Bir eklenti ile botları her el başı t takımına attırıp slaylatıyorum ama loglarda düştüğü hataya göre bot oyunda gözükmüyor.
CSD'nin spec bot eklentisini kullanıyorum.
L 05/13/2020 - 00:14:54: [ReAPI] rg_set_user_team: player 2 is not connected
L 05/13/2020 - 00:14:54: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "Bot_Control.amxx", version "1.0")
L 05/13/2020 - 00:14:54: [AMXX] Run time error 10: native error (native "rg_set_user_team")
L 05/13/2020 - 00:14:54: [AMXX] [0] Bot_Control.sma::Control_Team (line 35)
Ömer TELLİnin bana dediği bu botların sadece spec takımı için yazıldığı. TE takımına attığınız vakit eklenti botların sayısını algılayamayabilir, başka sorunlarla karşılabilirsiniz.
is_user_connected ile kontrolü sağlayın
Bot girdi/çıktı vs gibi durumlarda task ile işlem yaparken botun kicklendiği ana vs denk gelirse hata vermesi normal
Task kullanımını bilerek mi bu şekilde yaptınız ?
Round başladıktan sonra 1 saniye sonra Control_Team fonksiyonunu çağırıp, ardından 3 saniye sonra aynı fonksiyonu neden çağırıyorsunuz ?
Yanlış kullanımlar var kodda, her el başı döngüye sokmak yerine client auth aldığı sırada, bağlanan oyuncu bot ise 3 saniye sonra ayrı fir fonksiyonda t atmak daha mantıklı.
Adminler amx_team ile botun takımını değiştiriyorsa ve bunu istemiyorsanız yasaklı komutlara bot isimlerini yazarsınız sorun düzelir
Ömer TELLİ yazdı: Cum May 15, 2020 7:31 pm
is_user_connected ile kontrolü sağlayın
Bot girdi/çıktı vs gibi durumlarda task ile işlem yaparken botun kicklendiği ana vs denk gelirse hata vermesi normal
Task kullanımını bilerek mi bu şekilde yaptınız ?
Round başladıktan sonra 1 saniye sonra Control_Team fonksiyonunu çağırıp, ardından 3 saniye sonra aynı fonksiyonu neden çağırıyorsunuz ?
Yanlış kullanımlar var kodda, her el başı döngüye sokmak yerine client auth aldığı sırada, bağlanan oyuncu bot ise 3 saniye sonra ayrı fir fonksiyonda t atmak daha mantıklı.
Adminler amx_team ile botun takımını değiştiriyorsa ve bunu istemiyorsanız yasaklı komutlara bot isimlerini yazarsınız sorun düzelir
Bu sefer aynı botu yine oyunda olmadı diyecek ve t takımına atmayacaktır.
Serverin ilk yüklendiği andan beri botun biri specde kalıyor, öyle bir ana denk gelmedi daha ya da ben yakalayamadım.
Task olayı Event_Round_Start çok hızlı çalışıyordu ve botları öldürse bile tekrar doğuyorlardı, o yüzden 1 saniyelik task ekledim ve bir tane daha 3 saniye sonrasını ekledim; o da bot o an oyuna girerse halletsin yoksa el boyunca oyuncuları rahatsız etmesin.