+1specified yazdı: Cum May 08, 2020 5:05 amBu yorumundan hissettiğim bu veya bunun gibi olaylarda alperenin csdurağına saldırdığı. Ve bu yorumdan anladığım: alperenin banının tekrar tekrar kalkması. Bu ne kadar doğru ne kadar yanlış tartışılır. İsim pek önemli değil hadi X diyelim. Bu X kişisi işine gelmeyen her fırsatta saldırıp banı 3-5 ay sonra açılıyorsa bunun sebep senaryoları çok değil: Ya topluluğu büyüktür kitleyi kaçırmak istemezler anlarım, Ya torpillidir 1 mesaja ban açılıyordur, ki dünyadaki bütün devletlerde bile torpil dönüyorken bunuda anlarım, Ya önüne gelen ban açılıyordur, böyle birşey olmadığını biliyorum ama senaryo işteYek'-ta yazdı: Cum May 08, 2020 2:32 amBaaak, ters düşeriz, yapmaaaa, yanarızspecified yazdı: Prş May 07, 2020 5:30 pm Kısacası diyorsunuz ki csdtracker gelirse kıyamet kopar, ama gerekli filtreler ile zaten csdurağı içerisindeki sıralamayı zaten gametracker üzerinden görebiliyorsunuz ( https://www.gametracker.com/search/cs/?query=213.238.173. )
E hani şuan kıyamet mi kopuyor yani?
Bu talebin açılmasının tek sebebi, 3+ kişinin şikayet ettiği serverin NR olmasından diye düşünüyorum. Zira NR olan çok fazla sunucu var.
Misal; vakti zamanında kendi aramızda 16vs16 atıyorduk maç botunu kullanarak. Server bu yüzden NR oluyordu gt'de.
Csdurağında zaten bot atmak yasak değilmi? Bot atan varmı yokmu kontrol edilmiyor mu? Kimse demiyor Ömer TELLİ 7/24 bu sistemde gözü kalsın diye. Siz sanıyormusunuz ki 7/24 her servera tek tek bakılıyor bot atılıyormu diye? Bu sistem geldiğinde kurallar doğrultusunda yine bot atmak yasak olacak. Bot atan sunucu sahipleri 1.de uyarı 2.de sistemden banlanılır olur biter. Ve emin olun bot atan sunucu sahibini rekabet olduğu için hemen ifşalarlar. İlla birisinin 7/24 sistem başında kalmasına gerek yok.
Gelelim "1.yim diye konu açacaklar" muhabbetine. Adam 1. olmuş açabilir, açarsa kimse birşey diyemez. Tabi açmayadabilir, açmazsa da kimse birşey diyemez. Şuan forumda varmı Gametrackerda bilmem kaçıncıyım, Türkiye'de 1.yim diye bir konu? Benim bildiğim yok, he olsa da farketmez, dediğim gibi kimseyi ilgilendirmez. Emek veren meyvesini alır.
"Kusura bakma özcan ama bu forumda trakcerden anlayan hiç bir allahın kulu yok."
Sistem için ben yardımcı olurumData mining & web scraping olayları zannettiğiniz kadar zor değil.
Merak etmeyin bende 5 senedir burdayım ve iyi yönetilen sistemlerin kusursuzlaştığına çok şahit oldum.
Senaryoyu yazıyorum, bakın. Alpereni dürtükleyin..
Alperen toplayacak clandakileri herkese afk bıraktıracak, csdtrackerı kastıracak kastıracak. Sonra foruma gelip TeamTR CSDTracker 1. si krallar imparatorluklar vs. yazacak. Bakın burası çokomelli! Diğer clanlar afk bıraktırarak 1. oldular vs. falan fişman yazacak. Sonra Ömer TELLİ ye bir ton şikayet gidip CSDTrackerdan TeamTRyi alacak. Sonra Alperen bozulacak bu duruma, sinirlenecek, öfkelenecek, sonra CSDurağına saldırmaya kalkışacak.
Bu senaryo şaşmaz. At fava, görürsünüz.
Sistem yazılır, yönetilir, ama ne Ömer TELLİ bununla uğraşmak ister ne başka birisi. Açmak isteyen açsın, desteklerim. Ömer TELLİ de açar ise derim ki ben ilgilenmiyorum, ben bir tek foruma bakarım arada o kadar.
Bu arada siz modlara göre ayrılsın diyorsunuz ama, adam pro sunucu, sunucu ismine jail, bayrak kapmaca, zombie yazıyordu zamanında.ama bunuda anlarım. Ama bu senaryolardan gerçekten anladığım tek şey hepsinin yanlış oluşudur. Çünkü sistem yanlış. Şuan hala aynımı bilmiyorum ama yapılan yorumlara göre banlar atılıp kaldırılıyordu. Çoğu oyunda bulunan "Oyuncu mahkemesi" burdada olmalı. Herneyse bunlar apayrı konular, çok dağıtmayalım.
CSD Tracker hkk.
Moderatör: Moderatörler
- Yazar: : Özcan Örs
- Gönderilme zamanı: : Prş May 23, 2019 1:39 pm
- Oylama: :
- -MerttBey.!, -NiqT`, .S'c!neLy*, 0nurd0gann, 77 FPS, Adada, AhmetSrn33, Ali, Asilmert, Ayaz Hepyek, Barbaros TG, Barcelona, BerkayEos, By.King ►EmrullaH◄, ByBuLuT ☪, ByPassage, CeLLaT, Cihanerdan43, CivilEngineer, Colditz, CycL0Ne, DADAS//CANER, DarkThrone, Darkness Berry, Dewar's, ENESIZM, EcdadiOsmanli, Edede, Elif Sema, Elif Sena, Emiraknc, Emre Gezer, Erhan1232YARDIM, F O U R, F.T.H, Fatih ~ EjderYa, Flysami, Furkan Göksel, Gawiscanse, Gece, Göztepeli, INSOMNIA, KG51, Kadir Erdem, Kaybetmeyen, Keje21, Kingsman, LoseBasgan, MANAFOR*, MASKOT*, MamiReyiz [S], MarkWeLL, Meczup, MertKaratekin, Mr.Persians, Mustafa Can, Mustafa Kemal1, Mustafa02, MustafaBaskan, Necati Doğan, NoThinq2Lose, OPC Line, Odada, Oyun Torrent, PaZee, RuzgarBey*, SAR HOŞ OLALIM 义, Sevdan7Beni, Skip, SobaBorusu, T-IM ` Daywalker[E], TRKOruMA, Taha Demirbaş, Truva!, Ulu @ Team, Vortex, YazilimEfendisi, ZArchiver, ZArchiver1, ZArchiver2, ZArchiver3, ZArchiver4, ZArchiver5, [B.O.S.S]>>>, [~ TABUTCU ~], ` White*, ahmetsencanx2, amad, barbaros.tk, baykanessa, bobmarleyxx3, cane1313, delyy, emirakpinar, emrahbaba, endof06, erhan1232, gLoRy~KsK, halilsen16, hayku, heaveNN, idede, ilkercabuk, istiklal_lin, kadir3449, kaosKG, kralcaptain56, leonhifi, mehmet67868, mertyilmaz2, mr1mr2, mtrkyldz, musallatexe, nemesiskingofcs, noeldayi, oCezaMelegi, omar, prusyasiyah, pustonicky, samchiss, specified, taha aydemir26, tovanja34, umutycel54, undead52, ustunelburak, vatanc, yen1.^, yu2uf, yusufrone21, zMorcydesigN, Ömer TELLİ, Ömer-ADOW, Özcan Örs, İlyas ERTEKİN, İmam-POWER, İsede
- ADOW, Adventist, EnesReiS`, H I T L E R, JB[EREN]JB, SaparaT, Serhat Öndeş, ShaQueS, ShooTeR, Yek'-ta, omertas14544, seypa, ulyoS
- Status: : Yeni
-
CSD Tracker hkk.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: TeamTR GaminG
- İletişim:
CSD Tracker hkk.
Hakkımızda shooter adlı arkadaş konuşmuş 
Biz dünya 1. alırken bot diyen tüm clanlar bizlerle ban yemişti ve biz herkes adına üzülmüştük, ama tabi en azından shooter yani imparator clanı gibi 10-15 tane vds açıp bot atmadık, shooter imparator clanının sahibidir, tüm kanıtlarıylada buraya atarım.
İmparatorun yasağı varkende buralarda takılıyordu, ben yine sustum ve lafımı etmedim.
İMPARATOR BOTÇU bir clandır, ve benim için öylede anılacaktır, ben 5-6 kere dünya 1. alırken sen vdslerle bot atarak türkiyeyi ve csdurağını lekeledin bu ayıbını kendine sakla gelip burda haklı durumundaymış gibi ona buna asla laf edemezsin.
normalde bu tarz konulara yorum atmıyorum serverlerime bakıyorum fakat, hakkım yenilirse ve yalan yanlış şeyler anlatılırsa her halükarda konuşacağımı belirtmek isterim.
TeamTR 9 Senelik hayatı boyunca asla bot atmamıştır, edebiyle Gametrackerda barınmıştır.
43. İp biz geçmeden yasak yemiştir, o günden beride banı kalkmamıştır, kaldırsaydık ilk sıralarda zaten bizi görürdünüz
Anlık olarak teamspeak3 sunucum +200 çekmekte, Shooter inşallah sen bana denk olabilecek bir sayıya ulaşırsın, o zaman detaylı bir şekilde tartışırız, ne yazarsan yaz asla cevap vermiyeceğim, yalan yanlış yazmadığın sürece.
DOST CLANLAR Toplantısında dahi sizin bot olduğunuzu OYT'deki clanlar belirtmiştir, siz lekenizi lütfen düzeltmeye bakın, allaha emanetsin kendine iyi bak.

Biz dünya 1. alırken bot diyen tüm clanlar bizlerle ban yemişti ve biz herkes adına üzülmüştük, ama tabi en azından shooter yani imparator clanı gibi 10-15 tane vds açıp bot atmadık, shooter imparator clanının sahibidir, tüm kanıtlarıylada buraya atarım.
İmparatorun yasağı varkende buralarda takılıyordu, ben yine sustum ve lafımı etmedim.
İMPARATOR BOTÇU bir clandır, ve benim için öylede anılacaktır, ben 5-6 kere dünya 1. alırken sen vdslerle bot atarak türkiyeyi ve csdurağını lekeledin bu ayıbını kendine sakla gelip burda haklı durumundaymış gibi ona buna asla laf edemezsin.
normalde bu tarz konulara yorum atmıyorum serverlerime bakıyorum fakat, hakkım yenilirse ve yalan yanlış şeyler anlatılırsa her halükarda konuşacağımı belirtmek isterim.
TeamTR 9 Senelik hayatı boyunca asla bot atmamıştır, edebiyle Gametrackerda barınmıştır.
43. İp biz geçmeden yasak yemiştir, o günden beride banı kalkmamıştır, kaldırsaydık ilk sıralarda zaten bizi görürdünüz

Anlık olarak teamspeak3 sunucum +200 çekmekte, Shooter inşallah sen bana denk olabilecek bir sayıya ulaşırsın, o zaman detaylı bir şekilde tartışırız, ne yazarsan yaz asla cevap vermiyeceğim, yalan yanlış yazmadığın sürece.
DOST CLANLAR Toplantısında dahi sizin bot olduğunuzu OYT'deki clanlar belirtmiştir, siz lekenizi lütfen düzeltmeye bakın, allaha emanetsin kendine iyi bak.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
CSD Tracker hkk.
Boşa hayallere kapılma reis, sen ilk önce clanını bi topla +10 kişilik teamspeak3 sunucunu üst sayılara çıkar, afk attırmadığımı tüm herkes bilirspecified yazdı: Cum May 08, 2020 5:05 amBu yorumundan hissettiğim bu veya bunun gibi olaylarda alperenin csdurağına saldırdığı. Ve bu yorumdan anladığım: alperenin banının tekrar tekrar kalkması. Bu ne kadar doğru ne kadar yanlış tartışılır. İsim pek önemli değil hadi X diyelim. Bu X kişisi işine gelmeyen her fırsatta saldırıp banı 3-5 ay sonra açılıyorsa bunun sebep senaryoları çok değil: Ya topluluğu büyüktür kitleyi kaçırmak istemezler anlarım, Ya torpillidir 1 mesaja ban açılıyordur, ki dünyadaki bütün devletlerde bile torpil dönüyorken bunuda anlarım, Ya önüne gelen ban açılıyordur, böyle birşey olmadığını biliyorum ama senaryo işteYek'-ta yazdı: Cum May 08, 2020 2:32 amBaaak, ters düşeriz, yapmaaaa, yanarızspecified yazdı: Prş May 07, 2020 5:30 pm Kısacası diyorsunuz ki csdtracker gelirse kıyamet kopar, ama gerekli filtreler ile zaten csdurağı içerisindeki sıralamayı zaten gametracker üzerinden görebiliyorsunuz ( https://www.gametracker.com/search/cs/?query=213.238.173. )
E hani şuan kıyamet mi kopuyor yani?
Bu talebin açılmasının tek sebebi, 3+ kişinin şikayet ettiği serverin NR olmasından diye düşünüyorum. Zira NR olan çok fazla sunucu var.
Misal; vakti zamanında kendi aramızda 16vs16 atıyorduk maç botunu kullanarak. Server bu yüzden NR oluyordu gt'de.
Csdurağında zaten bot atmak yasak değilmi? Bot atan varmı yokmu kontrol edilmiyor mu? Kimse demiyor Ömer TELLİ 7/24 bu sistemde gözü kalsın diye. Siz sanıyormusunuz ki 7/24 her servera tek tek bakılıyor bot atılıyormu diye? Bu sistem geldiğinde kurallar doğrultusunda yine bot atmak yasak olacak. Bot atan sunucu sahipleri 1.de uyarı 2.de sistemden banlanılır olur biter. Ve emin olun bot atan sunucu sahibini rekabet olduğu için hemen ifşalarlar. İlla birisinin 7/24 sistem başında kalmasına gerek yok.
Gelelim "1.yim diye konu açacaklar" muhabbetine. Adam 1. olmuş açabilir, açarsa kimse birşey diyemez. Tabi açmayadabilir, açmazsa da kimse birşey diyemez. Şuan forumda varmı Gametrackerda bilmem kaçıncıyım, Türkiye'de 1.yim diye bir konu? Benim bildiğim yok, he olsa da farketmez, dediğim gibi kimseyi ilgilendirmez. Emek veren meyvesini alır.
"Kusura bakma özcan ama bu forumda trakcerden anlayan hiç bir allahın kulu yok."
Sistem için ben yardımcı olurumData mining & web scraping olayları zannettiğiniz kadar zor değil.
Merak etmeyin bende 5 senedir burdayım ve iyi yönetilen sistemlerin kusursuzlaştığına çok şahit oldum.
Alperen toplayacak clandakileri herkese afk bıraktıracak, csdtrackerı kastıracak kastıracak. Sonra foruma gelip TeamTR CSDTracker 1. si krallar imparatorluklar vs. yazacak. Bakın burası çokomelli! Diğer clanlar afk bıraktırarak 1. oldular vs. falan fişman yazacak. Sonra Ömer TELLİ ye bir ton şikayet gidip CSDTrackerdan TeamTRyi alacak. Sonra Alperen bozulacak bu duruma, sinirlenecek, öfkelenecek, sonra CSDurağına saldırmaya kalkışacak.
Sistem yazılır, yönetilir, ama ne Ömer TELLİ bununla uğraşmak ister ne başka birisi. Açmak isteyen açsın, desteklerim. Ömer TELLİ de açar ise derim ki ben ilgilenmiyorum, ben bir tek foruma bakarım arada o kadar.
Bu arada siz modlara göre ayrılsın diyorsunuz ama, adam pro sunucu, sunucu ismine jail, bayrak kapmaca, zombie yazıyordu zamanında.ama bunuda anlarım. Ama bu senaryolardan gerçekten anladığım tek şey hepsinin yanlış oluşudur. Çünkü sistem yanlış. Şuan hala aynımı bilmiyorum ama yapılan yorumlara göre banlar atılıp kaldırılıyordu. Çoğu oyunda bulunan "Oyuncu mahkemesi" burdada olmalı. Herneyse bunlar apayrı konular, çok dağıtmayalım.
Bu oyunda kaypak, kibirli insandan daha çok iyi insan tanıdım. Toplu buluşmalardan tut, 2 hafta önce evlenen çiftimiz bile var. Ben bu oyun topluluğuna bu kadar olumsuz bakamıyorum nedense. Bilmiyorum belki ben denk gelmedim jail oynamadığım için, ama jail sunucusu olan tanıdıklarımda var hiçbiri bu X topluluğuna girmiyordu.
Bu sistemde katı kurallar konulmalı, tek uyarı hakkı olmalı. 2.de geri açılmamak üzere sistemden kaldırılmalı. Düzen bozan sunucu sahiplerine ayrı işlemler uygulanmalı. Ayrıca afklara çözüm olarak default bi eklenti yapılabilir sunuculara. Bu saydıklarının çözümünün olmadığını düşünmüyorum.
Hee önceki yorumundaki panel, gelen saldırıları önleme önceliklerine kesinlikle katılıyorum bunu yazmayı unutmuşum.
Gametrackerda modlara ayırma diye bir olay yok, çok fazla sunucu olduğu için sunucu adından ve ipsinden filtrelendirme yapılıyor, csdtrackerda böyle birşey söz konusu değil. Çünkü sadece kendi bünyesindeki ipler listelenecek ve gametrackerdaki filltreleme değil mod filtrelemesi yapılabilir. Örneğin claim yapan account toplu mod seçimi değil tek mod seçimi yapmasına olanak sağlanır. Bununda çözümü varJB[EREN]JB yazdı: Cum May 08, 2020 4:45 am[ `ScornfuL ~ GaminG ] PRO - 213.238.171.7 - Pro.ScornfuLGaming.COM - Surf-gg-jail-zm-dm-csd-flag-bhop-fun-gameYek'-ta yazdı: Cum May 08, 2020 2:32 am Bu arada siz modlara göre ayrılsın diyorsunuz ama, adam pro sunucu, sunucu ismine jail, bayrak kapmaca, zombie yazıyordu zamanında.

AFK KİCK Pluginimizi ömer abim görmekte, dediğim gibi hayallerle yaşanı gerçekler üzermiş, üzüleceğini şimdiden sanada belirtiyim.
hakkımda konuşmak pek bana koymaz seni tanımam etmem, pekte umursamam, keyfine bak lütfen ben hiç birinizin hakkında yorum atmadım ve atmıyacağım.
Ben 84. gibi geri iplerde dünya 1. yaşarken, altımda eziliyordunuz, ve o zamanlar 3-4 tane ipm bulunmaktaydı, lütfen kimsenin hakkını yemeyelim, istersem afk attırırım istersem sadece kendim girerim ?
kendine iyi bak, lütfen boş yorum yapmayalım

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
CSD Tracker hkk.
@Yek'-ta hiç öyle birşey olmayacak ben whatsapp'dan ömer abiyle konuştuğum konular bile bu konulardan kat kat daha uzak.
lütfen hakkımda konuşmayı bırakın ve herkes kendi işine baksın, benim kendi işlerime baktığım gibi, çüssss baaayssss
lütfen hakkımda konuşmayı bırakın ve herkes kendi işine baksın, benim kendi işlerime baktığım gibi, çüssss baaayssss
Linklerini gizle |
-
CSD Tracker hkk.
Bu lafı kime dedin, banamı?AlperYilmazOfficial yazdı: Pzr May 17, 2020 1:00 amBoşa hayallere kapılma reis, sen ilk önce clanını bi topla +10 kişilik teamspeak3 sunucunu üst sayılara çıkar, afk attırmadığımı tüm herkes bilirspecified yazdı: Cum May 08, 2020 5:05 amBu yorumundan hissettiğim bu veya bunun gibi olaylarda alperenin csdurağına saldırdığı. Ve bu yorumdan anladığım: alperenin banının tekrar tekrar kalkması. Bu ne kadar doğru ne kadar yanlış tartışılır. İsim pek önemli değil hadi X diyelim. Bu X kişisi işine gelmeyen her fırsatta saldırıp banı 3-5 ay sonra açılıyorsa bunun sebep senaryoları çok değil: Ya topluluğu büyüktür kitleyi kaçırmak istemezler anlarım, Ya torpillidir 1 mesaja ban açılıyordur, ki dünyadaki bütün devletlerde bile torpil dönüyorken bunuda anlarım, Ya önüne gelen ban açılıyordur, böyle birşey olmadığını biliyorum ama senaryo işteYek'-ta yazdı: Cum May 08, 2020 2:32 am
Baaak, ters düşeriz, yapmaaaa, yanarız
Bu oyunda kaypak, kibirli insandan daha çok iyi insan tanıdım. Toplu buluşmalardan tut, 2 hafta önce evlenen çiftimiz bile var. Ben bu oyun topluluğuna bu kadar olumsuz bakamıyorum nedense. Bilmiyorum belki ben denk gelmedim jail oynamadığım için, ama jail sunucusu olan tanıdıklarımda var hiçbiri bu X topluluğuna girmiyordu.
Bu sistemde katı kurallar konulmalı, tek uyarı hakkı olmalı. 2.de geri açılmamak üzere sistemden kaldırılmalı. Düzen bozan sunucu sahiplerine ayrı işlemler uygulanmalı. Ayrıca afklara çözüm olarak default bi eklenti yapılabilir sunuculara. Bu saydıklarının çözümünün olmadığını düşünmüyorum.
Hee önceki yorumundaki panel, gelen saldırıları önleme önceliklerine kesinlikle katılıyorum bunu yazmayı unutmuşum.
Gametrackerda modlara ayırma diye bir olay yok, çok fazla sunucu olduğu için sunucu adından ve ipsinden filtrelendirme yapılıyor, csdtrackerda böyle birşey söz konusu değil. Çünkü sadece kendi bünyesindeki ipler listelenecek ve gametrackerdaki filltreleme değil mod filtrelemesi yapılabilir. Örneğin claim yapan account toplu mod seçimi değil tek mod seçimi yapmasına olanak sağlanır. Bununda çözümü varJB[EREN]JB yazdı: Cum May 08, 2020 4:45 am
[ `ScornfuL ~ GaminG ] PRO - 213.238.171.7 - Pro.ScornfuLGaming.COM - Surf-gg-jail-zm-dm-csd-flag-bhop-fun-game
AFK KİCK Pluginimizi ömer abim görmekte, dediğim gibi hayallerle yaşanı gerçekler üzermiş, üzüleceğini şimdiden sanada belirtiyim.
hakkımda konuşmak pek bana koymaz seni tanımam etmem, pekte umursamam, keyfine bak lütfen ben hiç birinizin hakkında yorum atmadım ve atmıyacağım.
Ben 84. gibi geri iplerde dünya 1. yaşarken, altımda eziliyordunuz, ve o zamanlar 3-4 tane ipm bulunmaktaydı, lütfen kimsenin hakkını yemeyelim, istersem afk attırırım istersem sadece kendim girerim ?
kendine iyi bak, lütfen boş yorum yapmayalım![]()
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
CSD Tracker hkk.
düzgün okursan seninle alakalı olmadığını anlarsınJB[EREN]JB yazdı: Pzr May 17, 2020 1:02 amBu lafı kime dedin, banamı?AlperYilmazOfficial yazdı: Pzr May 17, 2020 1:00 amBoşa hayallere kapılma reis, sen ilk önce clanını bi topla +10 kişilik teamspeak3 sunucunu üst sayılara çıkar, afk attırmadığımı tüm herkes bilirspecified yazdı: Cum May 08, 2020 5:05 am
Bu yorumundan hissettiğim bu veya bunun gibi olaylarda alperenin csdurağına saldırdığı. Ve bu yorumdan anladığım: alperenin banının tekrar tekrar kalkması. Bu ne kadar doğru ne kadar yanlış tartışılır. İsim pek önemli değil hadi X diyelim. Bu X kişisi işine gelmeyen her fırsatta saldırıp banı 3-5 ay sonra açılıyorsa bunun sebep senaryoları çok değil: Ya topluluğu büyüktür kitleyi kaçırmak istemezler anlarım, Ya torpillidir 1 mesaja ban açılıyordur, ki dünyadaki bütün devletlerde bile torpil dönüyorken bunuda anlarım, Ya önüne gelen ban açılıyordur, böyle birşey olmadığını biliyorum ama senaryo işteama bunuda anlarım. Ama bu senaryolardan gerçekten anladığım tek şey hepsinin yanlış oluşudur. Çünkü sistem yanlış. Şuan hala aynımı bilmiyorum ama yapılan yorumlara göre banlar atılıp kaldırılıyordu. Çoğu oyunda bulunan "Oyuncu mahkemesi" burdada olmalı. Herneyse bunlar apayrı konular, çok dağıtmayalım.
Gametrackerda modlara ayırma diye bir olay yok, çok fazla sunucu olduğu için sunucu adından ve ipsinden filtrelendirme yapılıyor, csdtrackerda böyle birşey söz konusu değil. Çünkü sadece kendi bünyesindeki ipler listelenecek ve gametrackerdaki filltreleme değil mod filtrelemesi yapılabilir. Örneğin claim yapan account toplu mod seçimi değil tek mod seçimi yapmasına olanak sağlanır. Bununda çözümü var
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CS3.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: SELECTED
CSD Tracker hkk.
Her zaman Alper'in böyle konularda üstüne gidildi. Bot dendi, egoist dendi. Banı açılırsa saldırı atar dendi onu yapar bunu yapar dendi ee be kardeşim. Adam kendini değiştirmiş bunu görüyorsunuz hala niye üstüne gidiyorsunuz? Hala niye Alper'e sallıyorsunuz anlamış değilim. Ben bu konuda Alper'e karşı önyargıların bırakılmasının taraftarındayım, kimseye laf atmayın. Kendi klanınızla ilgilenin bence, artık bırakın bu birilerine sallamayı. Kısacası Rekabetten korkmayın.AlperYilmazOfficial yazdı: Pzr May 17, 2020 1:03 amdüzgün okursan seninle alakalı olmadığını anlarsınJB[EREN]JB yazdı: Pzr May 17, 2020 1:02 amBu lafı kime dedin, banamı?AlperYilmazOfficial yazdı: Pzr May 17, 2020 1:00 am
Boşa hayallere kapılma reis, sen ilk önce clanını bi topla +10 kişilik teamspeak3 sunucunu üst sayılara çıkar, afk attırmadığımı tüm herkes bilir
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
CSD Tracker hkk.
Boş koyalımMorningStar.jpg yazdı: Pzr May 17, 2020 1:10 amHer zaman Alper'in böyle konularda üstüne gidildi. Bot dendi, egoist dendi. Banı açılırsa saldırı atar dendi onu yapar bunu yapar dendi ee be kardeşim. Adam kendini değiştirmiş bunu görüyorsunuz hala niye üstüne gidiyorsunuz? Hala niye Alper'e sallıyorsunuz anlamış değilim. Ben bu konuda Alper'e karşı önyargıların bırakılmasının taraftarındayım, kimseye laf atmayın. Kendi klanınızla ilgilenin bence, artık bırakın bu birilerine sallamayı. Kısacası Rekabetten korkmayın.AlperYilmazOfficial yazdı: Pzr May 17, 2020 1:03 amdüzgün okursan seninle alakalı olmadığını anlarsın

Teamspeak3 aleminde +40 müşterim ve binlerce projem var, yakında 2-3 serveri kendi panelimle alarak farklı işlere girişeceğim.
siz pes etmeden ayakta durmayı öğrenin sonra tartışmamızı üslub bozmadan yaparız.
Gametracker konusunu bile bana çeviriyorsunuz, ve zaten benim GT projem var faceden takip ederseniz anlarsınız.
Facede En büyük 2 1.6 clanında yöneticiyim paylaştıklarıma bakarsınız, hayal ettiklerinizi 2 günde yapıp paylaşıyorum.
her konuyu bana çevirmeniz, ya kıskanıyorsunuz yada çekemiyorsunuz, 1.5 sene yasaklı kalmama rağmen hala 1-2 kişinin kuyruk acısını görmekteyim, böyle devam asla durmayın hakkımda konuşun

ben asla ve asla yanlış işlere girişmem beni çıldırtamaz kudurtamazsınız, küçücük akıl oyunlarınızı kendinize denk insanlara yapınız.
kimseye asla bulaşmadım yasağım kalktığı günden beri, ama ts3 sunucuma gelerek oyuncularıma sövüyorlar, arkadaşlarıma laflar ediyorlar, bu zamana kadar sustum lafını dahi etmedim, adım kadarda eminim forumda iyilik maskesini takıp, ts3 sunucularında arkamdan öyle sallayan insanlar varki, sadece beklemekteyim.
Neyse ben 5 ip fullerken 1 ip fulleyemeyen arkadaşlar hakkımda tabikide konuşabilir, sonuçta onlarında hakkı ip doldurup biz 1 numarayız demek değilmi furkan ?
HERKESE BAŞARILAR, BİZ TEAMTR OLARAK HİÇ KİMSEYLE KAVGALI DEĞİLİZ, ama lütfen kırmızı çizgileri aşmayalım.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
CSD Tracker hkk.
Hala afk bıraktırmayı küçümsüyorsunuz bir şey demek bile istemiyorum inşallah bu sistem kurulurda kimin ne işler yaptığını o zaman görürsünüz, açıldığı zamanda diğer clanların rekabetine yetişemeyince keşke açılmasaydı lafları ortaya girmez.
Linklerini gizle |
-
CSD Tracker hkk.
Sunucular GT den niye banlanıyor 

En son H I T L E R tarafından Pzr May 17, 2020 5:27 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |