AmxModX Sürüm Güncellemesi (sunucuda hata alanlar kapat aç yapsın)
Moderatör: Moderatörler
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
eskiden HLSW üzerinden tüm sunucuların oyuncularını görüntüleyebilirken şuan görüntüleyememekteyim, nedeni nedir acaba ?
Link: | |
Linklerini gizle |
csdcore.ini altından değeri 2 yapıp sunucuyu kapat aç yap, öyle dene.burakxd383 yazdı: Cmt May 02, 2020 1:48 pm eskiden HLSW üzerinden tüm sunucuların oyuncularını görüntüleyebilirken şuan görüntüleyememekteyim, nedeni nedir acaba ?
Linklerini gizle |
-
cs2.csduragi.com sahibiyim server aç kapa işlemi yapıldı sorunumuz devam etmektedir ıd şifre yazdığımız adminlikler aktif olmuyor yeni yazılan admınlıklerde aktıf olmamakta servermızda 2-3 saniyelik donmalar olmaktadır .
Linklerini gizle |
Sunucunuzda bir sorun görmedim. Adminlikler aktif, takılma vs. yok. Değerler normal.bkilit85 yazdı: Cmt May 02, 2020 5:18 pm cs2.csduragi.com sahibiyim server aç kapa işlemi yapıldı sorunumuz devam etmektedir ıd şifre yazdığımız adminlikler aktif olmuyor yeni yazılan admınlıklerde aktıf olmamakta servermızda 2-3 saniyelik donmalar olmaktadır .
Linklerini gizle |
-
bot geliyor, ancak her map bunu yapmak durumunda kalıyoruz. Onun dışında gag da işlevini yitirmiş durumda.
Linklerini gizle |
-
Base Builder Serverımde Olusturma Ve Hazırlık Zamanında Ortada Sayı Sayması Gerekırken %s yazıyor sebebi nedir yardım edermısınız
Server Ip 213.238.173.246
Linklerini gizle |
Sunucuyu kapat aç yapın düzelecek.penaxy yazdı: Cmt May 02, 2020 5:47 pm Base Builder Serverımde Olusturma Ve Hazırlık Zamanında Ortada Sayı Sayması Gerekırken %s yazıyor sebebi nedir yardım edermısınız
Üstteki yorumları oku. Bot olayı en son olay.
Gag çalışması lazım, pro.csd de kullanıyoruz. İşlevini yitirmişten kastın nedir daha detaylı yaz.
Linklerini gizle |
-
bizimde adminlikler olmuyor yeşil yazıyor ama amx_map vs baska sey yazınca o emrı kullanma hakkı yoktur dıyor
Linklerini gizle |
konsol bölümünden amxx plugins çıktısı alıp konuya atın.Lahana yazdı: Cmt May 02, 2020 6:29 pm bizimde adminlikler olmuyor yeşil yazıyor ama amx_map vs baska sey yazınca o emrı kullanma hakkı yoktur dıyor
Linklerini gizle |
-
Üstte çok fazla yorum kalabalıklığı olmuş, okumadan geçiyorum doğrusu. İşlevini yitirmişten kastım, gag atılıyor görünüyor ancak dünden beri adamlara gag işlemiyor yine yazılabiliyor.Yek'-ta yazdı: Cmt May 02, 2020 5:48 pm
Üstteki yorumları oku. Bot olayı en son olay.
Gag çalışması lazım, pro.csd de kullanıyoruz. İşlevini yitirmişten kastın nedir daha detaylı yaz.
Linklerini gizle |