İp Fiyatlarının Belirtilmesi
Moderatör: Moderatörler
- Yazar: : oCezaMelegi
- Gönderilme zamanı: : Prş Nis 16, 2020 11:12 pm
- Oylama: :
- Status: : Yapıldı
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 517
Neden böyle bir şey istiyorum çünkü sürekli olarak her yeni gelen bu konuyu açıp soruyor ve genelde cevap alamıyor. Aldığı cevaplarda şöyle Arkadaşlar 1-50.ip arası ne kadar fiyat bilginiz var mı ?
Cevap orayı bılmıyorum ama 100. ip ye bu kadar veriyorum.
Nasıl Yapabiliriz.
Server Kiralama Bölümüne Fiyatlar hakkında bilgi al diye buton koyabiliriz. ona tıklayınca arama bölümü çıksa istediğimiz ipyi yazdığımızda ilk ay ve diğer aylar ödeyecegımız fiyat çıksa veyahut hangi ip aralıgını almak ıstıyorsunuz dese ip aralıkları cıksa sectıgımızde fiyatları gösterse.
Biraz boş gibi geliyor olabilir ama bu bir + dır yine de sizin kararınız tabii ki.
Cevap orayı bılmıyorum ama 100. ip ye bu kadar veriyorum.
Nasıl Yapabiliriz.
Server Kiralama Bölümüne Fiyatlar hakkında bilgi al diye buton koyabiliriz. ona tıklayınca arama bölümü çıksa istediğimiz ipyi yazdığımızda ilk ay ve diğer aylar ödeyecegımız fiyat çıksa veyahut hangi ip aralıgını almak ıstıyorsunuz dese ip aralıkları cıksa sectıgımızde fiyatları gösterse.
Biraz boş gibi geliyor olabilir ama bu bir + dır yine de sizin kararınız tabii ki.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
arz talep meselesi dostum. Talep arttıkça fiyat artıyor bildiğin gibi. Adamlar fiyatları artırdığında münakaşa yaşanabilir diye düşünüyorum şahsen. Ben zamanında cs8 e 85 lira gibi bir para veriyordum düşün :d ilk ayıda çok bir şey değildi
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
Fiyatlar her zaman artmıyor ama arttığı vakitte zaten maks 10 TL falandır. Herkesin güncel fiyatlar dan haberdar olması lazım bende dahil bir çok kişi şuan ki fiyatları bilmiyordur. Bence gelmesi gayet mantıklı olabilirhairless34 yazdı: Prş Nis 16, 2020 11:32 pm arz talep meselesi dostum. Talep arttıkça fiyat artıyor bildiğin gibi. Adamlar fiyatları artırdığında münakaşa yaşanabilir diye düşünüyorum şahsen. Ben zamanında cs8 e 85 lira gibi bir para veriyordum düşün :d ilk ayıda çok bir şey değildi
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
- Clan İsmi: DarkThrone Jail
- İletişim:
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1089
- Server Ip/DNS: cs.gokturkgaming.com
- Clan İsmi: ɢoĸтυrĸ
- İletişim:
bence csduraginin ana sayfasi degişmesi lazım da degşik bi tasarim gelmeli panel yenilendi bence simdide sitenin tasarımı degişmeli sıkti cunku ınsan ıster ıstemez degşiklik istiyo sunucu fiyatlari vs net olması lazım ayreyeten kac yıldır kalkan ts3 gereksiz bolumleri kalkması lazım degişiklik şart bence
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Ben ts3 satışları tekrar başlayacak diye düşünüyorum. Geçen konu açılmıştı bence piyasaya bakıldı durumlar nasıl diyeADOW yazdı: Cmt Nis 18, 2020 11:04 am bence csduraginin ana sayfasi degişmesi lazım da degşik bi tasarim gelmeli panel yenilendi bence simdide sitenin tasarımı degişmeli sıkti cunku ınsan ıster ıstemez degşiklik istiyo sunucu fiyatlari vs net olması lazım ayreyeten kac yıldır kalkan ts3 gereksiz bolumleri kalkması lazım degişiklik şart bence

Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: RESPECT CLAN
aslında güzel bir düşünce,bir yandan da mantıklı geliyor.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5457
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Hemen hemen hepsi belli zaten, kiralığa düştüğü zaman fiyatı görebiliyorsunuz.
Talebe göre fiyatların arttığı yok aksine bir kaç yıldır bizimle olup aynı ipden devam edenlere indirim yapılıyor.
Fiyat yazıyoruz bu sefer kalkıp e bu adam X lira ödüyor biz niye Y lira ödüyoruz muhabbeti dönüyor.
Talebe göre fiyatların arttığı yok aksine bir kaç yıldır bizimle olup aynı ipden devam edenlere indirim yapılıyor.
Fiyat yazıyoruz bu sefer kalkıp e bu adam X lira ödüyor biz niye Y lira ödüyoruz muhabbeti dönüyor.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Ömer bey sizde biliyorsunuz sürekli olarak konu açılıyor evet belirli bir yerden yukarı 50 tl fakat ilk 100 ip aralığında ilk ay ve 2. ay muhabbeti var. İlk 100 ip de tutuyor oyuncular hep oradan almak istiyor. Güncel fiyatların bir yerde belirtilmesi hoş olur diye düşündüm ona göre panelimize para yükler sakince bekleriz. Uzun süre kalanlara indirim yaptığınızı bilmiyordum. Tabii ki yine sizin kararınız bu bir talep sadece.Ömer TELLİ yazdı: Cmt Nis 18, 2020 7:17 pm Hemen hemen hepsi belli zaten, kiralığa düştüğü zaman fiyatı görebiliyorsunuz.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Talebe göre fiyatların arttığı yok aksine bir kaç yıldır bizimle olup aynı ipden devam edenlere indirim yapılıyor.AhmetHD yazdı: Pzr Nis 26, 2020 5:31 pmömerbey fiyatlarda sizce tutarsızlık yokmu acaba cünkü bugün 50 tl olan 106 60 tl düştü 101 ile 110 50 tl değillermi fiyatlar konusunda gerçekten bizi bilgilendirmeniz gerekiyor çünkü kafalar corba oluyor ve böyle konular ortaya çıkıyorÖmer TELLİ yazdı: Cmt Nis 18, 2020 7:17 pm Hemen hemen hepsi belli zaten, kiralığa düştüğü zaman fiyatı görebiliyorsunuz.
Fiyat yazıyoruz bu sefer kalkıp e bu adam X lira ödüyor biz niye Y lira ödüyoruz muhabbeti dönüyor.![]()
Lütfen bu muhabbete dönüşmesin

Linklerini gizle |