Yek'-ta yazdı: Prş May 14, 2020 10:35 pm
Özcan kullandığın maç botunun konusuna bir bak gözünü seveyim eklentiler-pluginler/panele-eklenecek-1 ... 19586.html
"-->Eklenti ile birlikte size 1 adet ini dosyası veriyoruz kolay ayar yapabilmeniz için."
Maç botunu güncelledikten sonra en ince ayrıntısına kadar, sorabileceğiniz bütün soruların bütün hepsini konuya uzun uzun yazacağım.
Açtığın konuyu pek detaylı okumadım genellikle mac lar da kullanırdım. Sadece 1 kere çok detaylı inceledim oda komutu bilmiyordum ikinci defa detaylı inceleyeceğim oda gerçekten çok işimize yaradığı için kusura bakma bu arada sende
Yek'-ta yazdı: Prş May 14, 2020 5:37 pm
Onu pro.csduragi.comdan da yazdılar. Hayır, benim takıldığım 3 senedir böyle de niye şu son 1 ayda çıktı bu sorun. Muhtemelem Ömer Abi bir yerden bi ayarı sildi maç botuna yansıdı.
Onu da duzelttim. Hatta çoğu public ayarını elle tanımlandırdım.
Var mı baska bir olay?
IP adreslerinizi yazarsanız test amaçlı eklentiyi sizin sunuculara atılmasını sağlarım 2 güne
Özcan dosyayı silip o dosyayı kendin atarsan sorun düzelir. Aslında ona da bir şey yapmak lazım, Ömer TELLİ ile konuşmam lazım.
Bu arada maç botunu biraz daha geç bitirmek durumunda kalacağım. Muhtemelen haftaya aksar çünkü hem yıllık iznim bitiyor hem de yarın m.2 diskim geliyor, her şeyi en baştan kurmak durumunda kalacağım.
Yek'-ta yazdı: Cmt May 16, 2020 12:25 am
Özcan dosyayı silip o dosyayı kendin atarsan sorun düzelir. Aslında ona da bir şey yapmak lazım, Ömer TELLİ ile konuşmam lazım.
Bu arada maç botunu biraz daha geç bitirmek durumunda kalacağım. Muhtemelen haftaya aksar çünkü hem yıllık iznim bitiyor hem de yarın m.2 diskim geliyor, her şeyi en baştan kurmak durumunda kalacağım.
Ona bir şey yapılması herkes için de iyi olur çünkü şuan bu konuyu takip etmeyen kişiler olacaktır ilerde silip yükleme konusunda habersiz kalacaklar. Direk ordan silmeden ayar yapmamız daha iyi eminim senin bu yazınla beraber çoğu kişi yeni öğreniyor yani.
Sorun yok ne kadar zaman verir isen o kadar iyi bizim için bizim de aklımıza daha iyi fikirler gelir o zamana kadar
Ümit2626 yazdı: Cmt May 16, 2020 7:29 pm
hayır sohbet kapatma diye bişey getirebilirmisinizi ? bişeyle sohbeti kapatalım menuden mesela bide adminler diğer tarafta u dan yazanları görmedin
Aynen güzel istek konuşmaları kapatıcak bir seçenek olursa güzel olur.
Ayrıca mıkrofonları da genelden kapatıcak sadece takım içerisinde konusmaya ızın verıcek bu da yapılabılırse guzel olur.
70. ele kadar test ettim, c4 bugı bitti.
Var mıdır başka bir şey? Yoksa kapatacağım eklentiyi.
KFRound için tanımlanmayan haritalarda kfround oynanmaması ayarını kapattım, şuan her haritada KFRound atılabilir durumda. KFRound için spawn pointler tanımlandı ise teleport ayarı otomatik devreye giriyor. Eğer teleport atmasını istemiyor iseniz KFRoundda, de_dust2 yerine de_Dust2 şeklinde haritayı açmanız yeterli. Zorunlu semiclip olayını da kapattım.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.