Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Servere seçkin kişilerin girebilmesi.

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
AteSinOqLu
Server Ip/DNS: 213.238.173.29
Clan İsmi: Pa$Ha PRO

Mesaj gönderen AteSinOqLu »

Selamlar hepinize Pro assault serverimiz mevcut fakat oyunda çok hileci var ayrıca küfürbaz oyuncularda var allaha saygısızlık yapan 20 30 kişi banlamışımdır. Merak ettiğim şu Servere kuracağım bi eklenti yada başka bir şey ile antihile kurmayan kişiler ya servere giremicek yada isminin yanında (no-steam) gibisinden bi yazı yazıcak. Ban attığım adamın birdaha geri gelmemesi için oyunu steamdan satın alması gerekiyor bildiğim kadarıyla bunu satın almadan kurmak mümkünmü adamlar banı geri açıyor serverde uzaban mevcut. Hayırlı ramazanlar :steam:

Resim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

bobmarleyxx3
Clan İsmi: MAJESTIC GAMING

Mesaj gönderen bobmarleyxx3 »

Onun için oyunda 7/24 admin gerekli CSDGuard eklentilerini aktif et ekstra yasaklı kelimele plugini kurabilirsin yani yazılmasını istemediğin küfürleri böylece engelleyebilirsin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
AteSinOqLu

Bu steam+ kurulması olmazmı küfür eklentileri düzgün çalışmıyor mesela it kelimesini yasıkladım adam gitti diyemiyor ama kullanıp test ettiğin varsa atarsan süper olur teşekklr

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

bobmarleyxx3

Zamanında bunu kullanmıştım yasaklamak istediğin kelimeleri *** bu şekilde gösterir ve uyarı verir .

reklamvekufur.ini dosyasına neyin engellenmesini istiyorsan yazıp kullanabilirsin denedikten sonra işe yarıyorsa buraya da yazarsan sevinirim
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Topluluğun %80'i non-steam olan oyunda seçkin kişiler olayı sunucunuzun %95 oyuncu kaybına sebebiyet verir. Steam oyuncular bile oyuncu yoğunluğuna geliyor.
Steam+ sadece steam oyunculara özgü bir koruma sistemidir.
"Ban attığım adamın birdaha geri gelmemesi için oyunu steamdan satın alması gerekiyor bildiğim kadarıyl", bildiğiniz doğru ama yanlış. Steam oyuncu geri sunucuya girmek ister ise steam oyunu kapatır non-steam oyunu açar.
32/32 sunucuda en az tespit edilebilen 3 oyuncu kesin hiledir. 3 oyuncudan üstü şüpheli olur. Sunucuyu full steam bile yapsan şüpheli oyuncular her zaman olur.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

Bizim milletimiz Steam+ adama bile ban atmaya alışık, örneğin bana. Ciddiyet ile oynadığımız zaman direk TW ya da ban. İzlenmeden bakılmadan TW isteniyor. Lütfen aktif admin kadrosu bulundurun, olgun anlayışlı adminler tutar iseniz daha iyi olur sizin açınızdan. Şu an ki sistemimde belli başlı yetki üstü spec geçip izleyebiliyor, hile tanısı koyabiliyor. Bunu Yektanın dediğinin üzerine diyorum, konunuz ile alakası yok.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
AteSinOqLu

Serverimizdeki adminlerin yaş aralığı 20 35 arası gayet iyi insanlar bu arada yek-ta doğru demişsin o yönünden hiç bakmamıştım :roll:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

[B.O.S.S]>>>
Server Ip/DNS: CsXX.CSDuragi.COM
Clan İsmi: AyrılmazLarTR

Mesaj gönderen [B.O.S.S]>>> »

bobmarleyxx3 yazdı: Çrş Nis 29, 2020 8:56 pm Zamanında bunu kullanmıştım yasaklamak istediğin kelimeleri *** bu şekilde gösterir ve uyarı verir .

reklamvekufur.ini dosyasına neyin engellenmesini istiyorsan yazıp kullanabilirsin denedikten sonra işe yarıyorsa buraya da yazarsan sevinirim
atmış oldugunuz eklentı Tag Eklentileri ve Yesil yazı admınchat eklentılerı ıle cakısma yaratıormu ??
eklentiler-pluginler/swear-filter-t27442.html
atmış oldugum eklenti Chat Yesıl yazı gıbı eklentıler ıle cakısma yarattıgından soruorum aynısımı ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

bobmarleyxx3

[B.O.S.S]>>> yazdı: Prş Nis 30, 2020 12:29 am
bobmarleyxx3 yazdı: Çrş Nis 29, 2020 8:56 pm Zamanında bunu kullanmıştım yasaklamak istediğin kelimeleri *** bu şekilde gösterir ve uyarı verir .

atmış oldugunuz eklentı Tag Eklentileri ve Yesil yazı admınchat eklentılerı ıle cakısma yaratıormu ??
atmış oldugum eklenti Chat Yesıl yazı gıbı eklentıler ıle cakısma yarattıgından soruorum aynısımı ?
Hayır, bu attığın eklenti ile aynı değil farklı bir eklenti. Atmış olduğun eklentinin adminchat eklentisi ile çakıştığını öğrendiğim iyi oldu. Denemeden şuanlık kesin bir şey diyemiyorum denedikten sonra buraya bilgi verirsen iyi olur .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

[B.O.S.S]>>>
Server Ip/DNS: CsXX.CSDuragi.COM
Clan İsmi: AyrılmazLarTR

Mesaj gönderen [B.O.S.S]>>> »

bobmarleyxx3 yazdı: Prş Nis 30, 2020 3:13 am
[B.O.S.S]>>> yazdı: Prş Nis 30, 2020 12:29 am

Hayır, bu attığın eklenti ile aynı değil farklı bir eklenti. Atmış olduğun eklentinin adminchat eklentisi ile çakıştığını öğrendiğim iyi oldu. Denemeden şuanlık kesin bir şey diyemiyorum denedikten sonra buraya bilgi verirsen iyi olur .
atmış oldugun ile benim atmış oldugum eklenti de aynı seklde hıcbır admınchat yesıl yazı veya tag eklentılerı aktıfken calısmıor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala