ya ben o plugine baktım ama vallahi bişe anlamadım. Gözden de kaçmış olabilir ufak bişey var ondan kaynaklanıyor. Şimdilik kullanmayın. @Yek'-ta falan bakarsa o düzeltir anca
ustunelburak yazdı: Prş May 07, 2020 11:07 pm
Reis oldu fakat arkadaşın konusunda ki aynı sorun ile karşılaştım :/ modeller kafayı yedi. bıçak alıyorum mp5 veriyor, tabanca çekiyorum awp alıyor
Onun sıkıntısını biliyorum ben normalsilah.ini diye birşey olması lazım Confiste onun ici biraz düzgün olması gerekiyor sıkıntı ancak öyle çözülüyor eklentilerde bı hata yok normalde
ustunelburak yazdı: Prş May 07, 2020 11:07 pm
Reis oldu fakat arkadaşın konusunda ki aynı sorun ile karşılaştım :/ modeller kafayı yedi. bıçak alıyorum mp5 veriyor, tabanca çekiyorum awp alıyor
Onun sıkıntısını biliyorum ben normalsilah.ini diye birşey olması lazım Confiste onun ici biraz düzgün olması gerekiyor sıkıntı ancak öyle çözülüyor eklentilerde bı hata yok normalde
OPC Line yazdı: Cum May 08, 2020 3:42 am
Nasıl çözdüğünüzü söylerseniz diğer konudaki arkadaşta yararlanır veya başka aynı sorunu yaşayanlar varsa faydalanır.
Yukarıda ki arkadaşın dediğini gibi bmnormalsilah.ini içi biraz bozuk onu düzenlemek lazım.