kurduruyorum. Csdurağında 20TL'ye alışmışken 80tl tabiki biraz fazla gelebiliyor. Ama memnunum şuanda, problem yok. :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala