Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

CSD Maç Botu hakkında

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
Clan İsmi: TIMGaming
İletişim:

CSD Maç Botu hakkında

Mesaj gönderen Özcan Örs »

Yek'-ta yazdı: Prş May 14, 2020 5:37 pm Onu pro.csduragi.comdan da yazdılar. Hayır, benim takıldığım 3 senedir böyle de niye şu son 1 ayda çıktı bu sorun. Muhtemelem Ömer Abi bir yerden bi ayarı sildi maç botuna yansıdı.
Onu da duzelttim. Hatta çoğu public ayarını elle tanımlandırdım.
Var mı baska bir olay?

IP adreslerinizi yazarsanız test amaçlı eklentiyi sizin sunuculara atılmasını sağlarım 2 güne
Bir de daha ne zamana kadar fikir alıyorsun yekta mac sorumlularını akşam toplayıp tüm fikirleri alacağım var mı 2 3 günümüz?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Yek'-ta
İletişim:

CSD Maç Botu hakkında

Mesaj gönderen Yek'-ta »

2 3 gün olur ama uçuk kaçık fikirler olmaz ise sevinirim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
İletişim:

CSD Maç Botu hakkında

Yek'-ta yazdı: Prş May 14, 2020 6:22 pm 2 3 gün olur ama uçuk kaçık fikirler olmaz ise sevinirim.
Tamamdır ondan yana sorun yokta yekta ben şunu merak ettim attigin videoda mac bittikten sonra hemen spec atıyor onu söyle mı ayarladın bilmiyorum diğer sayfayı görmedim ilk yazdığım da aklımda olan şuydu örneğin mac botunda diğer sayda da oto tag aldırma var + - sen nasıl istersen yapıyorsun bu spec atma olayı da öyle olabilir mi? Örneğin + yapınca herkesi spec atsın gibisinden. Çünkü bazen 22 ve 62 de user ler arasında maçlar atıyoruz adamları direk spec atarsa sıkıntı çünkü biz de ve bir çok server de M tuşu kapalı herkesi tek tek oyuna atmak sorun olur

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

prusyasiyah

CSD Maç Botu hakkında

Mesaj gönderen prusyasiyah »

Yek'-ta yazdı: Prş May 14, 2020 5:02 am Önden sizlere göstermek istedim. Şurası şurası şöyle olursa, şunu da yapsan oraya dediğiniz var ise yazarsanız sevinirim. Yoksa bir sonraki güncelleme için bi 3 sene daha bekleyebilirsiniz.

prusyasiyah yazdı: Pzt May 11, 2020 3:10 am bıçak atma eklenebilir kf takım belirleme için
Özcan Örs yazdı: Pzt May 11, 2020 3:39 am Ya şöyle bir şey eminim herkesin işine yarayacaktır mesela orta 2. Sayfa da otomatik tag ekle var kapat veya aç. Söyle bir şey yapabilir mısın. Otomatik spec aç veya kapat. Maç bittiği zamam herkesi spec atsın. Zaten başlayınca herkes oyuna geçiyor kendisi. Bunu isteğe göre herkes acip kapatabilir ve çoğu mac atan
kişiler başta biz olmak üzere çok seviniriz
bullet damage aç kapa olabilir, görseli daha güzel skor tablosu getirilebilir, yenen tarafa tebrikler 16 vs maçı siz kazandınız, kaybeden takıma 16vs maçı kaybettiniz gibi maç sonu mesajları yazılabilir, takımlar değişince araya az da olsa ct takımı için yer dağılımı t takımı için tt freesi koyulabilir yekta şuanda aklıma gelenler bunlar çok şey yazmamın sebebi 3 sene dedin korkuttun daha aklıma geldikçe ekleme yapacam :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

prusyasiyah

CSD Maç Botu hakkında

Mesaj gönderen prusyasiyah »

Yek'-ta yazdı: Prş May 14, 2020 5:37 pm Onu pro.csduragi.comdan da yazdılar. Hayır, benim takıldığım 3 senedir böyle de niye şu son 1 ayda çıktı bu sorun. Muhtemelem Ömer Abi bir yerden bi ayarı sildi maç botuna yansıdı.
Onu da duzelttim. Hatta çoğu public ayarını elle tanımlandırdım.
Var mı baska bir olay?

IP adreslerinizi yazarsanız test amaçlı eklentiyi sizin sunuculara atılmasını sağlarım 2 güne
cs11.csduragi.com
cs49.csduragi.fun
En son prusyasiyah tarafından Prş May 14, 2020 8:14 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Ümit2626
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.51
Clan İsmi: ARROW GAMİNG

CSD Maç Botu hakkında

Mesaj gönderen Ümit2626 »

sohbeti kapatma

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
İletişim:

CSD Maç Botu hakkında

prusyasiyah yazdı: Prş May 14, 2020 7:59 pm
Yek'-ta yazdı: Prş May 14, 2020 5:02 am Önden sizlere göstermek istedim. Şurası şurası şöyle olursa, şunu da yapsan oraya dediğiniz var ise yazarsanız sevinirim. Yoksa bir sonraki güncelleme için bi 3 sene daha bekleyebilirsiniz.

prusyasiyah yazdı: Pzt May 11, 2020 3:10 am bıçak atma eklenebilir kf takım belirleme için
Özcan Örs yazdı: Pzt May 11, 2020 3:39 am Ya şöyle bir şey eminim herkesin işine yarayacaktır mesela orta 2. Sayfa da otomatik tag ekle var kapat veya aç. Söyle bir şey yapabilir mısın. Otomatik spec aç veya kapat. Maç bittiği zamam herkesi spec atsın. Zaten başlayınca herkes oyuna geçiyor kendisi. Bunu isteğe göre herkes acip kapatabilir ve çoğu mac atan
kişiler başta biz olmak üzere çok seviniriz
bullet damage aç kapa olabilir, görseli daha güzel skor tablosu getirilebilir, yenen tarafa tebrikler 16 vs maçı siz kazandınız, kaybeden takıma 16vs maçı kaybettiniz gibi maç sonu mesajları yazılabilir, takımlar değişince araya az da olsa ct takımı için yer dağılımı t takımı için tt freesi koyulabilir yekta şuanda aklıma gelenler bunlar çok şey yazmamın sebebi 3 sene dedin korkuttun daha aklıma geldikçe ekleme yapacam :)
Bullet damage şöyle olabilir örneğin force camera nasıl kapanıyor ise maç ortasında oda öyle kapatabilir maç sonunda eski haline döner maksat botun seçeneklerini fazlalastirma dan kullanabilmek

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Yek'-ta
İletişim:

CSD Maç Botu hakkında

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Özcan Örs yazdı: Prş May 14, 2020 6:31 pm
Tamamdır ondan yana sorun yokta yekta ben şunu merak ettim attigin videoda mac bittikten sonra hemen spec atıyor onu söyle mı ayarladın bilmiyorum diğer sayfayı görmedim ilk yazdığım da aklımda olan şuydu örneğin mac botunda diğer sayda da oto tag aldırma var + - sen nasıl istersen yapıyorsun bu spec atma olayı da öyle olabilir mi? Örneğin + yapınca herkesi spec atsın gibisinden. Çünkü bazen 22 ve 62 de user ler arasında maçlar atıyoruz adamları direk spec atarsa sıkıntı çünkü biz de ve bir çok server de M tuşu kapalı herkesi tek tek oyuna atmak sorun olur
Şuan maç bittikten sonra otomatik spec takımına atmıyor. Orada takım belirleme ayarlarını aç var, onu seçtiğiniz vakit bütün oyuncular Spec takımına atılıp 15 dakika freezetime veriliyor. Bu sebep ile maç sonunda falan otomatik spec takımına taşıma gibi bir olay yapmayı düşünmüyorum. Adminler menüden bu seçeneği kullanabilir.
BulletDamage kapa aç ilk CSM Maç botunu yazarken yapmıştım, ama orjin gamedll içerisinde bulletdamage olmadığı için kaldırdım. Bu maç botunda isteyim oyun içi fonksiyonların tamamı ile oyuna bağlı olması. Bu sebep ile bullet damage ayarını csd_macbotu.ini altında yapabilirsiniz.
Görseli daha hoş bir skor tablosu? Daha hoş ve sadesini düşünemiyorum.
Yenen tarafa tebrikler yazdırmayı yaparım.
Aralarda freezetime ayarını 15sn olarak belirleyebilirim. Aslında ilk maç botunu yazarken bu kadar kullanılacağını ve istek olacağını düşünmemiştim. Public kafası dedikleri hızlı oyun kavramı olduğu için, hadi abi ne bekliyoruz ne freezetimeı diyenler çok vardı. Ama hepsi değişti sonradan.
Ümit2626 yazdı: Prş May 14, 2020 8:02 pm sohbeti kapatma
tamam kapatmayacağım.
Özcan Örs yazdı: Prş May 14, 2020 9:16 pm
Bullet damage şöyle olabilir örneğin force camera nasıl kapanıyor ise maç ortasında oda öyle kapatabilir maç sonunda eski haline döner maksat botun seçeneklerini fazlalastirma dan kullanabilmek
Siz maç botunu ayarlamayı biliyor musunuz? Orada ini dosyası var, hani içerisinde hangi eklentilerin maç esnasında durdurmak istediğinizi dâhi yazabildiğiniz. Ben örnek eklenti olarak killassist yazdım. Hatta forcecamera olayını hiç güncellemeyi beklemeden oraya da yazıp halledebilirdiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
İletişim:

CSD Maç Botu hakkında

Yek'-ta yazdı: Prş May 14, 2020 9:31 pm
Özcan Örs yazdı: Prş May 14, 2020 6:31 pm
Şuan maç bittikten sonra otomatik spec takımına atmıyor. Orada takım belirleme ayarlarını aç var, onu seçtiğiniz vakit bütün oyuncular Spec takımına atılıp 15 dakika freezetime veriliyor. Bu sebep ile maç sonunda falan otomatik spec takımına taşıma gibi bir olay yapmayı düşünmüyorum. Adminler menüden bu seçeneği kullanabilir.
BulletDamage kapa aç ilk CSM Maç botunu yazarken yapmıştım, ama orjin gamedll içerisinde bulletdamage olmadığı için kaldırdım. Bu maç botunda isteyim oyun içi fonksiyonların tamamı ile oyuna bağlı olması. Bu sebep ile bullet damage ayarını csd_macbotu.ini altında yapabilirsiniz.
Görseli daha hoş bir skor tablosu? Daha hoş ve sadesini düşünemiyorum.
Yenen tarafa tebrikler yazdırmayı yaparım.
Aralarda freezetime ayarını 15sn olarak belirleyebilirim. Aslında ilk maç botunu yazarken bu kadar kullanılacağını ve istek olacağını düşünmemiştim. Public kafası dedikleri hızlı oyun kavramı olduğu için, hadi abi ne bekliyoruz ne freezetimeı diyenler çok vardı. Ama hepsi değişti sonradan.
Ümit2626 yazdı: Prş May 14, 2020 8:02 pm sohbeti kapatma
tamam kapatmayacağım.
Özcan Örs yazdı: Prş May 14, 2020 9:16 pm
Siz maç botunu ayarlamayı biliyor musunuz? Orada ini dosyası var, hani içerisinde hangi eklentilerin maç esnasında durdurmak istediğinizi dâhi yazabildiğiniz. Ben örnek eklenti olarak killassist yazdım. Hatta forcecamera olayını hiç güncellemeyi beklemeden oraya da yazıp halledebilirdiniz.
Yekta bunların olduğunu bilsem zaten kendim yazar burdan örnek vermezdim ben hep diyorum eklenti işinden anlamam etmem. Demek ki bilmiyoruz ki öğrenmek istiyoruz veya fikir veriyoruz. Şuan ögrendigim iyi oldu dediğin şeyleri yaparım bir daha ki sefere

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Yek'-ta
İletişim:

CSD Maç Botu hakkında

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Özcan kullandığın maç botunun konusuna bir bak gözünü seveyim :)
eklentiler-pluginler/panele-eklenecek-1 ... 19586.html
"-->Eklenti ile birlikte size 1 adet ini dosyası veriyoruz kolay ayar yapabilmeniz için."

Maç botunu güncelledikten sonra en ince ayrıntısına kadar, sorabileceğiniz bütün soruların bütün hepsini konuya uzun uzun yazacağım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala